Page 1

OCTUBRE / NOVEMBRE / DESEMBRE 2018 ACTIVITATS INFANTILS


2

El plaer de llegir es pot descobrir de ben petit. Per això, les 40 biblioteques de Barcelona ofereixen un ventall ampli i variat d’activitats infantils i per als pares. Us con­ videm a descobrir-les.

Les activitats infantils s’engloben dins de 6 grans grups: APERITIUS MUSICALS Audicions didàctiques per a introduir en la música els prelectors i ajudar-los a desenvolupar la sensibilitat i la creativitat.

EL RACÓ DELS PARES Activitats per a assessorar els pares i les mares sobre lectures per als fills o per a introduir els més petits en el món dels llibres. QUÈ LLEGIM? Converses sobre la literatura infantil. PRIMERES PASSES Activitats molt sensorials que volen familiaritzar els nadons, des del primer any de vida, amb els llibres. T’INTERESSA Xerrades entorn del món dels infants.


LLIBRES A ESCENA Obres de petit format i de curta durada basades en llibres que combinen la narració amb la dramatització i el suport d’objectes, titelles i música.

SAC DE RONDALLES Narració de contes on l’oralitat té el paper central.

Club de lectura infantil i juvenil Espai per a compartir la lectura amb l’ajuda d’un di­ na­mit­zador que introdueix llibres de diferents estils i proposa diverses activitats participatives.

Tallers de descoberta Tallers per a divulgar, a través dels llibres, diverses àrees de coneixement (medi ambient, art, altres cultures…) d’una manera lúdica i participativa. S’adrecen a diverses franges d’edat. Algunes activitats requereixen inscripció prèvia.

Activitat amb inscripció prèvia Places per ordre d’arribada Activitat de cap de setmana Totes les activitats tenen les places limitades

3


4

Llegir sempre surt a compte Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona, a més de tenir accés a tots els serveis de les biblioteques (préstec, activitats, accés a Internet i zones wifi), podràs aconse­ guir descomptes en les entrades als principals cinemes, museus i teatres de la província i en la compra de llibres. Pots sol·licitar el teu carnet a qualsevol biblioteca de la ciutat o per Internet a: www.barcelona.cat/biblioteques

Subscriu-te al butlletí electrònic Més Biblioteques a www.mesbiblioteques.cat i t’informarem de les activitats culturals més destacades de la ciutat i de les biblioteques. També rebràs una llista de les ofertes puntuals a les entitats i els comerços adherits.


Llibreries Fins a un 5% de descompte Museus i exposicions Molts descomptes i entrades gratuïtes Teatre i música Fins a un 25% de descompte Cinemes Reduccions en el preu de les entrades Escoles d’escriptura Fins a un 10% de descompte Formació teatral Fins a un 10% de descompte Gaudeix dels avantatges que t’ofereix el carnet de Biblioteques de Barcelona.

Consulta tots els descomptes a: www.barcelona.cat/biblioteques

5


ÍNDEX   Ciutat Vella 8 B. Barceloneta - La Fraternitat............................ 8 B. Francesca Bonnemaison................................... 9 B. Gòtic - Andreu Nin............................................. 10 B. Sant Pau - Santa Creu....................................... 10   Eixample 13 B. Esquerra de l’Eixample - Agustí Centelles.... 13 B. Fort Pienc............................................................ 14 B. Joan Miró............................................................ 15 B. Sagrada Família Josep M. Ainaud de Lasarte................................ 1 7 B. Sant Antoni - Joan Oliver ............................... 19 B. Sofia Barat.......................................................... 20   Sants-Montjuïc 22 B. Francesc Candel................................................. 22 B. Poble-sec – Francesc Boix................................ 23 B. Vapor Vell............................................................ 24   Les Corts 26 B. Les Corts - Miquel Llongueras........................ 26 B. Montserrat Abelló.............................................. 28   Sarrià - Sant Gervasi 32 B. Clarà..................................................................... 32 B. Collserola - Josep Miracle................................ 34 B. Sant Gervasi – Joan Maragall.......................... 36


