Page 1

Canta’m un conte

Canta’m un conte Biblioteca Elisenda de Montcada

2 dilluns al mes, a les 17h C. Tarragona 32 08110 Montcada i Reixac 93 429 59 59 @bibsmir https://www.facebook.com/mircultura.cat/ http://bibliotequesdemontcadaireixac.blogspot.com.es/


Canta’m un conte

31 de juliol de 2017

Canciones infantiles y nanas del baobab Madrid: Kókinos, 2005. ISBN: 978-84-8834-287-4

Olelé moliba makasi (Cançó de bressol popular congolesa) Olélé olélé moliba makasi (bis). Mboka na yé (bis) Mboka mboka Kasai. Olélé olélé moliba makasi (bis). Eeo ee eeo Benguela aya (bis) Benguela a Oya o Yakara a Oya o Konguidja a Oya oya. Olélé olélé moliba makasi (bis)


Canta’m un conte

¿A qué sabe la luna? Michael Grejniec. Pontevedra : Kalandraka, 2007. ISBN: 978-84-8464-564-1 El trobareu a: I* GRE (Natura)

La lluna, la pruna (Cançó popular catalana) La lluna, la pruna, Vestida de dol, Son pare la crida, Sa mare no ho vol. La lluna, la pruna i el sol matiner, son pare la crida, sa pare també.


Canta’m un conte

El meu petit mercat Xavier Deneux. Barcelona : Combel, 2014. ISBN: 978-84-9825-929-2 El trobareu a: I* DEN (El món que ens

La masovera (Cançó popular catalana) O lai, là, la masovera, la masovera, la masovera se'n va al mercat. El mercat és el dilluns, el dilluns compra llums. Llums! la masovera se'n va al mercat. El mercat és el dijous, el dijous en compra nous. Llums, naps, nespres, nous! O lai, là, la masovera, la masovera, la masovera se'n va al mercat. El mercat és el divendres, El divendres faves tendres. Llums, naps, nespres, nous, faves tendres! O lai, là, la masovera, la masovera, la masovera se'n va al mercat. El mercat és el dissabte, el dissabte tot s'ho gasta. Llums, naps, nespres, nous, faves tendres, tot s'ho gasta! O lai, là, la masovera, la masovera, la masovera se'n va al mercat El mercat és el diumenge, el diumenge tot s'ho menja. Llums, naps, nespres, nous, faves tendres, tot s'ho gasta, tot s'ho menja! O lai, là, la masovera, la masovera, la masovera se'n va al mercat.


Canta’m un conte

Qui t'estima, osset? Mathew Price ; il. Sam Williams. Barcelona : La Galera, 2001. ISBN: 84-2463-411-X El trobareu a: I* PRI (Emocions i sentiments)

El noi de la mare (Cançó popular catalana) Què li darem en el Noi de la Mare? Què li darem que li sàpiga bo? Panses i figues i nous i olives, panses i figues i mel i mató. Què li darem al fillet de Maria? Què li darem al formós infantó? Li darem panses amb unes balances, li darem figues amb un paneró. Tam, pa-tam-tam, que les figues són verdes, Tam, pa-tam-tam, que ja maduraran. Si no maduren el dia de Pasqua, maduraran en el dia de Rams.


Canta’m un conte

Quan tres oques van al camp Mercè Figuerola ; il. Juan Ramón Alonso. Barcelona: Baula, 2003. ISBN: 978-84-4791-085-4 El trobareu a: I* FIG (Llibre joc)

Quan les oques van al camp (Cançó popular catalana) Quan les oques van al camp la primera, la primera, quan les oques van al camp la primera va al davant. La segona va al darrera i després ve la tercera. Quan les oques van al camp, la primera va al davant.

La pequeña oruga glotona Eric Carle. Madrid : Kókinos, 2014. ISBN: 978-84-1612-602-6 El trobareu a: I* CAR (Lletra de pal)


Canta’m un conte

Ai, adéu (Cançó popular americana) Ai, adéu, adéu adéu Ai, adéu, adéu adéu Ai, adéu, adéu adéu Ai, adéu. Ai, aidós, adiós adiós Ai, aidós, adiós adiós Ai, aidós, adiós adiós Ai, aidós. Goo-good-bye, good-bye good-bye Goo-good-bye, good-bye good-bye Goo-good-bye, good-bye good-bye Goo-good-bye. Ai, adéu, adéu adéu Ai, adéu, adéu adéu Ai, adéu, adéu adéu Ai, adéu.

(Amb tants idiomes com es vulgui).


Canta’m un conte

Biblioteca Elisenda de Montcada C. Tarragona 32 08110 Montcada i Reixac 93 429 59 59

@bibsmir

https://www.facebook.com/mircultura.cat/

http://bibliotequesdemontcadaireixac.blogspot.com.es/

Canta'm un conte 31 07 17  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you