Page 10

ESCAPEROOM De Bibliotheek organiseerde voor de 1e keer een Bibliotheek-escaperoom, een avontuurlijke ontdekkingstocht door de Bibliotheek met hersenkrakende opdrachten. Een samenwerkingsproject met Kamper Events. Ook Team Koelewijn - het college van B&W- deed een poging om de code te kraken. In totaal deden 10 teams een poging, waarvan slechts weinigen het lukte binnen de gestelde tijd.

UURTJE CULTUURTJE MEET & GREET MET SINGER-SONGWRITERS Geert Leurink, Vincent Corjanus en Henk Jans speelden in juni diverse nummers uit hun eigen repertoire en werden door Pierrre Ngindu geĂŻnterviewd over hun passie: Muziek. De avond was een samenwerking van de Bibliotheek met Quintus en WAK.

WHOP In de hal van de Bibliotheek is door middel van een bordje aangegeven dat hier een WHOP is. Een We-Helpen-Kampen-Ontmoetingsplek, waar mensen die een match hebben gemaakt op de website kampen.wehelpen.nl elkaar op neutraal openbaar terrein kunnen treffen.

SPREEKUUR WIJKVERBINDER BINNENSTAD Elke 2e maandag van de maand konden binnenstadsbewoners in de hal van de Bibliotheek hun ideeĂŤn, ergernissen, en opmerkingen bespreken met de wijkverbinder. 10

BEACHBIEB In juni veranderde het Van Heutszplein weer in Beach Kampen. Bezoekers konden er boeken en tijdschriften lezen in de BeachBieb.

Profile for bibliotheekkampen3

Bibliotheek Kampen Jaarverslag 2018  

Bibliotheek Kampen Jaarverslag 2018  

Advertisement