Gràcia 41 B. Jaume Fuster...................................................... 4 1 B. Vallcarca i els Penitents - M. Antonieta Cot.... 42 B. Vila de Gràcia..................................................... 43   Horta-Guinardó 46 B. El Carmel-Juan Marsé....................................... 46 B. Guinardó - Mercè Rodoreda............................. 48 B. Horta - Can Mariner.......................................... 50 B. Montbau - Albert Pérez Baró.......................... 5 1   Nou Barris 52 B. Canyelles............................................................. 52 B. Les Roquetes...................................................... 53 B. Nou Barris........................................................... 54 B. Vilapicina i la Torre Llobeta............................. 55 B. Zona Nord........................................................... 56   Sant Andreu 59 B. Bon Pastor.......................................................... 59 B. Ignasi Iglésias - Can Fabra .............................. 62 B. La Sagrera - Marina Clotet............................... 69 B. Trinitat Vella - J. Barbero................................. 73   Sant Martí 77 B. Camp de l’Arpa - Caterina Albert.................... 77 B. El Clot - Josep Benet........................................ 79 B. Poblenou - Manuel Arranz .............................. 80 B. Ramon d’Alòs-Moner......................................... 8 1 B. Sant Martí de Provençals................................. 82 7


Ciutat Vella Biblioteca Barceloneta - La Fraternitat OCTUBRE

3 DC

10 DC

17.30 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Gina Clotet

2 - 4 anys

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Altres princeses: Violeta Parra, Frida Kahlo i Juana Azurduy. Vivi Lepori

NOVEMBRE

7

DC

14 DC

17.30 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Gina Clotet

2 - 4 anys

+ 3 anys 18 h  Llibres a escena El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta. Pengim-Penjam


Biblioteca Francesca Bonnemaison OCTUBRE

11 DJ

25 DJ

17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes El jardí dansat. Dansalut

18 h  Llibres a escena Bon profit, Miquel. Micro Troupe Poesia de Miquel Martí i Pol.

6 mesos - 3 anys

+ 4 anys

NOVEMBRE

15 DJ

22 DJ

17.30 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Gisela Llimona

18 h  Sac de rondalles Entremaliadures. Albert Estengre

2 - 4 anys

+ 4 anys

DESEMBRE

18 DT

17.30 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Gisela Llimona

2 - 4 anys

9


10 Biblioteca Gòtic - Andreu Nin OCTUBRE

3 DC

18 h  Sac de rondalles L’estrella Facunda. Keke Shuga

+ 4 anys

NOVEMBRE

7

DC

18 h  Sac de rondalles Contes del mar. Cesca Vadell En la parla de les Illes Balears. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 4 anys

DESEMBRE

5 DC

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena L’illa d’en Lluís. Mon Mas Un recorregut pels diferents llibres de Lluís Farré, escriptor i il·lustrador.

Biblioteca Sant Pau - Santa Creu OCTUBRE

10 DC

17.30 h  Tallers de descoberta Construïm un robot. Lady Pazmiño

+ 10 anys


23

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Susagna Navó

24

17.30 h  Tallers de descoberta Aranyes de colors. Lady Pazmiño Crearem aranyes amb plàstic reciclat.

DT

DC

2 - 4 anys

+ 6 anys

NOVEMBRE

7

17.30 h  Tallers de descoberta Ninots 3D. Lady Pazmiño

+ 7 anys

13

18 h  Llibres a escena Les golfes. Roger Casadellà

+ 4 anys

21

+ 7 anys 17.30 h  Tallers de descoberta Juguem amb les tipografies. Lady Pazmiño Farem dibuixos molt creatius a partir d’una pàgina que ens permet fer composicions a partir de lletres.

