__MAIN_TEXT__

Page 1

BLUES AND ROLL CICLE MUSICAL ABRIL, MAIG I JUNY 2012

Biblioteques de Barcelona B. Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Cot


BLUES AND ROLL Programa ABRIL BLUES+COUNTRY = ROCK AND ROLL. DES DEL COMENÇAMENT FINS AL 1959 10, 17 i 24 d’abril de 19 h a 20.30 h La història dels orígenes de la música popular, des del naixement del Blues i el Country, fins a l’aparició del Rock and Roll. Un viatge apassionant al llarg del Mississippi, acompanyat per la millor música americana. A càrrec de Teresa Torres Villaseca, historiadora de l’art i professora de música. Cal inscripció prèvia. Gratuït.

country, blues o la música celta. A càrrec de Joan Pau Cumellas, harmonicista.

JUNY TALLER D’INSTRUMENTS MUSICALS PER A NENS I NENES

MUDDY WATERS

7 de juny a les 18 h

19 d’abril a les 19 h

Creació de diferents instruments musicals amb materials de reciclatge.

Xerrada al voltant del músic de blues que va canviar el panorama musical de Xicago a mitjans dels anys 40. A càrrec de “Big Mama”, cantant i professora de l´Escola-Taller de Blues de Barcelona.

MAIG ELS SECRETS DE L’HARMÒNICA, UN SO SORPRENENT EN UN MINÚSCUL INSTRUMENT 8 de maig a les 19 h Audició comentada per descobrir la potencialitat, riquesa i versatilitat d’aquest petit instrument, incidint en els seus orígens i exhibint les seves possibilitats musicals en terrenys tan diversos com la música folk, gospel,

A càrrec d’Olga Barrio. MASTER CLASS OBERTA DE GUITARRA

Cal inscripció prèvia. A partir de 4 anys.

9 de maig de 19.30 h a 20.30 h

MASTER CLASS OBERTA DE BATERIA

Petita mostra de guitarra blues en els seus diversos enfocaments: acompanyament, riffs, solista, etc.

13 de juny de 17.30 h a 18.30 h

És recomanable portar l’instrument. A càrrec de Mario Cobo, músic i professor de l’EscolaTaller de Blues de Barcelona. Cal inscripció prèvia. Gratuït.

Perspectiva dels diversos ritmes que es poden trobar en el blues amb èmfasi en la importància fonamental del temps en la música afroamericana. A càrrec de Martí Elías, músic i professor de l’EscolaTaller de Blues de Barcelona. Cal inscripció prèvia. Gratuït.


B. Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Cot Pg. de la Vall d'Hebron, 65-69 Tel. 93 211 23 51 b.barcelona.pe@diba.cat www.bcn.cat/bibpenitents Metro: Penitents (L3) Bus: 17, 19, 27, 60, 73, 119, 123, 124

Blues and Roll, abril-maig-juny 2012  

Blues and Roll, abril-maig-juny 2012  

Advertisement