Page 1

ABRIL / MAIG / JUNY 2018 ACTIVITATS INFANTILS


2

El plaer de llegir es pot descobrir de ben petit. Per això, les 40 biblioteques de Barcelona ofereixen un ventall ampli i variat d’activitats infantils i per als pares. Us con­ videm a descobrir-les.

Les activitats infantils s’engloben dins de 6 grans grups: APERITIUS MUSICALS Audicions didàctiques per a introduir en la música els prelectors i ajudar-los a desenvolupar la sensibilitat i la creativitat.

EL RACÓ DELS PARES Activitats per a assessorar els pares i les mares sobre lectures per als fills o per a introduir els més petits en el món dels llibres. QUÈ LLEGIM? Converses sobre la literatura infantil. PRIMERES PASSES Activitats molt sensorials que volen familiaritzar els nadons, des del primer any de vida, amb els llibres. T’INTERESSA Xerrades entorn del món dels infants.


LLIBRES A ESCENA Obres de petit format i de curta durada basades en llibres que combinen la narració amb la dramatització i el suport d’objectes, titelles i música.

SAC DE RONDALLES Narració de contes on l’oralitat té el paper central.

Club de lectura infantil i juvenil Espai per a compartir la lectura amb l’ajuda d’un di­ na­mit­zador que introdueix llibres de diferents estils i proposa diverses activitats participatives.

Tallers de descoberta Tallers per a divulgar, a través dels llibres, diverses àrees de coneixement (medi ambient, art, altres cultures…) d’una manera lúdica i participativa. S’adrecen a diverses franges d’edat. Algunes activitats requereixen inscripció prèvia.

Activitat amb inscripció prèvia Places per ordre d’arribada Activitat de cap de setmana Totes les activitats tenen les places limitades

3


4

Llegir sempre surt a compte Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona, a més de tenir accés a tots els serveis de les biblioteques (préstec, activitats, accés a Internet i zones wifi), podràs aconse­ guir descomptes en les entrades als principals cinemes, museus i teatres de la província i en la compra de llibres. Pots sol·licitar el teu carnet a qualsevol biblioteca de la ciutat o per Internet a: www.barcelona.cat/biblioteques

Subscriu-te al butlletí electrònic Més Biblioteques a www.mesbiblioteques.cat i t’informarem de les activitats culturals més destacades de la ciutat i de les biblioteques. També rebràs una llista de les ofertes puntuals a les entitats i els comerços adherits.


Llibreries Fins a un 5% de descompte Museus i exposicions Molts descomptes i entrades gratuïtes Teatre i música Fins a un 25% de descompte Cinemes Reduccions en el preu de les entrades Escoles d’escriptura Fins a un 10% de descompte Formació teatral Fins a un 10% de descompte Gaudeix dels avantatges que t’ofereix el carnet de Biblioteques de Barcelona.

consulta tots els descomptes a: www.barcelona.cat/biblioteques

5


ÍNDEX   Ciutat Vella 8 B. Barceloneta - La Fraternitat............................ 8 B. Francesca Bonnemaison................................... 9 B. Gòtic - Andreu Nin............................................. 10 B. Sant Pau - Santa Creu....................................... 1 1   Eixample 13 B. Esquerra de l’Eixample - Agustí Centelles....... 13 B. Fort Pienc............................................................ 14 B. Joan Miró............................................................ 17 B. Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte................................................................ 1 9 B. Sant Antoni - Joan Oliver ............................... 2 1 B. Sofia Barat.......................................................... 23   Sants-Montjuïc 25 B. Francesc Candel................................................. 25 B. Poble-sec – Francesc Boix................................ 26 B. Vapor Vell............................................................ 27   Les Corts 30 B. Les Corts - Miquel Llongueras........................ 30 B. Montserrat Abelló.............................................. 32   Sarrià - Sant Gervasi 35 B. Clarà..................................................................... 35 B. Collserola - Josep Miracle................................ 37 B. Sant Gervasi – Joan Maragall.......................... 39


Gràcia 42 B. Jaume Fuster...................................................... 42 B. Vallcarca i els Penitents - M. Antonieta Cot.... 44 B. Vila de Gràcia..................................................... 46   Horta-Guinardó 48 B. El Carmel - Juan Marsé.................................... 48 B. Guinardó - Mercè Rodoreda............................. 49 B. Horta - Can Mariner.......................................... 52 B. Montbau - Albert Pérez Baró.......................... 53   Nou Barris 55 B. Canyelles............................................................. 55 B. Les Roquetes...................................................... 56 B. Nou Barris........................................................... 57 B. Vilapicina i la Torre Llobeta............................. 60 B. Zona Nord........................................................... 6 1   Sant Andreu 67 B. Bon Pastor.......................................................... 67 B. Ignasi Iglésias - Can Fabra .............................. 69 B. La Sagrera - Marina Clotet............................... 72 B. Trinitat Vella - J. Barbero................................. 75   Sant Martí 78 B. Camp de l’Arpa - Caterina Albert.................... 78 B. El Clot - Josep Benet........................................ 80 B. Poblenou - Manuel Arranz .............................. 83 B. Ramon d’Alòs - Moner....................................... 84 B. Sant Martí de Provençals................................. 85 B. Xavier Benguerel............................................... 86 7


Ciutat Vella Biblioteca Barceloneta - La Fraternitat ABRIL

4

17.30 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Gina Clotet

11

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Tomba la tinta. Assumpta Mercader Narració, amb objectes, de dos contes relacionats amb l’edició de llibres. Hi col·labora: La Page editorial

DC

DC

2 - 4 anys

MAIG

9 DC

16 DC

17.30 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Anna Casals

18 h  Sac de rondalles L’estrella Facunda. Keke Shuga

2 - 4 anys

+ 4 anys


Biblioteca Francesca Bonnemaison ABRIL

12 DJ

26 DJ

17.30 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Gisela Llimona

2 - 4 anys

+ 3 anys 18 h  Llibres a escena El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta. Pengim-Penjam Espectacle de titelles amb contes populars explicats per fruites i verdures acompanyades d’un violí.

MAIG

17 DJ

24 DJ

17.30 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Gisela Llimona

2 - 4 anys

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Fuig, bèstia. Sherezade Bardají Adaptació del conte Sa Dragonera, de Paulina Vergés de Echenique.

JUNY

7 DJ

17.30 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Gisela Llimona

2 - 4 anys

9


10

12

+ 7 anys 18 h  Tallers de descoberta  Bestioles estrafolàries; fes el teu pop-up. Roberta Bridda

14

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes Contes dels sentits. Laura Bernis Veurem imatges, tocarem textures i escoltarem sons per despertar els sentits dels més petits.

DT

DJ

Biblioteca Gòtic - Andreu Nin ABRIL

4 DC

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Les golfes. Roger Casadellà A les golfes de les cases, s’hi troben els objectes més estranys, coses oblidades pel pas del temps. Entre totes aquestes coses, hi ha un tresor i un llibre ple de les històries i els contes més fantàstics.

MAIG

2 DC

18 h  Sac de rondalles Entremaliadures. Albert Estengre

+ 4 anys


10 DJ

+ 7 anys 16.45 h  Tallers de descoberta  Bestioles estrafolàries; fes el teu pop-up. Roberta Bridda

JUNY

6 DC

18 h  Sac de rondalles Contes darrere la finestra. Noemí Caballer En la parla del Pallars. Hi col·labora: ANIN

+ 4 anys

Biblioteca Sant Pau - Santa Creu ABRIL

4

17 h  Tallers de descoberta Crea el teu avatar. Toni Téllez

+ 8 anys

10

18 h  Sac de rondalles L’estrella Facunda. Keke Shuga

+ 4 anys

18

17 h  Tallers de descoberta Fem un còmic. Toni Téllez

19

18 h  Tallers de descoberta  Llibres tàctils. Roberta Bridda

DC

DT

DC

DJ

+ 10 anys

8 - 12 anys

11


12

24 DT

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Susagna Navó

2 - 4 anys

MAIG

8

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Juguem amb les paraules. Noemí Caballer La rateta Nila juga amb la seva col·lecció de paraules i descobreix que hi pot construir frases, poesies, contes…

9

17 h  Tallers de descoberta Construïm un robot. Toni Téllez

+ 10 anys

23

17 h  Tallers de descoberta Construïm un robot. Toni Téllez

+ 10 anys

DT

DC

DC

JUNY

6 DC

20 DC

17 h  Tallers de descoberta Aprenem a fer infografies. Toni Téllez

17 h  Tallers de descoberta  Descobrim la realitat virtual. Toni Téllez

+ 10 anys

7 - 12 anys


Eixample Biblioteca Esquerra de l’Eixample Agustí Centelles ABRIL

10

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Princeses blaves i prínceps encantadors. Lídia Clua En la parla d’Osona. Hi col·labora: Mercat de veus

19

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

DT

DJ

25 DC

2 - 4 anys

8 - 12 anys 18 h  Tallers de descoberta  L’explorador d’enigmes literaris. Qpertin Converteix-te en un explorador que ha de resoldre els enigmes dels codis QR. Els pares poden participar-hi.

