Page 1

ABRIL

NOVETATS DE ABRIL 2013

Horari Matins dimarts, dimecres, divendres i dissabte de 10 a 14 h Tardes de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h Adreça: Major, 69 08970 St Joan Despí Tel. 93 267 57 02 b.st.joand.mr@diba.cat http://www.facebook.com/bsjdmr

Biblioteca Mercè Rodoreda - St. Joan Despí

2013 Novetats


NOVEL·LA ASHLEY, Jennifer La locura de lord Ian Mackenzie Grijalbo, 2013 1881. Els quatre germans Mackenzie són rics, poderosos, perillosos, excèntrics i... escocesos. Els escàndols i els rumors que els envolten, les seves amants i els àpats tenen en alerta a tot el país. BALSA, Alejandra

Promesas incumplidas Temas de hoy, 2012 Promesas incumplidas és la segona novel·la de la sèrie El secreto del puente viejo, on es narra una història de gelosia, ambició, problemes familiars i mentides: la història d’un amor de joventut Francisca Montenegro i Raimundo Ulloa truncat, i d’on va néixer una enemistat entre les dues famílies.

BALMES, Santi ¿Por qué me comprasteis un walkie talkie si era hijo único? Principal de los libros, 2012 L’eix central d’aquesta història són les converses de Fernando amb el seu prestigiós psiquiatra Sigmund Floyd, a través del qual relatarà la infausta i oblidada història del seu pare, Constacio Obs, també conegut com Cuchi Cuchi en el món de la música.

NOVEL·LA BAULENAS, Lluís-Anton La felicitat Edicions 62, 2001 La felicitat és una novel·la de suspens, d’amor i d’odis, de venjances i d’esperances, de dubtes i descobertes d’un món canviant a Barcelona, protagonitzada per gent anònima que ha contribuït a fer la història de debò. Són històries petites i personals de gent que cerca la felicitat.

BIGAS, Joan Maria A terra les muralles! Angle Editorial, 2012 Narra les aventures d’Ildefons Cerdà i Ferdinand de Lesseps durant el bombardeig de Barcelona de 1842.

CANAVAN, Trudi La Renegada Plaza Janés, 2012 Continua la història de Sonea i el seu fill en la segona entrega de la trilogia fantàstica que torna a endinsar-nos en el univers de les “Crónicas del mago negro”.


NOVEL·LA

NOVEL·LA

CARRISI, Donato El tribunal de las almas Planeta, 2012

ESPINOSA, Albert Brújulas que buscan sonrisas perdidas Grijalbo, 2013

Roma, la ciutat eterna, lluminosa i sublim, té també un rerefons fosc. Amb la desaparició de Lara, una jove i excepcional estudiant, començaran a sortir a la llum fets terribles que van succeir en el passat, casos arxivats sense resoldre.

Brújulas que buscan sonrisas perdidas ens endinsa en una emocionant història protagonitzada per uns personatges inoblidables que ens faran reflexionar i descobrir el que és realment important a la vida . L’amor veritable, la família, la venjança, les segones oportunitats, la sinceritat...

COELHO, Paulo El manuscrito encontrado en Accra Planeta, 2012 El 14 de juliol de 1099, mentre Jerusalem es prepara per resistir l’atac de la poderosa Croada, un filòsof grec anomenat Copte convoca joves i ancians, homes i dones a la plaça. El filòsof vol transmetre els millors ensenyaments que ha escoltat i que ha après durant la seva vida.

FALCONES, Ildefonso La reina descalza Grijalbo, 2013 A l’Espanya del segle XVIII, una commovedora història d’amistat, passió i venjança uneix dos veus de dona en un cant colpidor per a la llibertat.

DAY, Sylvia Reflejada en ti Espasa, 2012

GIMÉNEZ BARTLETT, Alicia Nadie quiere saber Destino, 2013

Sexi, addictiva i seductora, la segona entrega de la trilogia Crossfire. << Gideon Cross. Tant macu i perfecte per fora com turmentat i fosc per dins. Era una flama abrasadora i brillant que em cremava de plaer. No podia estar lluny d’ell, i tampoc ho volia. Era la meva addicció... el meu desig... era meu >>.

