__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

BIBLIOTEQUES UPV

BIBLIOTEQUES PER A TOTS


Serveis a Volem que vingues a fer ús de tots els nostres serveis i instal·lacions. Si tens alguna discapacitat t’oferim: 

Més préstec (30 dies per a tots el documents excepte filmoteca) * Possibilitat d’arreplegar el llibre en la biblioteca UPV que tries Atenció personalitzada. Si vols, el nostre personal pot ajudar-te a agafar els llibres que necessites.

*Per fer ús d'aquest serveis, cal posar-se en contacte amb: Fundació CEDAT Mas del Noi Campus de Vera UPV Edifici 9E Camí de Vera, s/n 46022 Tel. 96 303 87 88 cedat@upvnet.upv.es


adaptats A més, estem intentant que les nostres instal·lacions siguen cada dia més accessibles. En este fullet descrivim les biblioteques de la UPV considerant la seua accessibilitat. Així podràs triar la que més s’adapte a tu.

Significat dels colors No accessible Practicable Accessible


BIBLIOTECA Et presentem en este vídeo el nostre compromís amb l’accessibilitat i les accions realitzades a les nostres biblioteques.

Grau d’accessibilitat L’accés a l’edifici es realitza a peu pla mitjançant portes d’obertura automàtica. L’edifici de 3 plantes presenta una bona mobilitat interior amb escales principals amb protecció de vans, amb contrast i baranes. L’ascensor és totalment accessible i té informació acústica d’obertura de portes i planta. Passadissos lliures d’obstacles. Els banys de totes les plantes són accessibles amb espai per a la transferència lateral, aixeteria adaptada, saboneres i perxes a altura adequada.

Directoris, cartells i retolació sense reflexes i amb tipografia augmentada. Taulell d’atenció al públic adaptat i d’atenció preferent per a persones amb discapacitat. Llocs d’estudi adaptats i reservats preferentment per a persones amb discapacitat. Cabines d’estudi en grup adaptades. Ajudes tècniques: ordinador adaptat (monitor TFT 22” d’alta resolució i contrast, línia braille, magnificadors i lectors de pantalla), telelupa color de 57 augments.


A CENTRAL Accés Mobilitat interior

Banys Senyalètica i cartelleria Mobiliari i serveis Ajudes tècniques

Adreça electrònica: biblio@bib.upv.es Adreça postal: Biblioteca Central Camí de Vera, s/n (Edifici 4L) 46022 VALÈNCIA Telèfon +34 963877084 Fax +34 963877089


CAM Grau d’accessibilitat La biblioteca es troba a la planta baixa de l'edifici. L'accés es realitza a peu pla, sense haver de salvar rampes ni escales, mitjançant portes d'obertura automàtica. Té una bona mobilitat interior i passadissos lliures d'obstacles. El bany està adaptat amb tancament i pom no aprehensibles. El lavabo és accessible i amb aixeta monocomandament. Els cartells i la retolació no tenen reflexos.

Té el taulell d'atenció al públic adaptat, amb lloc d'atenció preferent per a persones amb discapacitat. Disposa de llocs d'estudi adaptats i reservats per a persones amb discapacitat. Té cabines d'estudi en grup adaptades.


MINS Accés Mobilitat interior

Banys Senyalètica i cartelleria Mobiliari i serveis Ajudes tècniques

Adreça electrònica: bibcaminos@bib.upv.es Adreça postal: Biblioteca Camins

Camí de Vera, s/n (Edifici 4H) 46022 VALÈNCIA Teléfono +34 963877155 Ext. 77155—71507


CRAI G Grau d’accessibilitat La Biblioteca és un edifici de 3 plantes, al qual s’accedeix a través d’una rampa ampla i a través d’una porta automàtica.

La planta baixa és accessible, exceptuant els banys. Els corredors es troben lliures d'obstacles. L’ascensor té les mesures correctes, però manca contrast i informació acústica d’obertura de portes i plantes. Les escales no tenen contrast ni barana contínua. El paviment presenta brillantors i no és antilliscant. Les portes entre les distintes zones de la Biblioteca són massa estretes (71 cm), salvant-se el seu accés obrint el fixe de la porta. L’accés als banys adaptats s’ha de fer per una porta massa estreta (71 cm). El bany adaptat de xiques no és accessible perquè s’accedeix per una rampa amb massa pendent. Els panys, poms i aixetes no són aprehensibles ni contrasten. En el de xics manca espai per a la transferència lateral. Part de la senyalètica no té contrast però la cartelleria és adaptada. El taulell d’atenció al públic és adaptat en alçada però no té espai per a apropar una cadira de rodes.

En la planta baixa, són d’ús preferent per a discapacitats:  6 llocs de la sala d’estudi, amb prou alçada (75 cm).  1 cabina d’estudi en grup.  1 lloc de consulta del catàleg. Hi ha una lupa de sobretaula disponible per a persones amb dificultat visual (preguntar en el taulell d’informació). Hi ha places d’aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda.