MAIG

8 DT

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena L’illa d’en Lluís. Mon Mas Un recorregut pels diferents llibres de Lluís Farré, escriptor i il·lustrador.

13


14

17 DJ

23 DC

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

2 - 4 anys

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta  El joc i el format. Imapla És possible un món sense fronteres? Construïm el llibre amb els països nous.

JUNY

5 DT

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Fuig, bèstia. Sherezade Bardají Adaptació del conte Sa Dragonera, de Paulina Vergés de Echenique.

Biblioteca Fort Pienc ABRIL

4 DC

+ 4 anys 17.30 h  Llibres a escena El meu gran amic. Umpalumpa Un espectacle de petit format basat en el conte homònim d’Eric Battut, publicat per l’Editorial Tramuntana.


11 DC

17 DT

25 DC

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

2 - 4 anys

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres (grup II). Carles Alcoy i Gina Leal La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Carles Alcoy i Gina Leal La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

MAIG

9 DC

15 DT

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

2 - 4 anys

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres (grup II). Carles Alcoy i Gina Leal La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

15


16

23 DC

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Carles Alcoy i Gina Leal La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

JUNY

6

+ 4 anys 17.30 h  Sac de rondalles Princeses pitipiteses. Blai Senabre En la parla de la Marina Baixa (País Valencià). Hi col·labora: Mercat de veus

12

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres (grup II). Carles Alcoy i Gina Clotet La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

DC

DT

13 DC

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

2 - 4 anys


19 DT

20 DC

22 DV

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta  El joc i el format. Imapla És possible un món sense fronteres? Construïm el llibre amb els països nous.

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Carles Alcoy i Gina Leal La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares.  Primeres passes Filomena. Pengim-Penjam Espectacle de titelles en què s’explica la història d’una petita ovella amb música de Mozart.

Biblioteca Joan Miró ABRIL

5 DJ

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Anna Casals

2 - 4 anys

17


18

7

+ 8 anys 11.30 h  Tallers de descoberta  Dibuix en moviment. Roberta Bridda Jocs amb el traç, el cos, la música, la pintura i el moviment.

12

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Tomba la tinta. Assumpta Mercader Narració, amb objectes, de dos contes relacionats amb l’edició de llibres. Hi col·labora: La Page editorial

24

6 - 8 anys 18.15 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Anna Juan La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

DS

DJ

DT

MAIG

3 DJ

10 DJ

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Anna Casals

18 h  Sac de rondalles Entremaliadures. Albert Estengre

2 - 4 anys

+ 4 anys


12 DS

29 DT

11.30 h  Tallers de descoberta  Les lletres. Abecedari amagat. Imapla Quan les lletres parlen sense la paraula.

+ 7 anys

6 - 8 anys 18.15 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Anna Juan La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

JUNY

7 DJ

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Anna Casals

2 - 4 anys

Biblioteca Sagrada Família Josep M. Ainaud de Lasarte ABRIL

5 DJ

17 DT

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Susagna Navó

2 - 4 anys

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Juguem amb les paraules. Noemí Caballer La rateta Nila juga amb la seva col·lecció de paraules i descobreix que hi pot construir frases, poesies, contes…

19


20

27 DV

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares.  Primeres passes A la voreta del mar. Cia. Patawa Espectacle visual poètic de colors que dansen al ritme de la música.

MAIG

11 DV

25 DV

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta.  Enreda’t amb l’acció El llibre boig. Gina Clotet Retalla, dibuixa i enquaderna un divertit llibre en el qual, a mesura que passis les pàgines, pots crear personatges fantàstics.

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares.  Primeres passes O d’oh! Cesc Serrat i Isaac Elies Al voltant d’una tela que ens envolta, ens protegeix i uneix, com si fos una gran taula, entrem al món dels contes i els llibres.

JUNY

1

DV

18 h  Tallers de descoberta  Atomitza’t. Jordi Díaz

+ 8 anys


9 DS

19 DT

12 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Susagna Navó

2 - 4 anys

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Fuig, bèstia. Mon Mas Adaptació del conte Sa Dragonera, de Paulina Vergés de Echenique.

Biblioteca Sant Antoni - Joan Oliver ABRIL

9 DL

11 DC

16 DL

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes La capseta de música. Marta Catalan Un viatge musical amb l’ajuda d’un kamishibai i unes capsetes de música.

11 h  Club de lectura  infantil/juvenil Club de lectura juvenil. Mon Mas

10 - 12 anys

+ 3 anys 18 h  Llibres a escena El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta. Pengim-Penjam Espectacle de titelles amb contes populars explicats per fruites i verdures acompanyades d’un violí.

21


22 MAIG

7 DL

18 h  Tallers de descoberta  Els robots! Univers Quark

14

17.30 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gisela Llimona

16

11 h  Club de lectura  infantil/juvenil Club de lectura juvenil. Mon Mas

DL

DC

23 DC

8 - 11 anys

2 - 4 anys

10 - 12 anys

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares.  Primeres passes El jardí dansat. Dansalut Ballarem i ens mourem al ritme de les flors, els insectes, l’aire quan mou les fulles de les flors, les aletes de les marietes…

JUNY

11 DL

17.30 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gisela Llimona

2 - 4 anys


13 DC

18 DL

11 h  Club de lectura  infantil/juvenil Club de lectura juvenil. Mon Mas

18 h  Sac de rondalles Ànima animal. Judith Navarro

10 - 12 anys

+ 4 anys

Biblioteca Sofia Barat ABRIL

5

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Altres princeses: Violeta Parra, Frida Kahlo i Juana Azurduy. Vivi Lepori

20

11 - 14 anys 18 h  Sant Jordi IJ Disfressa el teu llibre Lliurament de premis. Hi col·laboren: Institut Jaume Balmes, Escola de la Concepció i Escola Carlit

DJ

DV

MAIG

3 DJ

18 h  Sac de rondalles Bimbirimboies. Susana Tornero En la parla de l’Empordà. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 4 anys

23


24

12 DS

12 h  Sac de rondalles Storytime for kids. Around the world Narració en anglès. Hi col·labora: Kids&Us Eixample Dret

+ 4 anys

24

+ 3 anys 18 h  Llibres a escena On és la mamà? Olga Cercós, autora, i Mariona Cabassa, il·lustradora Hi col·labora: El Cep i la Nansa, edicions

31

+ 5 anys 18 h  Tallers de descoberta Les nostres amigues les gavines Hi col·laboren: Aula Ambiental Sagrada Família i l’Associació d’Educació Ambiental Biosfera

DJ

DJ

JUNY

7 DJ

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Tomba la tinta. Assumpta Mercader Narració, amb objectes, de dos contes relacionats amb l’edició de llibres. Hi col·labora: La Page editorial


Sants-Montjuïc Biblioteca Francesc Candel ABRIL

16 DL

18 DC

25 DC

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta.  Enreda’t amb l’acció Els menjamitjons. Mosaics Aprendrem a fer menjamitjons a partir dels mitjons desaparellats que corren pels calaixos de casa. Els nens han de portar mitjons desaparellats, vells, foradats…

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Núria Clemares

18 h  Sac de rondalles Contes del mar. Cesca Vadell En la parla de les Illes Balears. Hi col·labora: Mercat de veus

2 - 4 anys

+ 4 anys

MAIG

14 DL

+ 4 anys 18 h  Aperitius musicals Taller. Vine a gaudir de la música. Oriol Cortadellas

25


26

23

+ 3 anys 18 h  Llibres a escena El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta. Pengim-Penjam Espectacle de titelles amb contes populars explicats per fruites i verdures acompanyades d’un violí.

30

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes La capseta de música. Marta Catalan Un viatge musical amb l’ajuda d’un kamishibai i unes capsetes de música.

DC

DC

JUNY

13 DC

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Núria Clemares

2 - 4 anys

Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix ABRIL

4 DC

25 DC

18 h  Sac de rondalles Entremaliadures. Albert Estengre

+ 4 anys

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta  Fem un llibre? Kalathos Enquadernem amb diferents papers i tècniques.


MAIG

2 DC

30 DC

18 h  Sac de rondalles Bimbirimboies. Susana Tornero En la parla de l’Empordà. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 4 anys

18 h  Tallers de descoberta  El fons marí. Bel Lario i Maria Rosas Taller amb argila Jumping Clay.

+ 8 anys

JUNY

6 DC

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Les golfes. Roger Casadellà A les golfes de les cases, s’hi troben els objectes més estranys, coses oblidades pel pas del temps. Entre totes aquestes coses, hi ha un tresor i un llibre ple de les històries i els contes més fantàstics.

Biblioteca Vapor Vell ABRIL

5 DJ

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes Contes dels sentits. Laura Bernis Veurem imatges, tocarem textures i escoltarem sons per despertar els sentits dels més petits.