La inspectora Petra Delicado i el subinspector Fermín Garzón han heretat un mort que havia estat cinc anys mut. Una Petra madura i resolutiva, però amb els nervis a flor de pell, haurà d’investigar junt a la policia italiana per resoldre el cas.


NOVEL·LA

NOVEL·LA

HILL, TONI Los buenos suicidas Random House Mondadori, 2012

LEÓN DE ARANOA, Fernando Aquí yacen dragones Seix Barral, 2013

En una ciutat que ha perdut la seva esplendor, un policia lluita contra les ombres. Nit de reis del 2011. L’inspector Héctor Salgado obsessionat per la desaparició de la Ruth, la seva exdona, rep una trucada: la secretaria del director general d’una coneguda empresa de cosmètics s’ha llençat a les vies del tren. Salgado anirà descobrint que darrera el suïcidi s’amaga una complexa i perillosa xarxa de mentides.

Els dracs jeuen des de fa segles en els mapes incomplets de l’antiguitat, en els que el món acabava allà on ho feia el coneixement. Hic sunt dracones, una llegenda que advertia de la existència de terribles perills i dissuadia a navegants i exploradors.

KOCH, Herman Casa de verano con piscina Salamandra, 2011 Herman Koch torna amb una altra estimulant història de suspens. La casa de verano con piscina és una novel·la apassionant en la que ningú és del tot innocent, ni tan sols els que semblen més fràgils i inofensius.

LARSSON, Asa Sacrificio a Mólek Seix Barral, 2013 Un grup de caçadors mata a un ós en els boscos prop de Kiruna. Quan obren el ventre de l’animal, troben restes humanes entre les entranyes. Uns mesos més tard, descobreixen una dona assassinada a la seva casa.

LEVY, Marc

El pequeño ladrón de sombras Planeta, 2013 El pequeño ladrón de sombras és una novel·la original, divertida i sorprenent sobre la vida d’un home que té un do molt especial. Mitjançant els seus somnis de nens, les seves ferides, les seves trobades i decisions anirem descobrint que el que somiem no ens abandona mai.

MAXWELL, Megan Los príncipes azules también destiñen Versátil, 2012 Existeixen les segones oportunitats en l’amor? Endinsat en la història de Sam i Kate, de Michael i Terry, un conte de fades que es converteix en un malson, un malson que es converteix en un conte de fades, dos amants destinats a retrobar-se encara que la vida els posa molts obstacles.


NOVEL·LA

NOVEL·LA

OGAWA, Yoko La fórmula preferida del profesor Alfaguara, 2012

Las legiones malditas Ediciones B, 2008

Aquesta novel·la explica delicadament la història d’una mare soltera que entra a treballar com assistenta a casa d’un vell professor de matemàtiques que va perdre la memòria en un accident de cotxe.

Las legiones malditas és la història de les legions que van vèncer a Aníbal. Una trepidant novel·la sobre la guerra on recrea no només el moment decisiu de la expansió de l’Imperi, sinó també la vida quotidiana a l’antiga Roma.

PENNAC, Daniel Diario de un cuerpo Mondadori, 2012

ROCA, Núria Per a l’Anna (del teu mort) Edicions 62, 2012

<< No tornaré a tenir por, no tornaré a tenir por, no tornaré a tenir por mai>>. Aquestes són les primeres paraules d’un diari diferent: el que comença un nen poruc de 12 anys. Pors i més pors, a les formigues, als nens dolents del col·legi, als miralls... però sobretot a la mort.

L’Anna va conèixer l’escriptor Carlos Pacheco quan tot just era una adolescent i va compartir amb ell més de vint anys de la seva vida. Amoral, apassionat i genial, en Carlos va ser, per bé i per mal, el més extraordinari que li va passar mai a l’Anna. Després d’una relació tan llarga i intensa, l’Anna vol tenir una vida normal. A partir d’aquest moment, assolir aquest objectiu es convertirà en l’aventura de la seva vida. I si la mort fos una segona oportunitat?

PEÑASCO, Rosa La sumisa insumisa Suma de letras, 2013 Paula és treballadora, hiperactiva, divertida i amb ganes d’experimentar la vida. La seva curiositat la porta als xats eròtics. El que en principi comença com un divertiment s’acaba convertint en alguna cosa més quan coneix a AMOSAPIENS.