DC

DT

DC

22 DJ

18 h  Tallers de descoberta  I la biblioteca, com sona? Qpertin

+ 7 anys

11


12

27 DT

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Susagna Navó

2 - 4 anys

DESEMBRE

5 DC

13 DJ

17.30 h  Tallers de descoberta Fem un còmic. Lady Pazmiño

18 h  Tallers de descoberta  Postals amb herbari urbà. Marta Soley

+ 10 anys

+ 7 anys


Eixample Biblioteca Esquerra de l’Eixample Agustí Centelles OCTUBRE

2 DT

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Altres princeses: Violeta Parra, Frida Kahlo i Juana Azurduy. Vivi Lepori

17

18 h  Tallers de descoberta  Univers Ungerer. Gina Clotet

18

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

DC

DJ

+ 8 anys

2 - 4 anys

NOVEMBRE

6 DT

14 DC

18 h  Llibres a escena Bon profit, Miquel. Micro Troupe Poesia de Miquel Martí i Pol.

+ 4 anys

+ 5 anys 18 h  Llibres a escena La Paula fa els cinc moviments. Marta Cullerés Hi col·labora: Icaria Editorial

13


14

15 DJ

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

2 - 4 anys

Biblioteca Fort Pienc OCTUBRE

3 DC

+ 3 anys 17.30 h  Llibres a escena El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta. Pengim-Penjam

10

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

17

+ 7 anys 18 h  Tallers de descoberta  La gota d’aigua, segons Raimon Panikkar. Inês Castel-Branco I si la mort pogués ser explicada com l’instant en què una gota d’aigua cau al mar? Taller de meditació en família.

DC

DC

26 DV

11 h  El racó dels pares.  Primeres passes Contes dels sentits. Laura Bernis

2 - 4 anys

6 mesos - 3 anys


NOVEMBRE

7

17.30 h  Sac de rondalles Bimbirimboies. Susana Tornero En la parla de l’Empordà. Hi col·labora: Mercat de veus

8

+ 4 anys 17.30 h  Tallers de descoberta Aprenent sobre la pubertat. Mònica Peitx i Cristina Losantos, autores de La Mia es fa gran i El Bru es fa gran Dins la Setmana de l’Àlbum 2018.

DC

DJ

14 DC

28 DC

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

18 h  Tallers de descoberta  Posem veu als contes! Qpertin

+ 4 anys

2 - 4 anys

8 - 12 anys

Biblioteca Joan Miró OCTUBRE

4 DJ

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Anna Casals

2 - 4 anys

15


16

30 DT

6 - 8 anys 18.15 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Anna Juan La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

NOVEMBRE

8 DJ

17 DS

27 DT

18 h  Llibres a escena Les golfes. Roger Casadellà

+ 4 anys

+ 8 anys 11.30 h  Tallers de descoberta.  Enreda’t amb l’acció Els menjamitjons. Mosaics Llibres Els nens han de portar mitjons desaparellats, vells, foradats…

6 - 8 anys 18.15 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Anna Juan La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?


DESEMBRE

13

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Fuig, bèstia. Mon Mas Adaptació del conte Sa Dragonera, de Paulina Vergés de Echenique.

15

12 h  Tallers de descoberta  Quadres nadalencs en 3D. Activijoc

DJ

DS

Familiar

Biblioteca Sagrada Família Josep M. Ainaud de Lasarte OCTUBRE

6

+ 4 anys 12 h  Aperitius musicals Les meravelloses aventures de la Sra. Jazz, el Sr. Blues i el Sr. Soul. Andreu Cunill i els Pioneer Dj Kids Activitat que combina la narració amb l’escolta i l’experimentació de temes amb joves DJ. Hi col·labora: Editorial 66rpm

16

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles El elefante que perdió su ojo (y otros cuentos edificantes). Boniface Ofogo (Camerun) IX Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots 2018.

DS

DT

17


18

29 DL

+ 7 anys 18 h  Tallers de descoberta  Es busquen redactors per a l’Eco del Rosegador. Umpalumpa

NOVEMBRE

23 DV

11 h  El racó dels pares.  Primeres passes El jardí dansat. Dansalut

6 mesos - 3 anys

DESEMBRE

11 DT

18 h  Tallers de descoberta  Minion Pare Noel Taller amb argila Jumping Clay.