27


28

7

+ 6 anys 12 h  Aperitius musicals Les meravelloses aventures de la Sra. Jazz, el Sr. Blues i el Sr. Soul. Andreu Cunill i els Pioneer Dj Kids Activitat que combina la narració amb l’escolta i l’experimentació de temes amb joves DJ. Hi col·labora: Editorial 66rpm

13

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena A l’ombra de les fades: Pell d’ase. Mercè Framis Espectacle d’ombres i música basat en la traducció de Pilar Garriga del conte tradicional.

20

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta.  Enreda’t amb l’acció La Nur s’escapa del conte. Mosaics La història acaba així: «Potser algú li escriurà un conte ben alegre perquè hi visqui... Potser tu el podries escriure?».

DS

DV

DV

27 DV

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Núria Clemares

2 - 4 anys


MAIG

11

18 h  Sac de rondalles L’estrella Facunda. Keke Shuga

+ 4 anys

25

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Núria Clemares

2 - 4 anys

DV

DV

29


Les Corts Biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras ABRIL

5

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Escudella de poemes. David Lain Poemes cuinats amb titelles a partir de l’obra de Miquel Desclot.

11

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gisela Llimona

DJ

DC

2 - 4 anys

18

+ 3 anys 18 h  Sac de rondalles Riu al niu. Contes d’ocells i primavera. Patrícia McGill

23

+ 4 anys 18 h  Sant Jordi IJ Taller. Sant Jordi medieval. Elisabeth Ulibarri Es farà a l’avinguda de Sant Ramon Nonat.

26

+ 4 anys 18 h  Sant Jordi IJ Taller de Sant Jordi. Sant tornem-hi. Patrícia McGill

DC

DL

DJ


MAIG

3

18 h  Sac de rondalles Contes del mar. Cesca Vadell En la parla de les Illes Balears. Hi col·labora: Mercat de veus

9

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gisela Llimona

DJ

DC

16 DC

+ 4 anys

2 - 4 anys

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes Filomena. Pengim-Penjam Espectacle de titelles en què s’explica la història d’una petita ovella amb música de Mozart.

23

18 h  Sac de rondalles Tria de contes. Elisabeth Ulibarri

29

+ 3 anys 18 h  Sac de rondalles Aigua de maig. Llibres i aigua. Patrícia McGill

DC

DT

+ 3 anys

JUNY

7 DJ

18 h  Sac de rondalles Aventures. Patrícia McGill

+ 3 anys

31


32

14 DJ

20 DC

27 DC

18 h  Sac de rondalles Sol i foc. Sant Joan i l’estiu. Patrícia McGill

+ 3 anys

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta.  Enreda’t amb l’acció Els menjamitjons. Mosaics Aprendrem a fer menjamitjons a partir dels mitjons desaparellats que corren pels calaixos de casa. Els nens han de portar mitjons desaparellats, vells, foradats…

18 h  Sac de rondalles Contes a la vora del mar. Elisabeth Ulibarri

+ 3 anys

Biblioteca Montserrat Abelló ABRIL

4

18 h  Sac de rondalles  Tresors de paper. Rosa Pinyol

5

18 h  Tallers de descoberta  Juguem a parlar amb els robots! Qpertin

DC

DJ

+ 4 anys

8-12 anys


11 DC

11 DC

24 DT

11 h  El racó dels pares.  Primeres passes Ballmanetes. Montserrat Dulcet

18 h  Llibres a escena  El cargol Mossi i el cuc. Cia. La Closca Història interpretada amb titelles.

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Anna Casals

6 mesos - 3 anys

+ 3 anys

2 - 4 anys

MAIG

2 DC

8 DT

9 DC

11 h  El racó dels pares.  Primeres passes Ballmanetes. Montserrat Dulcet

6 mesos - 3 anys

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes El jardí dansat. Dansalut Ballarem i ens mourem al ritme de les flors, els insectes, l’aire quan mou les fulles de les flors, les aletes de les marietes…

18 h  Sac de rondalles  Entremaliadures. Albert Estengre

+ 4 anys

33


34

16 DC

24 DJ

18 h  Sac de rondalles  Un mar de poemes i versos. Gates Gatunes

+ 4 anys

8 - 10 anys 18 h  Tallers de descoberta  Crea la teva joguina en 3D. Qpertin Disseny de joguines en 3D amb tauletes electròniques.

JUNY

6 DC

11 h  El racó dels pares.  Primeres passes Ballmanetes. Montserrat Dulcet

6 mesos - 3 anys

6

4 - 8 anys 18 h  Tallers de descoberta  Comença el teu hort urbà. Ester Casanovas

13

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles  Fuig, bèstia. Sherezade Bardají Adaptació del conte Sa Dragonera, de Paulina Vergés de Echenique.

DC

DC


Sarrià - Sant Gervasi Biblioteca Clarà ABRIL

6

+ 3 anys 18 h  Sac de rondalles En Bum i el llibre màgic de les fades. Companyia Homenots

10

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Mon Mas La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

DV

DT

13

+ 3 anys 18 h  Sac de rondalles Menú de contes per a menuts. Martha Escudero

19

19 h  El racó dels pares. Què llegim? Llibres que fan créixer els nostres infants. Consells per a acompanyar la lectura a casa. Anna Juan Cantavella

DV

DJ

20 DV

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Let’s play the tale! Bare books. Patrícia McGill Narració en anglès.

35


36

27 DV

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena A l’ombra de les fades: Pell d’ase. Mercè Framis Espectacle d’ombres i música basat en la traducció de Pilar Garriga del conte tradicional.

MAIG

4

18 h  Sac de rondalles Animàlia. Sherezade Bardají En la parla del Vallès Occidental. Hi col·labora: Mercat de veus

11

+ 3 anys 18 h  Sac de rondalles Una tarda d’òpera. Núria Clemares Audició i narració amb titelles entorn de dues òperes.

17

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes A la voreta del mar. Cia. Patawa Espectacle visual poètic de colors que dansen al ritme de la música.

DV

DV

DJ

+ 4 anys


25 DV

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta  Menjacabòries. Gina Clotet Farem els nostres propis ninots amb fil de llana i materials reciclats.

JUNY

1

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles La meva nina no vol menjar. En Clau de Clown

5

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Mon Mas La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

DV

DT

Biblioteca Collserola - Josep Miracle ABRIL

11 DC

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Mon Mas La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

37


38

25 DC

17.30 h  Sac de rondalles Clàssics regirats. Vivi Lepori

+ 4 anys

MAIG

2 DC

30 DC

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Mon Mas La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

17.30 h  Sac de rondalles Clàssics regirats. Vivi Lepori

+ 4 anys

JUNY

6

+ 4 anys 17.30 h  Sac de rondalles Perla i el circ de les llaminadures. Pallassa Perla Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.

6

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Mon Mas La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

DC

DC


26 DT

10.30 h  Sac de rondalles Contes amb Umpalumpa. Umpalumpa

+ 4 anys

Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall ABRIL

4

17.30 h  Sac de rondalles Contes al sofà. Lídia Clua

+ 3 anys

11

17.30 h  Sac de rondalles Encendre la nit. Sandra Rossi

+ 3 anys

DC

DC

19 DJ

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes Toc-toc. Patrícia McGill Dormir o no dormir, vet aquí la qüestió.

25

+ 3 anys 17.30 h  Sac de rondalles Contes grans per a oïdes petites. Noemí Caballer

28

10 - 12 anys 11 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Carles Alcoy i Gina Leal La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

DC

DS

39


40 MAIG

5

11.30 h  Sac de rondalles Meteorits de fum. Mon Mas

+ 3 anys

9

17.30 h  Sac de rondalles Contes d’òpera. Núria Clemares

+ 3 anys

DS

DC

17 DJ

19 DS

23 DC

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes Les històries del Senyor Borra. Micro Troupe El Senyor Borra és un petit titella amb una gran mirada que ens descobreix la tendresa que s’amaga en els petits detalls.

11.30 h  Sac de rondalles Xup, xup de contes. Gates Gatunes

+ 3 anys

17.30 h  Sac de rondalles En mai fait ce qu’il te plaît. Sabrina Mieni Narració en francès.

+ 3 anys


26 DS

30 DC

10 - 12 anys 11 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Carles Alcoy i Gina Leal La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

17.30 h  Sac de rondalles Contes des de la Lluna. Mercè Rubí

+ 3 anys

JUNY

7 DJ

9 DS

13 DC

20 DC

11 h  El racó dels pares. Primeres passes La casa del vent. Sherezade Bardají

6 mesos - 3 anys

11.30 h  Sac de rondalles En clau de sol. Santi Rovira

+ 3 anys

17.30 h  Llibres a escena El nen gris. Mon Mas

+ 3 anys

17.30 h  Sac de rondalles Iambambá. Mònica Rodríguez

+ 3 anys

41


Gràcia Biblioteca Jaume Fuster ABRIL

4 DC

10 DT

10 DT

11 DC

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Susagna Navó

2 - 4 anys

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Rosa Guijarro La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

18 h  Tallers de descoberta.  Enreda’t amb l’acció Escrivim? Dídac Micaló Taller d’escriptura creativa i relat curt.