POSTEGUILLO, Santiago

SCARROW, Simon Pretoriano Edhasa, 2012 En l’any 51 d. C., Roma s’ha convertit en una ciutat molt perillosa, fins i tot per l’emperador Claudi. El poder d’un moviment republicà clandestí s’ha estès arreu. L’emperador decideix deixar l’assumpte en mans del secretari imperial, Narciso, el qual s’infiltrarà en el cos d’elit romà.


NOVEL·LA

NOVEL·LA

SIERRA, JAVIER El maestro del Prado Planeta, 2013

VÁZQUEZ, JORGE JAVIER

Aquesta aventura comença al 1990, quan Javier Sierra topa a les galeries del Museu del Prado amb un misteriós personatge que s’ofereix a explicar-li les claus ocultes d’algunes de les obres mestres. Segons aquest inesperat mestre, el que tots ells van deixar “escrit” en les seves pintures és tan aclaparador com revolucionari.

La vida iba en serio tracta d’un noi que arriba a Madrid amb un contracte per treballar en una revista del cor i mils silencis en el record, poc imagina que aviat es convertirà en un dels rostres televisius més reconeguts del nostre país.

STEVENSON, D. E.

El libro de la señorita Buncle Alba, 2012 Barbara Buncle, una jove soltera que viu en un poble anglès, decideix escriure una novel·la per augmentar els seus ingressos. Com es considera una persona sense imaginació es dedica a explicar la vida dels seus veïns sota un nom fals. El llibre es publica i quan comença a circular pel poble i els veïns es veuen reflectits, planegen una venjança sobre qui ells creuen que és l’autor de la novel·la

La vida iba en serio Planeta, 2012

VERDON, John Deja en paz al diablo Roca, 2012 Mai res és el que sembla. I menys si David Gurney està involucrat. Han passat sis mesos. Gurney comença a aconseguir reincorporar-se a una certa normalitat després d’haver estat a punt de morir després de resoldre un cas. Li han diagnosticat estrès posttraumàtic, i res no l’alegra, fins que rep una trucada d’un periodista que li demana ajuda.


NOVEL·LA JUVENIL

NOVEL·LA JUVENIL

COLLINS, Suzanne Els jocs de la fam Estrella Polar, 2009

SMITH, Lisa Jane Diario de Stefan Destino, 2011

Una noia de setze anys, víctima de l’opressió econòmica, tracte de sobreviure en la pobre societat en la que viu, sota el control absolut del Capitoli. Aquests organitzen periòdicament, els Jocs de la fam, un joc en el qual es tracta de matar per sobreviure, ja que només pot quedar un guanyador.

Compromès per casar-se amb algú a qui no estima, Stefan s’enamora de una jove misteriosa que és diu Katherine. Preciosa i seductora, correspondrà a l’amor de Stefan... i al del seu germà Damon.

HOCKING, Amanda

La caída Destino, 2012 Amb una amenaça de guerra que sobrevola el regne Trylle, la única esperança de Wendy per salvar a la seva gent és formalitzar una aliança, encara que això signifiqui allunyar-se de Finn, i també de Loki, el príncep Vittra pel qual sent una forta atracció .

HOCKING, Amanda

La ascensión Destino, 2012 El destí de Wendy sembla està segellat. Queda molt poc per casar-se amb Tove. Per si això fos poc, els Vittra han començat a segrestar a alguns dels changelings i es preparen per atacar a unes altres comunitats Trylle.

BIOGRAFIES LEÓN, Lary Lary, el tesón de una sirena Plataforma, 2012 Quan la vida d’una persona canvia i s’exposa a circumstàncies inesperades, costa confiar que hi hagi una altra manera de fer les coses, altres camins per seguir sent útils. L’amor, la tenacitat i la imaginació són les armes que utilitza Lary, una nena que és capaç de demostrar que ser diferent et fa fort i t’enriqueix.

CAMPOS, María Teresa Princesa Letizia Planeta, 2012 Una història fictícia basada en fets reals.

Guia de novetats de novel·la d'abril  
Guia de novetats de novel·la d'abril  

A l'abril llibres mil! en aquesta guia teniu totes les novetats d'aquest mes d'abril.

Advertisement