+ 7 anys

13

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Susagna Navó

18

+ 5 anys 18 h  Llibres a escena Mestre Fabra, caçador de paraules. Companyia Peus Grossos En el marc de l’Any Pompeu Fabra.

DJ

DT

2 - 4 anys


Biblioteca Sant Antoni - Joan Oliver OCTUBRE

8 DL

24 DC

+ 7 anys 18 h  Tallers de descoberta  La gota d’aigua, segons Raimon Panikkar. Inês Castel-Branco I si la mort pogués ser explicada com l’instant en què una gota d’aigua cau al mar? Taller de meditació en família.

11 h  El racó dels pares.  Primeres passes A la voreta del mar. Cia. Patawa

6 mesos - 3 anys

NOVEMBRE

5 DL

19 DL

17.30 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gisela Llimona

2 - 4 anys

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Altres princeses: Violeta Parra, Frida Kahlo i Juana Azurduy. Vivi Lepori

19


20 DESEMBRE

17 DL

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena L’illa d’en Lluís. Mon Mas Un recorregut pels diferents llibres de Lluís Farré, escriptor i il·lustrador.

Biblioteca Sofia Barat OCTUBRE

4 DJ

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena L’illa d’en Lluís. Mon Mas Un recorregut pels diferents llibres de Lluís Farré, escriptor i il·lustrador.

NOVEMBRE

8 DJ

15 DJ

+ 4 anys

18 h  Sac de rondalles Contes de llops. Susagna Navó En la parla del Vallès Occidental. Hi col·labora: Mercat de veus

18.30 h  Tallers de descoberta  Els robots! Univers Quark

8 - 11 anys


DESEMBRE

1

DS

13 DJ

12 h  Sac de rondalles Saving Christmas Narració en anglès. Hi col·labora: Kids&Us Eixample Dret

3 - 8 anys

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Fuig, bèstia. Sherezade Bardají Adaptació del conte Sa Dragonera, de Paulina Vergés de Echenique.

21


Sants-Montjuïc Biblioteca Francesc Candel OCTUBRE

17 DC

24 DC

18 h  Sac de rondalles Contes transgressors: La Nur s’escapa del conte. Mosaics Llibres

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Princeses blaves i prínceps encantadors. Lídia Clua En la parla d’Osona. Hi col·labora: Mercat de veus

NOVEMBRE

19

+ 7 anys 18 h  Tallers de descoberta  Targeta garlanda. Marta Soley Construcció d’una garlanda de tardor per a penjar-hi notes, dibuixos…

21

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Núria Clemares

DL

DC

2 - 4 anys


28 DC

+ 4 anys

18 h  Llibres a escena Les golfes. Roger Casadellà

DESEMBRE

12 DC

17 DL

17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes La Mati i el mar. Susagna Navó

6 mesos - 3 anys

+ 7 anys 18 h  Tallers de descoberta  Tot passejant amb la senyora Jensen. Mosaics Llibres Contacontes i taller d’estampació d’una postal molt especial.

Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix OCTUBRE

3 DC

10 DC

+ 4 anys

18 h  Sac de rondalles Animàlia. Sherezade Bardají En la parla del Vallès Occidental. Hi col·labora: Mercat de veus

18 h  Tallers de descoberta  Els robots! Univers Quark

8 - 11 anys

23


24 NOVEMBRE

7

DC

14 DC

18 h  Llibres a escena Bon profit, Miquel. Micro Troupe Poesia de Miquel Martí i Pol.

+ 4 anys

18 h  Tallers de descoberta.  Enreda’t amb l’acció La Nur s’escapa del conte. Mosaics Llibres

+ 8 anys

DESEMBRE

5 DC

18 h  Sac de rondalles L’estrella Facunda. Keke Shuga

+ 4 anys

Biblioteca Vapor Vell OCTUBRE

5 DV

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta  Atomitza’t. Jordi Díaz Els assistents experimentaran, participaran i es qüestionaran diversos aspectes relacionats amb el món atòmic, el món que compon tot el que coneixem.