+ 8 anys

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares.  Primeres passes Contes dels sentits. Laura Bernis Veurem imatges, tocarem textures i escoltarem sons per despertar els sentits dels més petits.


19

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Juguem amb les paraules. Noemí Caballer La rateta Nila juga amb la seva col·lecció de paraules i descobreix que hi pot construir frases, poesies, contes…

24

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Contes de dracs i princeses. Grup Encantacontes

DJ

DT

MAIG

8 DT

15 DT

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Rosa Guijarro La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Alejandro Palomas La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

JUNY

6 DC

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Susagna Navó

2 - 4 anys

43


44

13 DC

21 DJ

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares.  Primeres passes Què t’explico, bebè? Gina Clotet Quins són els millors contes per a aquesta edat i com treballar-los amb el teu nadó.

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Fuig, bèstia. Mon Mas Adaptació del conte Sa Dragonera, de Paulina Vergés de Echenique.

Biblioteca Vallcarca i els Penitents M. Antonieta Cot ABRIL

11 DC

12 DJ

17 h  Tallers de descoberta.  Enreda’t amb l’acció Animalades. Llops. Olga Barrio

Fins a 13 anys

+ 3 anys 18 h  Llibres a escena El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta. Pengim-Penjam Espectacle de titelles amb contes populars explicats per fruites i verdures acompanyades d’un violí.


14

+ 5 anys 11.30 h  Tallers de descoberta  Un món d’emocions. Núria Pociello, pedagoga, i Susana Rodríguez, psicòloga, de la Fundació Aroa Hi col·labora: PIAD Gràcia

16

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes La lluna a la finestra. Sherezade Bardají

DS

DL

MAIG

4 DV

9 DC

10 DJ

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes La Mati i el mar. Susagna Navó Els petits espectadors jugaran amb els sons i amb les paraules.

17 h  Tallers de descoberta.  Enreda’t amb l’acció Animalades. Gats. Olga Barrio

18 h  Sac de rondalles L’estrella Facunda. Keke Shuga

Fins a 13 anys

+ 4 anys

45


46

17 DJ

18 h  Tallers de descoberta  Gran i petit. El rei del mar. Imapla Com ser petit i gran alhora?

+ 8 anys

JUNY

13 DC

14 DJ

17 h  Tallers de descoberta.  Enreda’t amb l’acció Animalades. Pandes. Olga Barrio

Fins a 13 anys

8 - 12 anys 18 h  Tallers de descoberta  Bestioles d’escorça i pedra. Pere Moya, Natura Educació La fauna amb elements naturals.

Biblioteca Vila de Gràcia ABRIL

4 DC

14 DS

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Anna Casals

11 h  Club de lectura infantil/juvenil Atrapallibres

2 - 4 anys


20 DV

18 h  Club de lectura infantil/juvenil Protagonista jove

MAIG

9 DC

18 DV

26

18 h  Llibres a escena El cargol Mossi i el cuc. Cia. La Closca Història interpretada amb titelles.

+ 3 anys

18 h  Club de lectura infantil/juvenil Protagonista jove

11 h  El racó dels pares.  llegim? Tot un artista! Taller de creació artística i literària.

6 - 10 anys

DS Què

JUNY

1

DV

13 DC

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes El jardí dansat. Dansalut Ballarem i ens mourem al ritme de les flors, els insectes, l’aire quan mou les fulles de les flors, les aletes de les marietes…

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Anna Casals

2 - 4 anys

47


Horta-Guinardó Biblioteca El Carmel - Juan Marsé ABRIL

12

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta  Dibuix en moviment. Roberta Bridda Jocs amb el traç, el cos, la música, la pintura i el moviment.

18

18 h  Sac de rondalles Entremaliadures. Albert Estengre

DJ

DC

30 DL

+ 4 anys

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

MAIG

6 DG

12 h  El racó dels pares. Què llegim?  Festa elefantàstica Taller de creació artística i literària per a celebrar el 50è aniversari de L’Elmer de David MacKee.


7 DL

18 h  Tallers de descoberta  Les lletres. Abecedari amagat. Imapla Quan les lletres parlen sense la paraula.

+ 7 anys

10

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

16

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena A l’ombra de les fades: Pell d’ase. Mercè Framis Espectacle d’ombres i música basat en la traducció de Pilar Garriga del conte tradicional.

DJ

DC

2 - 4 anys

JUNY

5 DT

14 DJ

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

2 - 4 anys

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta  Jocs de taula per a endur-se a la platja. Kalathos Jocs que caben en una bosseta.

Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda ABRIL

7 DS

12 h  Tallers de descoberta AniMag Show. AniMag

+ 7 anys

49


50

10 DT

18 DC

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares.  Primeres passes L’armariet dels colors. Santi Rovira Un armari abandonat i oblidat enmig de la ciutat esdevé un cau de sorpreses.

17.30 h  Sant Jordi IJ La llegenda de Sant Jordi Conte i taller. Hi col·labora: Casal Infantil Guinardó

+ 6 anys

20

17.45 h  El racó dels pares. Què llegim? Aventures sobre rodes. Virginia Martínez

24

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Les golfes. Roger Casadellà A les golfes de les cases, s’hi troben els objectes més estranys, coses oblidades pel pas del temps. Entre totes aquestes coses, hi ha un tresor i un llibre ple de les històries i els contes més fantàstics.

DV

DT

MAIG

5 DS

+ 4 anys 12 h  Aperitius musicals Sons de mar. La Botzina Els àlbums il·lustrats i un munt d’instruments ens apropen a la vida dins del mar.


16

6 - 12 anys 18 h  Llibres a escena El món màgic de la Joana. Para bé l’orella Sessió de poesies emmarcades en un conte de Joana Raspall que mostren com la seva mirada transformava les coses més properes en quelcom màgic i poètic.

18

17.45 h  El racó dels pares. llegim? A ballar! Virginia Martínez

DC

Fins a 5 anys

DV Què

22

18 h  Sac de rondalles Amb gust de formatge. Mercè Rubí En la parla del Vallès Oriental. Hi col·labora: Mercat de veus

23

11 h  Club de lectura infantil/juvenil Atrapallibres. Carmen Garrido

DT

DC

+ 4 anys

JUNY

6 DC

+ 9 anys 18 h  Tallers de descoberta  Escriu i refresca’t. La llibreta Síndria. Marta Soley

51


52

12 DT

15 DV

26 DT

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares.  Primeres passes Aquell qui no corre, neda. Patrícia McGill Contes, cançons, onomatopeies i ritmes de mar, amb el suport d’objectes i d’àlbums il·lustrats.

17.15 h  El racó dels pares. Què llegim? Els petons. Virginia Martínez

18 h  Sac de rondalles L’estrella Facunda. Keke Shuga

+ 4 anys

Biblioteca Horta - Can Mariner ABRIL

20 DV

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Petits i rars contes infantils d’escriptors estranys. Carles Alcoy En la parla del Pallars. Hi col·labora: Mercat de veus


MAIG

18 DV

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena El meu gran amic. Umpalumpa Un espectacle de petit format basat en el conte homònim d’Eric Battut, publicat per l’Editorial Tramuntana.

JUNY

6 DC

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes O d’oh! Cesc Serrat i Isaac Elies Al voltant d’una tela que ens envolta, ens protegeix i uneix, com si fos una gran taula, entrem al món dels contes i els llibres.

Biblioteca Montbau - Albert Pérez Baró ABRIL

13 DV

7 - 12 anys 18 h  Tallers de descoberta  Descobreix en família aplicacions mòbils educatives. Qpertin

53


54

20 DV

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes El jardí dansat. Dansalut Ballarem i ens mourem al ritme de les flors, els insectes, el ritme de l’aire quan mou les fulles de les flors, les aletes de les marietes…

MAIG

24

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Tomba la tinta. Assumpta Mercader Narració, amb objectes, de dos contes relacionats amb l’edició de llibres. Hi col·labora: La Page editorial

25

18 h  Tallers de descoberta  Atomitza’t. Jordi Díaz

DJ

DV

+ 8 anys

JUNY

8 DV

28 DJ

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes La lluna a la finestra. Sherezade Bardají

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Altres princeses: Violeta Parra, Frida Kahlo i Juana Azurduy. Vivi Lepori


Nou Barris Biblioteca Canyelles ABRIL

3 DT

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gina Clotet

2 - 4 anys

MAIG

8 DT

14 DL

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gina Clotet

2 - 4 anys

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes L’armariet dels colors. Santi Rovira Un armari abandonat i oblidat enmig de la ciutat esdevé un cau de sorpreses. En el marc de la Festa Major de Districte.