Gandia Accés Mobilitat interior

Banys Senyalètica i cartelleria Mobiliari i serveis Ajudes tècniques

Adreça electrònica:

bib-epsg@bib.upv.es Adreça postal: CRAI - EPS de Gandia C/ Paranimf nº 1 46730 GANDIA (València) Telèfon +34 962849304 Ext. 49304 —49934


Alc Grau d’accessibilitat La Biblioteca es troba a les plantes 3a i 4a de l'edifici. La planta accessible és la planta 3a, que és on s'ofereixen tots els serveis i on es troba la col·lecció, la majoria dels llocs d'estudi i tots els llocs d'ús reservat. L'accés a la biblioteca es realitza per un ascensor de 90 cm de porta i de planta, que no té senyal acústic d'obertura ni barana interior. L'escala interior mesura només 90 cm d'ample i no té passamans. L'ample dels passadissos és adequat (110 cm). El bany està adaptat amb tancament i pom no aprehensibles. El lavabo és accessible i amb aixeta monocomandament. La senyalètica i els cartells són accessibles i sense lluentors. El taulell d'atenció al públic és accessible. Les taules tenen l’altura correcta per a les cadires de rodes. Hi ha quatre llocs preferents per a persones amb discapacitat.


coi Accés Mobilitat interior

Banys Senyalètica i cartelleria Mobiliari i serveis Ajudes tècniques

Adreça electrónica:

bibalcoy@bib.upv.es Dirección postal: Biblioteca Campus d´ Alcoi Pl. Ferrándiz Carbonell, Edif. Carbonell 03801 Alcoi (Alicante) Telèfon +34 966528530 Ext. 28530


Ade-Topografia Adreça electrònica:

bibade-topografia@bib.upv.es Adreça postal: Biblioteca Ade—Topografia Camí de Vera, s/n (Edifici 7J) 46022 VALÈNCIA Telèfon +34 963879926 Ext. 79926—78859

Grau d’accessibilitat Les portes d’accés són d’obertura automàtica i tenen una amplària correcta.

L’accés a la biblioteca es realitza per una rampa amb massa pendent i sense descans a meitat de la rampa. Passamans en dues alçades a un dels costats de la rampa. L’amplària dels passadissos (excepte el passadís del fons).

és

adient

Bany adaptat amb lavabo accessible amb aixeteria monocomandament. Pany i pom no aprehensibles. Armaris de matèries amb poc contrast. Cartells informatius accessibles i amb contrast. Taulell d’atenció al públic adaptat en alçada i amb espai per apropar una cadira de rodes. Taules amb poca alçada (72 cm). Reserva de 3 llocs preferents per a discapacitats i 1 per a la consulta del catàleg.

Accés Mobilitat interior Banys Senyalètica i cartelleria Mobiliari i serveis Ajudes tècniques


Belles Arts Adreça electrònica:

bibbellesarts@bib.upv.es Adreça postal: Biblioteca Belles Arts Camí de Vera, s/n (Edifici 3M-3N) 46022 VALÈNCIA Telèfon +34 963870000 Ext. 78861—78860

Accés Mobilitat interior Banys Senyalètica i cartelleria Mobiliari i serveis Ajudes tècniques

Grau d’accessibilitat L’accés a la biblioteca es realitza a peu pla, sense salvar rampes ni escales. Les portes d’accés són d’obertura automàtica i tenen una amplària correcta. La circulació interior es realitza sense problemes ja que l’amplària dels passadissos és suficient. Els sòls de tot l’edifici presenten brillantors. El bany està adaptat però s’ha de demanar la clau (a bedelleria). La senyalètica i cartelleria són accessibles. Taules amb poca alçada per a cadira de rodes (72 cm). Hi ha una cabina d’estudi en grup adaptada. El taulell d´atenció al públic adaptat té les mesures correctes però no és el punt d’atenció habitual.


Enginyeria de l´Edificació Adreça electrònica:

bibedificacion@bib.upv.es Adreça postal: Biblioteca ETSI Edificació Camí de Vera, s/n (Edifici 1B) 46022 VALÈNCIA Telèfon +34 963877120 Ext. 78828

Grau d’accessibilitat Accés Mobilitat interior

L’accés a la biblioteca es realitza a peu pla, sense salvar rampes ni escales. La porta d’accés té un pom no aprehensible (però està sempre oberta) i l’espai entre els arcs detectors és estret però practicable (82 cm).

Senyalètica i cartelleria

L’amplària dels passadissos és adequada.

Mobiliari i serveis

El bany està fora de la Biblioteca, prou lluny. No està adaptat ni té espai per a la transferència lateral.

Ajudes tècniques

Els cartells i la senyalètica estan adaptats i no presenten brillantors. L’ordinador de consulta del OPAC és accessible. El taulell de préstec no és accessible perquè és massa alt. Les taules d’estudi tenen poca altura per a cadira de rodes (72 cm) però hi ha llocs reservats.