18 DJ

20 DS

17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes El jardí dansat. Dansalut

6 mesos - 3 anys

+ 4 anys 12 h  Aperitius musicals Els sons de la terra. Musicològics En aquesta sessió, inspirats pels sons de la terra, descobrirem el so de diferents instruments, cantarem, dansarem i farem música tots plegats.

NOVEMBRE

9 DV

30 DV

+ 3 anys 18 h  Llibres a escena El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta. Pengim-Penjam

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Núria Clemares

2 - 4 anys

DESEMBRE

14 DV

18 h  Sac de rondalles Entremaliadures. Albert Estengre

+ 4 anys

25


Les Corts Biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras OCTUBRE

4

18 h  Llibres a escena Tomba la tinta. Assumpta Mercader

6

+ 3 anys 11 h  Sac de rondalles Rondalles per la Festa Major. Patrícia McGill Deu, nou, vuit… Compte enrere! Contes d’aquí a la lluna i més enllà: fantasia astronòmica amb petita papiroflèxia.

10

Familiar 18 h  Sac de rondalles Taller de Festa Major. Contes a la cassola. Patrícia McGill

17

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gisela Llimona

DJ

DS

DC

DC

24 DC

18 h  Sac de rondalles Les castanyes màgiques. Elisabeth Ulibarri

+ 4 anys

2 - 4 anys

+ 3 anys


31 DC

18 h  Sac de rondalles Contes de la natura. Patrícia McGill

+ 3 anys

NOVEMBRE

7

DC

14 DC

18 h  Sac de rondalles Bruixes i altres herbes. Patrícia McGill

+ 3 anys

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes La capseta de música. Marta Catalan

21

+ 3 anys 18 h  Sac de rondalles Quan les nenes diuen prou. Elisabeth Ulibarri Contes per la igualtat de gènere.

28

+ 3 anys 18 h  Sac de rondalles Novembre enllà, agafa la flassada i no la deixis anar. Patrícia McGill

DC

DC

DESEMBRE

5 DC

18 h  Sac de rondalles El cassó d’en Gerard. Elisabeth Ulibarri

+ 3 anys

27


28

12

+ 3 anys 18 h  Sac de rondalles Contes de gingebre i canyella. Històries de Nadal. Patrícia McGill

19

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Per Nadal un conte i un regal. Elisabeth Ulibarri

DC

DC

Biblioteca Montserrat Abelló OCTUBRE

3 DC

11 h  El racó dels pares.  Primeres passes Ballmanetes. Montserrat Dulcet

6 mesos - 3 anys

6

+ 14 anys 11 h  Tallers de descoberta  Construeix un theremin. Fundació Pere Tarrés Alguns dels sons misteriosos i angoixants del cinema provenen d’un theremin, l’instrument que es toca sense ser tocat. Introducció a la programació amb Arduino tot dissenyant un theremin.

8

6 - 10 anys 18 h  Tallers de descoberta  A què sona una taronja. Fundació Pere Tarrés Convertim la fruita i altres objectes quotidians en elements sonors. Juguem en grup i fem música amb les mans i el cos.

DS

DL


10

+ 5 anys 18 h  Llibres a escena Mestre Fabra, caçador de paraules. Companyia Peus Grossos En el marc de l’Any Pompeu Fabra.

16

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Anna Casals

2 - 4 anys

17

18 h  Sac de rondalles  Lost and found. Pere Cortiella Narració i taller en anglès.

6 - 9 anys

DC

DT

DC

25 DJ

18 h  Tallers de descoberta  Posem veu als contes. Qpertin

8 - 12 anys

NOVEMBRE

7

DC

12 DL

11 h  El racó dels pares.  Primeres passes Ballmanetes. Montserrat Dulcet

6 mesos - 3 anys

+ 7 anys 18 h  Tallers de descoberta  La ciència del no-res. La Mandarina de Newton En aquest taller farem un recorregut per la nanoescala que ens descobrirà tot el món d’allà baix.