JUNY

5 DT

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Les golfes. Roger Casadellà A les golfes de les cases, s’hi troben els objectes més estranys, coses oblidades pel pas del temps. Entre totes aquestes coses, hi ha un tresor i un llibre ple de les històries i els contes més fantàstics. 55


56 Biblioteca Les Roquetes ABRIL

21

+ 6 anys 12 h  Aperitius musicals Les meravelloses aventures de la Sra. Jazz, el Sr. Blues i el Sr. Soul. Andreu Cunill i els Pioneer Dj Kids Activitat que combina la narració amb l’escolta i l’experimentació de temes amb joves DJ. Hi col·labora: Editorial 66rpm

24

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Fuig, bèstia. Sherezade Bardají Adaptació del conte Sa Dragonera, de Paulina Vergés de Echenique.

DS

DT

MAIG

22

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Juguem amb les paraules. Noemí Caballer La rateta Nila juga amb la seva col·lecció de paraules i descobreix que hi pot construir frases, poesies, contes…

23

+ 7 anys 18.15 h  Tallers de descoberta  Bestioles estrafolàries; fes el teu pop-up. Roberta Bridda

DT

DC


JUNY

12 DT

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes Rimes i altres contes amb nadons. Judith Navarro

Biblioteca Nou Barris ABRIL

10

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles La tira de contes. Montse Pozo i Isabel Resina

17

8 - 10 anys 18 h  Club de lectura infantil/juvenil Taller de lectura. Montse Pozo i Isabel Resina

17

+ 7 anys 18 h  Tallers de descoberta  Dracs lectors. Marta Soley Cada nena o nen farà el seu equip de lectura: punt de llibre, cua de drac i cartell «Estic llegint…».

25

+ 3 anys 18 h  Llibres a escena El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta. Pengim-Penjam Espectacle de titelles amb contes populars explicats per fruites i verdures acompanyades d’un violí.

DT

DT

DT

DC

57


58 MAIG

8

8 - 10 anys 18 h  Club de lectura infantil/juvenil Taller de lectura. Montse Pozo i Isabel Resina

9

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes O d’oh! Cesc Serrat i Isaac Elies Al voltant d’una tela que ens envolta, ens protegeix i uneix, com si fos una gran taula, entrem al món dels contes i els llibres.

DT

DC

15

+ 4 anys 10 h  Sac de rondalles II Lectura en veu alta. L’aneguet lleig Amb la participació de tretze centres educatius, ASENDI, + ACCES i Escola Josep Pla.

16

+ 4 anys 10 h  Sac de rondalles II Lectura en veu alta. L’aneguet lleig Amb la participació de tretze centres educatius, ASENDI, + ACCES i Escola Josep Pla.

16

+ 5 anys 18 h  Sac de rondalles Les peripècies del contaconTrans. La Lioparda, contacontes coeducatius Contes que tracten la transsexualitat.

DT

DC

DC


23 DC

29 DT

18 h  Sac de rondalles Contes darrere la finestra. Noemí Caballer En la parla del Pallars. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 4 anys

8 - 10 anys 18 h  Club de lectura infantil/juvenil Taller de lectura. Montse Pozo i Isabel Resina

JUNY

6 DC

12 DT

13 DC

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes La Mati i el mar. Susagna Navó Els petits espectadors jugaran amb els sons i amb les paraules.

8 - 10 anys 18 h  Club de lectura infantil/juvenil Taller de lectura. Montse Pozo i Isabel Resina

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles La tira de contes. Montse Pozo i Isabel Resina

59


60 Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta ABRIL

9 DL

12 DJ

26 DJ

18 h  Tallers de descoberta Explica’ns un conte amb imatges

+ 8 anys

18 h  Llibres a escena El cargol Mossi i el cuc. Cia. La Closca Història interpretada amb titelles.

+ 3 anys

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gina Clotet

2 - 4 anys

MAIG

5

+ 4 anys 12 h  Aperitius musicals Instruments de la vella Europa. Pello Garcia Un viatge per diferents indrets de l’Europa occidental a través d’alguns dels seus instruments tradicionals. Des del tamborí de cordes i la flauta dels Pirineus fins a l’acordió diatònic o algunes cornamuses.

10

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Altres princeses: Violeta Parra, Frida Kahlo i Juana Azurduy. Vivi Lepori

DS

DJ


14

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta  El joc i el format. Imapla És possible un món sense fronteres? Construïm el llibre amb els països nous.

17

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gina Clotet

DL

DJ

2 - 4 anys

Biblioteca Zona Nord ABRIL

5

18 h  Sac de rondalles Animàlia. Sherezade Bardají En la parla del Vallès Occidental. Hi col·labora: Mercat de veus

6

17.30 h  Club de lectura infantil/juvenil Espai de lectura. Rosa Ferrer i Magda Vaillès

7

8 - 14 anys 11 h  Tallers de descoberta. Enreda’t amb l’acció La partida dels dissabtes. Miquel Galve i Rosa Ferrer

DJ

DV

DS

11 DC

+ 4 anys

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes El regal del massatge infantil. Elena Andrés Les famílies poden portar el seu bol d’oli, si ho prefereixen.

61


62

13

17.30 h  Club de lectura infantil/juvenil Espai de lectura. Rosa Ferrer i Magda Vaillès

13

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

DV

DV

14 DS

20 DV

21 DS

24 DT

8 - 14 anys 11 h  Tallers de descoberta. Enreda’t amb l’acció La partida dels dissabtes. Miquel Galve i Rosa Ferrer

17.30 h  Club de lectura infantil/juvenil Espai de lectura. Rosa Ferrer i Magda Vaillès

8 - 14 anys 11 h  Tallers de descoberta. Enreda’t amb l’acció La partida dels dissabtes. Miquel Galve i Rosa Ferrer

17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Manga infantil. Alba Ginesta

7 - 12 anys


27 DV

28 DS

17.30 h  Sac de rondalles Contes per la igualtat. Conxita Serra

+ 4 anys

8 - 14 anys 11 h  Tallers de descoberta. Enreda’t amb l’acció La partida dels dissabtes. Miquel Galve i Rosa Ferrer

MAIG

3 DJ

4 DV

5 DS

12 DS

18 h  Sac de rondalles Ànima animal. Judith Navarro

+ 4 anys

17.30 h  Club de lectura infantil/juvenil Espai de lectura. Rosa Ferrer i Magda Vaillès 8 - 14 anys 11 h  Tallers de descoberta. Enreda’t amb l’acció La partida dels dissabtes. Miquel Galve i Rosa Ferrer

8 - 14 anys 11 h  Tallers de descoberta. Enreda’t amb l’acció La partida dels dissabtes. Miquel Galve i Rosa Ferrer

63


64

15

+ 4 anys 17.30 h  Sac de rondalles Princeses blaves i prínceps encantadors. Lídia Clua Dins la setmana de les emocions.

16

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes L’armariet dels colors. Santi Rovira Un armari abandonat i oblidat enmig de la ciutat esdevé un cau de sorpreses.

DT

DC

18

17.30 h  Club de lectura infantil/juvenil Espai de lectura. Rosa Ferrer i Magda Vaillès

18

17.30 h  Sac de rondalles La revolta de les lletres. Santi Rovira

19

8 - 14 anys 11 h  Tallers de descoberta. Enreda’t amb l’acció La partida dels dissabtes. Miquel Galve i Rosa Ferrer

DV

DV

DS

25 DV

17.30 h  Sac de rondalles Contes per la diferència. Conxita Serra

+ 4 anys

+ 4 anys


26 DS

29 DT

8 - 14 anys 11 h  Tallers de descoberta. Enreda’t amb l’acció La partida dels dissabtes. Miquel Galve i Rosa Ferrer

17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Manga infantil. Alba Ginesta

7 - 12 anys

JUNY

1 DV

2 DS

7 DJ

17.30 h  Club de lectura infantil/juvenil Espai de lectura. Rosa Ferrer i Magda Vaillès 8 - 14 anys 11 h  Tallers de descoberta. Enreda’t amb l’acció La partida dels dissabtes. Miquel Galve i Rosa Ferrer

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Juguem amb les paraules. Noemí Caballer La rateta Nila juga amb la seva col·lecció de paraules i descobreix que hi pot construir frases, poesies, contes…

65


66

8

17.30 h  Club de lectura infantil/juvenil Espai de lectura. Rosa Ferrer i Magda Vaillès

9

8 - 14 anys 11 h  Tallers de descoberta. Enreda’t amb l’acció La partida dels dissabtes. Miquel Galve i Rosa Ferrer

DV

DS

13 DC

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes Ossets, animalons i emocions. Montserrat Dulcet

15

17.30 h  Club de lectura infantil/juvenil Espai de lectura. Rosa Ferrer i Magda Vaillès

16

8 - 14 anys 11 h  Tallers de descoberta. Enreda’t amb l’acció La partida dels dissabtes. Miquel Galve i Rosa Ferrer

DV

DS

23 DS

27 DC

8 - 14 anys 11 h  Tallers de descoberta. Enreda’t amb l’acció La partida dels dissabtes. Miquel Galve i Rosa Ferrer

8 - 10 anys 17.30 h  Tallers de descoberta  Crea la teva joguina en 3D. Qpertin Disseny de joguines en 3D amb tauletes electròniques.


