Page 1

ACTIVITATS Amb inscripció prèvia

Activitat familiar

FEBRER

2017

De l’hort a la Biblioteca

BIBLIOTECA MARIA AURÈLIA CAPMANY EXPOSICIONS •

Del 21 de febrer al 14 de març: març Retrats de paraula de Carles Rodríguez Marín. Exposició fotogràfica de retrats en blanc i negre.

ACTIVITATS ADULTS CLUB DE LECTURA M. AURÈLIA CAPMANY ASSOCIACIÓ EQUILIBRI •

Dimarts 7 de febrer a les 18 hores: hores Memòria d’uns ulls pintats de Lluís Llach. Amb la col·laboració de l’Associació Equilibri.

CLUB DE LECTURA FÀCIL EN CATALÀ: LLEGIR TEATRE •

Dimecres 22 de febrer a les 19 hores: hores En la solitud dels camps de cotó, de Bernard-Marie Koltés. Amb la col·laboració del Teatre Nacional de Catalunya.

ACTIVITATS INFANTILS HORA DEL CONTE • •

Divendres 3 de febrer a les 18 hores: hores Contes amb valor, amb Sara Genovart. Divendres 17 de febrer a les 18 hores: Can you repeat please? Hora del conte en anglès, amb Sara Genovart.

AURÈLIUS EL PAGÈS DE LES LECTURES •

Del 16 de gener al 2 de juny. Concurs infantil de superlectors. L’Aurèlius s’ha fet pagès i té un hort que conrea amb l’ajuda dels nens i nenes. Cada mes ens ensenyarà com es conrea un hort i quins són els seus cicles. Si vols participar només cal que llegeixis un conte i tindràs la teva parcel·laa l’hort de l’Aurèlius. Activitat De l’hort a la biblioteca.

BIBLIOTECA JORDI RUBIÓ I BALAGUER EXPOSICIONS •

Del 10 al 23 de febrer: febrer Antonio Villalba, il·lustracions i dibuixos, d’Antonio Villalba. Il·lustracions del llibre de poesia del mateix autor que es presentarà el dia 15 de febrer a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

ACTIVITATS ADULTS CLUBS DE LECTURA •

Dimecres 1 de febrer a les 18.30 hores: hores Olga de Vicente Corachán. Tertúlia literària i presentació del llibre de l’autor santboià Vicente Corachán. Amb la presència de l’autor, celebrem la setmana literària BCNegra. BCNegra

Tots els dijous d’11 a 12 hores: Club de lectura en veu alta, estem llegint El callejón de los milagros de N. Mahfuz . Biblioteca M. Aurèlia Capmany Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer


CLUBS DE LECTURA •

Dimecres 15 de febrer a les 18 hores: hores Donde el Horizonte besa el azul marino d’Antonio Villalba. L’autor ens presentarà el seu primer llibre de poemes.

TAST DE FILOSOFIA •

Dijous 23 de febrer a les 18.30 hores: hores Martin Heidegger. L’ésser i el temps. Amb l’Humbert Ruiz.

ACTIVITATS INFANTILS I FAMILIARS HORA DEL CONTE • •

Divendres 10 de febrer a les 18 hores: Contes calentons per escalfar el cor amb l’Elena Codó. Divendres 24 de febrer a les 18 hores: Contes disfressats amb Blai Senabre.

TALLERS INFANTILS •

Dissabte 4 de febrer a les 12 hores: hores Empremtes en moviment. Taller artístic i d’expressió corporal. corporal Per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Gratuït, cal fer inscripció prèvia, places limitades. Amb La Gàl·lia.

Dissabte 11 de febrer a les 12 hores: El rastre de les joguines. Taller artístic i d’expressió corporal. corporal Per a nens i nenes d’1 a 5 anys. Gratuït, cal fer inscripció prèvia, places limitades. Amb La Gàl·lia.

TALLERS FAMILIARS DE L’HORT A LA BIBLIOTECA •

Dissabte 18 de febrer a les 12 hores: hores El Calendari de les llunes. Com influeix la lluna a les nostres vides? Perquè existeixen les marees? Com influeix la lluna en el conreu del nostre hort? S’entregarà un calendari de llunes a cada participant. Activitat gratuïta, cal inscripció prèvia, places limitades. Amb Fundesplai.

Dissabte 25 de febrer a les 12 hores: Un got d’aigua . Taller participatiu on es fa un tast dels diferents tipus d’aigua. Activitat gratuïta, cal inscripció prèvia. Amb la col·laboració de l’AMB.

CLUB DE LECTURA INFANTIL •

Dissabte 18 de febrer a les 17 hores: hores Creus en els fantasmes? De Rosa M. Colom. Misteris, casos sense explicació, històries estranyes que faran preguntar, creus en els fantasmes?

Amb la col·laboració de:

BIBLIOTECA JORDI RUBIÓ I BALAGUER

BIBLIOTECA M. AURÈLIA CAPMANY

Baldiri Aleu 66-8, 08830 Sant Boi de Llobregat

Eduard Toldrà s/n, 08830 Sant Boi de Llobregat

Tel. 936 309 760 / b.st.boillo.jrb@diba.cat

Tel. 936 306 463 / b.st.boillo.mac@diba.cat

www.biblioteques-santboi.org

#BibliotequeSBoi

www.santboicultura.cat

Profile for Biblioteques de Sant Boi

Activitats 2017_02  

Agenda d'activitats de les Biblioteques de Sant Boi. Febrer 2017.

Activitats 2017_02  

Agenda d'activitats de les Biblioteques de Sant Boi. Febrer 2017.

Advertisement