Banys


Informàtica Adreça electrònica:

bibinformatica@bib.upv.es Adreça postal: Biblioteca Informàtica Camí de Vera, s/n (Edifici 1H) 46022 VALÈNCIA Telèfon +34 96387007 Ext. 78826

Grau d’accessibilitat Accés

La Biblioteca té dues portes. La principal (des de l’edifici 1E) té un accés correcte. La secundària (des de l’edifici 1H) és vàlida però més incòmoda. L’amplària dels passadissos és adequada. Bany adaptat amb pany i pom aprehensibles. Lavabo no accessible (88 cm d’alt). Falten algunes bandes de senyalització a les parets de vidre. El paviment té brillantors. La senyalització i la cartelleria estan adaptades.

Taulell d’atenció al públic adaptat en alçada i amb espai per apropar una cadira de rodes. Reserva de 4 llocs preferents per a discapacitats. Tenen endoll a una altura adequada. Té una cabina d’estudi en grup, que està adaptada.

Mobilitat interior Banys Senyalètica i cartelleria Mobiliari i serveis Ajudes tècniques


Agroenginyeria Adreça electrònica:

bibagroingenieria@bib.upv.es Adreça postal: Biblioteca Agroenginyeria Camí de Vera, s/n (Edifici 3P) 46022 VALÈNCIA Telèfon +34 963878842 Ext. 78842—78847

Grau d’accessibilitat La Biblioteca es troba en la 1ª planta de l’edifici. Es pot accedir per les escales o per l’ascensor. L’ascensor té totes les mesures correctes però no té senyal acústica d’obertura i tancament. La Biblioteca té dos altures unides per escales no adaptades. Per obrir la porta de dalt s’ha d’utilitzar un interfono que comunica amb el personal de la Biblioteca. Bany adaptat, reservat i senyalitzat. Amb pany i pom aprehensibles, lavabo accessible amb aixeteria monocomandament. Senyalètica i cartells informatius accessibles. Taulell d’atenció al públic adaptat en alçada i amb espai per apropar una cadira de rodes, encara que no és el punt d’atenció habitual. Taules amb poca alçada per a cadira de rodes (72 cm). 5 llocs d’estudi reservats i 1 cabina d'estudi en grup adaptada (nº 5).

Accés Mobilitat interior Banys Senyalètica i cartelleria Mobiliari i serveis Ajudes tècniques


Industrials Adreça electrònica:

bibindustriales@bib.upv.es Adreça postal: Biblioteca ETS Industrials Camí de Vera, s/n (Edifici 5F) 46022 VALÈNCIA Telèfon +34 963877170 Ext. 78848

Grau d’accessibilitat Accés

L’accés a la biblioteca es realitza a peu pla, sense salvar rampes ni escales.

L’amplària dels passadissos és adient (103 cm) El bany és adaptat amb pany i pom no aprehensibles. Lavabo accessible amb aixeteria monocomandament. El llum s’encén amb interruptor però s’apaga de forma automàtica amb temporitzador. La senyalètica i els cartells informatius són accessibles. Taulell d’atenció al públic adaptat en alçada i amb espai per apropar una cadira de rodes, encara que no és el punt d’atenció habitual. Taules amb poca alçada (72 cm) per a cadira de rodes. Té 4 llocs preferents per a discapacitats.

Mobilitat interior Banys Senyalètica i cartelleria Mobiliari i serveis Ajudes tècniques


Disseny Adreça electrònica:

bibetsid@bib.upv.es Adreça postal: Biblioteca ETSI de Disseny Camí de Vera, s/n (Edifici 7B) 46022 VALÈNCIA Telèfon +34 963877180 Ext. 71804—78829

Grau d’accessibilitat Accés

La biblioteca està a la 2a planta de l’edifici. S’accedeix per una rampa i després, arribats al vestíbul, per l’ascensor de la dreta que és accessible per a cadires de rodes encara que no està senyalitzat. No té senyal acústica ni barana interior. Accés des del garatge amb places d´aparcament reservades . L’amplària dels passadissos és insuficient (79 cm) i entre les taules també és massa estret en algunes zones. Bany adaptat amb pany i pom no aprehensibles, lavabo accessible amb aixeteria monocomandament. Senyalètica amb contrast i sense brillantors. Cartelleria adaptada. Taulell d’atenció al públic adaptat en alçada i amb espai per apropar una cadira de rodes, encara que no és el punt d’atenció habitual.. Reserva de llocs preferents per a discapacitats. Taules amb prou alçada per a cadires de rodes.

Mobilitat interior Banys Senyalètica i cartelleria Mobiliari i serveis Ajudes tècniques


La teua opinió ens interessa

Per millorar cada dia els serveis que oferim la teua opinió és imprescindible. Si tens qualsevol comentari, suggeriment o dubte pots contactar amb nosaltres a través de: * Bústia on-line de Queixes, Suggeriments, Felicitacions * A través de La biblioteca respon * Per telèfon 96 387 70 84 * En persona en la teua Biblioteca - en el taulell de préstec - fent ús de les bústies de suggeriments

Profile for Biblioteques UPV

Biblioteques per a tots  

Descripció dels serveis adaptats a discapacitats en les Biblioteques de la Universitat Politècnica de València

Biblioteques per a tots  

Descripció dels serveis adaptats a discapacitats en les Biblioteques de la Universitat Politècnica de València

Advertisement