Sant Andreu Biblioteca Bon Pastor ABRIL

5

18 h  Sac de rondalles Ànima animal. Judith Navarro

9

8 - 10 anys 17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Primeres lectures. Merche 8A Millorem la comprensió lectora llegint en veu alta.

DJ

DL

12 DJ

16 DL

+ 4 anys

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes La Mati i el mar. Susagna Navó Els petits espectadors jugaran amb els sons i amb les paraules.

17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Lectures compartides. Merche 8A Descobrim el plaer de llegir en veu alta.

8 - 10 anys

67


68

17

18 h  Tallers de descoberta  El fons marí. Bel Lario i Maria Rosas Taller amb argila Jumping Clay.

18

17.30 h  Tallers de descoberta Descobrim… Merche 8A

DT

DC

+ 8 anys

9 - 12 anys

MAIG

3

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena A l’ombra de les fades: Pell d’ase. Mercè Framis Espectacle d’ombres i música basat en la traducció de Pilar Garriga del conte tradicional.

7

8 - 10 anys 17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Primeres lectures. Merche 8A Millorem la comprensió lectora llegint en veu alta.

DJ

DL

14 DL

17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Lectures compartides. Merche 8A Descobrim el plaer de llegir en veu alta.

8 - 10 anys


23 DC

17.30 h  Tallers de descoberta Descobrim… Merche 8A

9 - 12 anys

Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra ABRIL

7

Familiar 11 h  Tallers de descoberta  Upcycling de barri. Taller Esfèrica A través de jocs i dinàmiques es parlarà de com estan dissenyats els productes i com se’n podria millorar el disseny per a reduir la generació de residus.

8

11 h  Sac de rondalles  Storytime. Kids&Us Sant Andreu Narració en anglès.

+ 3 anys

8

12.30 h  Sac de rondalles  Storytime. Kids&Us Sant Andreu Narració en anglès.

+ 3 anys

DS

DG

DG

10 DT

10 - 13 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Introducció al dibuix digital. David Calderón

69


70

12

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Altres princeses: Violeta Parra, Frida Kahlo i Juana Azurduy. Vivi Lepori

17

10 - 13 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Introducció al dibuix digital. David Calderón

18

18 h  Sac de rondalles Hi ha un monstre? Ávelin

DJ

DT

DC

+ 4 anys

24

10 - 13 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Introducció al dibuix digital. David Calderón

28

10 - 18 anys 10 h  Tallers de descoberta  American Space. Technovation Challenge. Girls for a change Programa mundial de tecnologia i emprenedoria en què noies d’entre 10 i 18 anys creen una aplicació de mòbil que resol un problema social.

DT

DS


MAIG

8

10 - 13 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Introducció al dibuix digital. David Calderón

10

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Tomba la tinta. Assumpta Mercader Narració, amb objectes, de dos contes relacionats amb l’edició de llibres. Hi col·labora: La Page editorial

12

+ 6 anys 18 h  Aperitius musicals Les meravelloses aventures de la Sra. Jazz, el Sr. Blues i el Sr. Soul. Andreu Cunill i els Pioneer Dj Kids Activitat que combina la narració amb l’escolta i l’experimentació de temes amb joves DJ. Hi col·labora: Editorial 66rpm

15

10 - 13 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Introducció al dibuix digital. David Calderón

22

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes Rimes i altres contes amb nadons. Judith Navarro

DT

DJ

DS

DT

DT

71


72

22

10 - 13 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Introducció al dibuix digital. David Calderón

29

10 - 13 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Introducció al dibuix digital. David Calderón

DT

DT

JUNY

5 DT

10 - 13 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Introducció al dibuix digital. David Calderón

Biblioteca La Sagrera - Marina Clotet ABRIL

12

18 h  Sac de rondalles Entremaliadures. Albert Estengre

17

17.30 h  El racó dels pares. Què llegim? Recomanacions lectores de 0 a 3 anys. Sílvia Ruiz Hi col·labora: Kumon Sagrera

DJ

DT

+ 4 anys


19

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Núria Clemares

21

11 h  Aperitius musicals Concert de primavera Hi col·labora: BCN Fusió Escola de música

DJ

DS

24 DT

2 - 4 anys

Familiar

Familiar 17.30 h  Sant Jordi IJ Com fer que els nostres fills s’enamorin dels llibres. Janet Recasens

MAIG

8

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Petits i rars contes infantils d’escriptors estranys. Carles Alcoy En la parla del Pallars. Hi col·labora: Mercat de veus

11

17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes Teixint les emocions. Janet Recasens

DT

DV

17 DJ

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Núria Clemares

Fins a 3 anys

2 - 4 anys

73


74

28 DL

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Escudella de poemes. David Lain Poemes cuinats amb titelles a partir de l’obra de Miquel Desclot.

JUNY

5 DT

8 DV

12 DT

19 DT

17.30 h  Tallers de descoberta Entrega de diplomes Kumon Sagrera. Sílvia Ruiz

17.30 h  Tallers de descoberta Entrega de diplomes Kumon Sagrera. Sílvia Ruiz

17.30 h  El racó dels pares. Què llegim? Recomanacions lectores de 0 a 3 anys. Sílvia Ruiz Hi col·labora: Kumon Sagrera

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena El petit piano Basat en el conte de Joan-Andreu Vallvé i Bernat Vallvé sobre el compositor Enric Granados.


21 DJ

26 DT

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Núria Clemares

2 - 4 anys

6 - 8 anys 18 h  Tallers de descoberta  Quan els contes prenen vida! Qpertin Contes interactius. Cal que l’infant estigui acompanyat d’un adult.

Biblioteca Trinitat Vella - J. Barbero ABRIL

14 DS

19 DJ

6 mesos - 3 anys 12 h  El racó dels pares.  Primeres passes Filomena. Pengim-Penjam Espectacle de titelles en què s’explica la història d’una petita ovella amb música de Mozart.

10 - 12 anys 17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

75


76

20 DV

24 DT

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena El meu gran amic. Umpalumpa Un espectacle de petit format basat en el conte homònim d’Eric Battut, publicat per l’Editorial Tramuntana.

8 - 12 anys 18 h  Tallers de descoberta  L’explorador d’enigmes literaris. Qpertin Converteix-te en un explorador que ha de resoldre els enigmes dels codis QR. Els pares poden participar-hi.

MAIG

17 DJ

18 DV

10 - 12 anys 17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

18 h  Sac de rondalles L’estrella Facunda. Keke Shuga

+ 4 anys


JUNY

4 DL

14 DJ

18 h  Sac de rondalles Sr. Trap. Santi Rovira

+ 4 anys

10 - 12 anys 17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

77


Sant Martí Biblioteca Camp de l’Arpa - Caterina Albert ABRIL

13 DV

16 DL

21 DS

25 DC

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes Filomena. Pengim-Penjam Espectacle de titelles en què s’explica la història d’una petita ovella amb música de Mozart.

7 - 12 anys 18 h  Tallers de descoberta  Descobreix en família aplicacions mòbils educatives. Qpertin

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes Dissabtes de conte. Lola l’Encantadora de contes

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Anna Casals

2 - 4 anys


MAIG

23

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena El meu gran amic. Umpalumpa Un espectacle de petit format basat en el conte homònim d’Eric Battut, publicat per l’Editorial Tramuntana.

26

+ 4 anys 12 h  Aperitius musicals Música per a compartir. Musicològics Compartim l’escolta i l’experimentació de diferents sons i ritmes.

30

8 - 10 anys 18 h  Tallers de descoberta  Mapes secrets dels arbres de Barcelona (I). Susana Tornero Descobrirem els arbres que envolten la nostra biblioteca i el nostre entorn més proper. Dues sessions.

DC

DS

DC

JUNY

6 DC

8 - 10 anys 18 h  Tallers de descoberta  Mapes secrets dels arbres de Barcelona (II). Susana Tornero Descobrirem els arbres que envolten la nostra biblioteca i el nostre entorn més proper. Dues sessions.

79


80

8 DV

16 DS

20 DC

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes A la voreta del mar. Cia. Patawa Espectacle visual poètic de colors que dansen al ritme de la música.

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes Dissabtes de conte. Lola l’Encantadora de contes

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Anna Casals

2 - 4 anys

Biblioteca El Clot - Josep Benet ABRIL

6 DV

10 DT

+ 5 anys 17.30 h  Tallers de descoberta Mai no deixis de jugar Els divendres a la tarda vine a jugar a jocs de taula.

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Susagna Navó

2 - 4 anys


13

+ 5 anys 17.30 h  Tallers de descoberta Mai no deixis de jugar Els divendres a la tarda vine a jugar a jocs de taula.

14

+ 4 anys 12 h  Aperitius musicals Concert d’animals viatgers. Carolina Pereira, cordes, veu i composició, i Mecha Leavy, vents, percussió i veu Històries per a descobrir les diverses famílies d’instruments.

19

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Escudella de poemes. David Lain Poemes cuinats amb titelles a partir de l’obra de Miquel Desclot.

20

+ 5 anys 17.30 h  Tallers de descoberta Mai no deixis de jugar Els divendres a la tarda vine a jugar a jocs de taula.

27

+ 5 anys 17.30 h  Tallers de descoberta Mai no deixis de jugar Els divendres a la tarda vine a jugar a jocs de taula.

DV

DS

DJ

DV

DV

81


82 MAIG

3 DJ

9 DC

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta.  Enreda’t amb l’acció El llibre boig. Gina Clotet Retalla, dibuixa i enquaderna un divertit llibre en el qual, a mesura que passis les pàgines, pots crear personatges fantàstics.

6 mesos - 3 anys 17.45 h  El racó dels pares.  Primeres passes Les històries del Senyor Borra. Micro Troupe El Senyor Borra és un petit titella amb una gran mirada que ens descobreix la tendresa que s’amaga en els petits detalls.

17

18 h  Sac de rondalles Bimbirimboies. Susana Tornero En la parla de l’Empordà. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 4 anys

29

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Susagna Navó

2 - 4 anys

DJ

DT


Biblioteca Poblenou - Manuel Arranz ABRIL

5 DJ

19 DJ

18 h  Sac de rondalles Amb gust de formatge. Mercè Rubí En la parla del Vallès Oriental. Hi col·labora: Mercat de veus

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Umpalumpa

+ 4 anys

2 - 4 anys

MAIG

3

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Les golfes. Roger Casadellà A les golfes de les cases, s’hi troben els objectes més estranys, coses oblidades pel pas del temps. Entre totes aquestes coses, hi ha un tresor i un llibre ple de les històries i els contes més fantàstics.

17

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes L’armariet dels colors. Santi Rovira Un armari abandonat i oblidat enmig de la ciutat esdevé un cau de sorpreses.

DJ

DJ

83


84

23 DC

18 h  Tallers de descoberta  Estampació tèxtil. Kalathos

+ 8 anys

JUNY

14 DJ

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Umpalumpa

2 - 4 anys

Biblioteca Ramon d’Alòs - Moner ABRIL

13 DV

18 h  Sac de rondalles Bimbirimboies. Susana Tornero En la parla de l’Empordà. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 4 anys

MAIG

4 DV

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gisela Llimona

2 - 4 anys


11 DV

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Escudella de poemes. David Lain Poemes cuinats amb titelles a partir de l’obra de Miquel Desclot.

JUNY

1

DV

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gisela Llimona

2 - 4 anys

Biblioteca Sant Martí de Provençals ABRIL

17 DT

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Fuig, bèstia. Mon Mas Adaptació del conte Sa Dragonera, de Paulina Vergés de Echenique.

MAIG

15 DT

+ 3 anys 18 h  Llibres a escena El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta. Pengim-Penjam Espectacle de titelles amb contes populars explicats per fruites i verdures acompanyades d’un violí.

85


86 JUNY

19 DT

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Princeses pitipiteses. Blai Senabre En la parla de la Marina Baixa (País Valencià). Hi col·labora: Mercat de veus

Biblioteca Xavier Benguerel ABRIL

6 DV

20 DV

27 DV

18 h  Sac de rondalles Contes de llops. Susagna Navó En la parla del Vallès Occidental. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 4 anys

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes La Mati i el mar. Susagna Navó Els petits espectadors jugaran amb els sons i amb les paraules.

18.30 h  Sac de rondalles Once upon a time… Narració en anglès.

+ 4 anys


MAIG

4 DV

25 DV

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena El meu gran amic. Umpalumpa Un espectacle de petit format basat en el conte homònim d’Eric Battut, publicat per l’Editorial Tramuntana.

18.30 h  Sac de rondalles Once upon a time… Narració en anglès.

+ 4 anys

JUNY

15 DV

18.30 h  Sac de rondalles Once upon a time… Narració en anglès.

+ 4 anys

87


Adreces biblioteques CIUTAT VELLA B. Barceloneta - La Fraternitat Comte de Santa Clara, 8-10 Tel 93 225 35 74 A⁄e b.barcelona.b@diba.cat www.barcelona.cat/bibbarceloneta Metro: Barceloneta (L4) Bus: 17, 39, 45, 59, 64, D20 i H16

B. Francesca Bonnemaison Sant Pere més Baix, 7 Tel 93 268 73 60 A⁄e b.barcelona.fb@diba.cat www.barcelona.cat/bibfbonnemaison Metro: Urquinaona (L1) (L4) Bus: 19, 22, 24, 39, 40, 41, 42, 45, 47, 55, 62, 120, H16, V15 i V17

B. Gòtic - Andreu Nin La Rambla, 30-32 Tel 93 343 73 69 A⁄e b.barcelona.an@diba.cat www.barcelona.cat/bibgotic Metro: Drassanes (L3) Bus: 14, 59, 91 i 120

SANTS-MONTJUÏC B. Francesc Candel 

Amnistia Internacional, 10 Tel 93 332 53 75 A⁄e b.barcelona.fc@diba.cat www.barcelona.cat/bibfrancesccandel FGC: Ildefons Cerdà Bus: 37, 46, 65, 79, 109, 125, H12, H16 i V3

B. Poble-sec – Francesc Boix 

Blai, 34 Tel 93 443 01 05 A⁄e b.barcelona.ps@diba.cat www.barcelona.cat/bibfrancescboix Metro: Paral·lel (L2) (L3) Bus: 20, 21, 24, 36, 61, 64, 121 i D20

B. Vapor Vell Ptge. Vapor Vell, s⁄n Tel 93 409 72 31 A⁄e b.barcelona.vv@diba.cat www.barcelona.cat/bibvaporvell Metro: Plaça de Sants (L1) (L5) Bus: 50, 115 i D20

B. Sant Pau - Santa Creu Carme, 47 ⁄ Hospital, 56 Tel 93 302 07 97 A⁄e b.barcelona.spsc@diba.cat www.barcelona.cat/bibsantpau Metro: Liceu (L3) Bus: 14, 59, 91, 120 i H16

EIXAMPLE B. Esquerra de l’Eixample -  Agustí Centelles Comte d’Urgell, 145-147 Tel 93 453 98 81 A⁄e b.barcelona.ac@diba.cat www.barcelona.cat/bibcentelles Metro: Hospital Clínic (L5) Bus: 14, 20, 31, 37, 41, 54, 58, 59, 63, 64 i 66

LES CORTS B. Les Corts - Miquel Llongueras Travessera de les Corts, 58 Tel 93 449 31 07 A⁄e b.barcelona.ml@diba.cat www.barcelona.cat/bibmllongueras Metro: Collblanc (L5) Bus: 54, 57, 75, 157, D20 i H8

B. Montserrat Abelló Comtes de Bell-lloc, 192-200 Tel. 93 222 11 98 A⁄e b.barcelona.mab@diba.cat www.barcelona.cat/bibmontserratabello Metro: Plaça del Centre (L3) Bus: 54, 59, 66, 78, H8, H10, V5, V7


B. Fort Pienc Pl. del Fort Pienc, 4-5 Tel 93 265 24 35 A⁄e b.barcelona.fp@diba.cat www.barcelona.cat/bibfortpienc Metro: Arc de Triomf (L1) Bus: 6, 19, 39, 40, 42, 51, 54, 55, B20, B25 i V21

B. Joan Miró Parc Joan Miró ⁄ Vilamarí, 61 Tel 93 426 35 32 A⁄e b.barcelona.jm@diba.cat www.barcelona.cat/bibjoanmiro Metro: Espanya (L1) i Tarragona (L3) Bus: 9, 27, 37, 50, 57, 65, 79, 109, 157, 165, H10, H12 i V7

B. Sagrada Família -  Josep M. Ainaud de Lasarte Provença, 480 Tel 93 450 87 33 A⁄e b.barcelona.sf@diba.cat www.barcelona.cat/bibsagradafamilia Metro: Sagrada Família (L2) (L5) Bus: 19, 33, 34, 50, 51, H10 i V21

SARRIÀ - SANT GERVASI B. Clarà Dr. Carulla, 22-24 Tel 93 280 15 47 A⁄e b.barcelona.cl@diba.cat www.barcelona.cat/bibclara FGC: Sarrià i Tres Torres Bus: 66, 68, 70, H6, V7 i V11

B. Collserola - Josep Miracle Reis Catòlics, 16-34 Tel 93 406 91 11 A⁄e b.barcelona.co@diba.cat www.barcelona.cat/bibcollserola FGC: Peu Funicular + Vallvidrera superior

B. Sant Gervasi -  Joan Maragall Sant Gervasi de Cassoles, 85 Tel 93 417 83 47 A⁄e b.barcelona.jmg@diba.cat www.barcelona.cat/bibsantgervasi FGC: El Putxet Bus: 14, 22, 58, 64, 70, 75, 123, 131 i V15

B. Sant Antoni - Joan Oliver 

Comte Borrell, 44-46 Tel 93 329 72 16 A⁄e b.barcelona.jo@diba.cat www.barcelona.cat/bibjoanoliver Metro: Sant Antoni (L2) i Poble-sec (L3) Bus: 20, 21, 24, 37, 41, 55, 64, 91, 120, 121 i 141

B. Sofia Barat Girona, 64-68 (interior d’illa) Tel 93 231 77 67 A⁄e b.barcelona.sb@diba.cat www.barcelona.cat/bibsofiabarat Metro: Pl. Tetuan (L2) Girona (L4) Bus: 6, 7, 19, 47, 50, 51, 54, 62, H10 i H12

GRÀCIA B. Jaume Fuster 

Pl. de Lesseps, 20-22 Tel 93 368 45 64 A⁄e b.barcelona.jf@diba.cat www.barcelona.cat/bibjaumefuster Metro: Lesseps (L3) Bus: 22, 24, 27, 28, 31, 32, 87, 116 i H6

B. Vallcarca i els Penitents -  M. Antonieta Cot Pg. de la Vall d’Hebron, 65-69 Tel 93 211 23 51 A⁄e b.barcelona.pe@diba.cat www.barcelona.cat/bibpenitents Metro: Penitents (L3) i Vall d’Hebron (L3 i L5) Bus: 19, 27, 60, 73, 119, 123, 124, 129, B19 i V15


GRÀCIA B. Vila de Gràcia Torrent de l’Olla, 104 Tel 93 284 77 90 A⁄e b.barcelona.vg@diba.cat www.barcelona.cat/bibviladegracia Metro: Fontana (L3) i Joanic (L4) Bus: 22, 24, 39, 87, 114 i V17

SANT ANDREU B. Bon Pastor 

Estadella, 64 Tel 93 498 02 16 A⁄e b.barcelona.bp@diba.cat www.barcelona.cat/bibbonpastor Metro: Bon Pastor (L9 i L10), Sant Andreu (L1) i Verneda (L2) Bus: 11, 42, 60, B23 i H4

B. Ignasi Iglésias - Can Fabra 

HORTA-GUINARDÓ B. El Carmel - Juan Marsé Murtra, 135-145 Tel 93 407 28 70 A⁄e b.barcelona.jma@diba.cat www.barcelona.cat/bibelcarmel Metro: El Coll/La Teixonera i El Carmel (L5) Bus: 24, 86, 92, 119 i V17

B. Guinardó - Mercè Rodoreda 

Camèlies, 76-80 Tel 93 435 31 70 A⁄e b.barcelona.mr@diba.cat www.barcelona.cat/bibmercerodoreda Metro: Alfons X (L4) Bus: 32, 39, 55, 92, 114, H6, N6 i V21

B. Horta - Can Mariner Vent, 1 Tel 93 420 82 85 A⁄e b.barcelona.cm@diba.cat www.barcelona.cat/bibcanmariner Metro: Horta (L5) Bus: 19, 39, 45, 86, 87, 102, 112 i 185

B. Montbau - Albert Pérez Baró Arquitectura, 8 Tel 93 427 07 47 A⁄e b.barcelona.m@diba.cat www.barcelona.cat/bibmontbau Metro: Montbau (L3) Bus: 27, 60, 73, 76, B19 i V21

Segre, 24-32 Tel 93 360 05 50 A⁄e b.barcelona.ii@diba.cat www.barcelona.cat/bibcanfabra Metro: Sant Andreu (L1) Bus: 11, 40, 73, 126, B20, B22, H8 i N9

B. La Sagrera - Marina Clotet 

Camp del Ferro, 1-3 Tel 93 340 86 75 A⁄e b.barcelona.mc@diba.cat www.barcelona.cat/biblasagrera Metro: La Sagrera (L1/L5) i Onze de Setembre (L9/L10) Bus: 11, 26, 34, 36, 40, 62, 96, 126 i H8

B. Trinitat Vella - J. Barbero 

Galícia, 16 Tel 93 676 29 68 A⁄e b.barcelona.tv@diba.cat www.barcelona.cat/bibtrinitatvella Metro: Trinitat Vella (L1) Bus: 11, 40, 60, 62, 76, 96, 97, 104, 126 i 127

SANT MARTÍ B. Camp de l’Arpa -  Caterina Albert Indústria, 295 Tel 93 450 86 46 A⁄e b.barcelona.ca@diba.cat www.barcelona.cat/bibcampdelarpa Metro: Camp de l’Arpa (L5) Bus: 19, 20, 45, 47, 50, 51, 117, 192 i H8


NOU BARRIS B. Canyelles Rda. de la Guineueta Vella, 34 Tel 93 274 94 74 A⁄e b.barcelona.c@diba.cat www.barcelona.cat/bibcanyelles Metro: Canyelles (L3) Bus: 27, 47 i V27

B. Les Roquetes Via Favència, 288 B Tel: 93 276 87 85 A⁄e b.barcelona.lr@diba.cat www.barcelona.cat/biblesroquetes Metro: Via Júlia (L4) i Roquetes (L3) Bus: 11, 12, 27, 32, 50, 51, 60, 76, 80, 81, 127, N1 i N6

B. Nou Barris 

Pl. Major de Nou Barris, 2 Tel 93 291 48 50 A⁄e b.barcelona.nb@diba.cat www.barcelona.cat/bibnoubarris Metro: Llucmajor (L4) Bus: 11, 32, 47, 50, 51, 73, 76, 82 i B19

B. Vilapicina i la Torre Llobeta 

Plaça de Carmen Laforet, 11 Tel 93 408 06 67 A⁄e b.barcelona.vtl@diba.cat www.barcelona.cat/bibvilapicina Metro: Maragall (L4) (L5) Bus: 19, 26, 32, 45, 47, 50, 51, 122, H6 i V27

B. Zona Nord Vallcivera, 3 bis • Tel 93 353 75 19 A⁄e b.barcelona.zn@diba.cat www.barcelona.cat/bibzonanord Metro: Torre Baró-Vallbona (L11) Bus: 51, 62, 76, 83 i 159

B. El Clot - Josep Benet  Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38 Tel 93 309 51 99 A⁄e b.barcelona.jb@diba.cat www.barcelona.cat/bibelclot Metro: Glòries (L1) Bus: 7, 60, 62, 92, 192 i H12 Tram: La Farinera (T5, T6), Glòries (T4, T5, T6)

B. Poblenou - Manuel Arranz  Joncar, 35 • Tel 93 485 66 22 A⁄e b.barcelona.ma@diba.cat www.barcelona.cat/bibpoblenou Metro: Poblenou (L4) Bus: 6, 26, 36, 192, H14, N6 i V27

B. Ramon d’Alòs - Moner Prim, 87-89 (Centre Cívic) Tel 93 256 49 29 A⁄e b.barcelona.ram@diba.cat www.barcelona.cat/bibramondalos Metro: Besòs-Mar (L4) Bus: 36, 143, B20 i B23

B. Sant Martí de Provençals Selva de Mar, 215 (Centre Cívic) Tel 93 256 57 75 A⁄e b.barcelona.smp@diba.cat www.barcelona.cat/bibsantmarti Metro: Bac de Roda (L2) Bus: 33, 40, 42, 43, 44, 56, 60, 71 i H12

B. Xavier Benguerel Av. del Bogatell, 17 • Tel 93 225 18 64 A⁄e b.barcelona.xb@diba.cat www.barcelona.cat/bibxavierbenguerel Metro: Bogatell i Ciutadella (L4) i Marina (L1) Bus: 36, 59, 92, H16 i V27

Sala d’actes equipada amb anell magnètic

Totes les activitats tenen les places limitades

Totes les biblioteques estan adaptades

Oferim la possibilitat de seguir les activitats amb un servei d’interpretació a la llengua dels signes. Cal demanar-ho amb antelació al fax 93 316 12 40 o a l’adreça electrònica biblios@bcn.cat

Totes les biblioteques disposen d’una lupa de mà i d’una de taula amb llum incorporat per a facilitar la lectura als usuaris que ho demanin


Si vols saber més coses de totes les activitats i novetats de Biblioteques de Barcelona, entra a www.barcelona.cat/biblioteques o descarrega’t l’app mòbil BibliosBCN.

Il·lustració: Oriol Cabarrocas   Maquetació: ADDENDA   Imprès en paper reciclat   D.L.: B-2589-2018

Si tens el carnet de Biblioteques de Barcelona i vols rebre informació de les activitats de la teva biblioteca, dona’t d’alta al butlletí electrònic a www.mesbiblioteques.cat.

Lletra Petita  

Activitats infantils de Biblioteques de Barcelona

Lletra Petita  

Activitats infantils de Biblioteques de Barcelona

Advertisement