29


30

13 DT

17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes O d’oh! Cesc Serrat i Isaac Elies

6 mesos - 3 anys

14

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Princeses blaves i prínceps encantadors. Lídia Clua En la parla d’Osona. Hi col·labora: Mercat de veus

15

8 - 13 anys 18 h  Tallers de descoberta  Figures de cartró autòmats. Fundació Pere Tarrés

16

18 h  Sac de rondalles Contes des de la lluna. Mercè Rubí

21

18 h  Sac de rondalles  Dear zoo. Paula Fernandes Narració i taller en anglès.

DC

DJ

DV

DC

28 DC

+ 4 anys

3 - 6 anys

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Contes de la Nina Cotonina. Judith Navarro Royo


DESEMBRE

4 DT

12 DC

+ 4 anys

18 h  Sac de rondalles Vola qui vol. Judith Navarro Royo

11 h  El racó dels pares.  Primeres passes Ballmanetes. Montserrat Dulcet

6 mesos - 3 anys

18

18 h  Tallers de descoberta  Postal lumínica. Fundació Pere Tarrés

19

18 h  Sac de rondalles  Olivia saves Christmas. Nora Larosche Narració i taller en anglès.

DT

DC

20 DJ

18 h  Tallers de descoberta  Puzle nadalenc. Activijoc

7 - 12 anys

6 - 9 anys

+ 6 anys

31


Sarrià - Sant Gervasi Biblioteca Clarà OCTUBRE

5 DV

18 DJ

19 DV

26 DV

+ 7 anys 18 h  Tallers de descoberta  La gota d’aigua, segons Raimon Panikkar. Inês Castel-Branco I si la mort pogués ser explicada com l’instant en què una gota d’aigua cau al mar? Taller de meditació en família.

17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes L’armariet dels colors. Santi Rovira

6 mesos - 3 anys

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles A les 12 de la nit, bruixes i dimonis sota el llit. Sílvia Serra

18 h  Tallers de descoberta  Descobreix en família aplicacions mòbils educatives. Qpertin

7 - 12 anys


NOVEMBRE

16 DV

23 DV

30 DV

18 h  Sac de rondalles Contes del mar. Cesca Vadell En la parla de les Illes Balears. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 4 anys

18 h  Sac de rondalles Entremaliadures. Albert Estengre

+ 4 anys

18 h  Sac de rondalles Irador: contes de Rodari. Santi Rovira

+ 3 anys

DESEMBRE

13 DJ

14 DV

17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes El jardí dansat. Dansalut

6 mesos - 3 anys

+ 3 anys 18 h  Sac de rondalles Espaguetis i tomàquets. Contes que obren la gana. Susagna Navó

33


34 Biblioteca Collserola - Josep Miracle OCTUBRE

3

17.30 h  Sac de rondalles Contes amb la Patrícia. Patrícia McGill

3

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Mon Mas La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

DC

DC

+ 4 anys

10

17.30 h  Sac de rondalles Bimbirimboies. Susana Tornero En la parla de l’Empordà. Hi col·labora: Mercat de veus

17

17.30 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

2 - 4 anys

24

17.30 h  Sac de rondalles Clàssics regirats. Vivi Lepori

+ 4 anys

DC

DC

DC

+ 4 anys


NOVEMBRE

7 DC

7

DC

8 DJ

14 DC

17.30 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

2 - 4 anys

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Mon Mas La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

+ 4 anys 17.30 h  Llibres a escena L’enigma de Vilagallina. Desxifrant els llibres enigma. Albert Arrayás Contacontes i recerca de les pistes que subtilment ha deixat l’il·lustrador al llibre. Amb la presència de l’autor, que dibuixarà en directe. Dins la Setmana de l’Àlbum 2018.

17.30 h  Sac de rondalles L’estrella Facunda. Keke Shuga

+ 4 anys

35


36

21 DC

28 DC

17.30 h  Sac de rondalles Contes amb la Patrícia. Patrícia McGill

+ 4 anys

17.30 h  Sac de rondalles Clàssics regirats. Vivi Lepori

+ 4 anys

DESEMBRE

12 DC

19 DC

+ 4 anys 17.30 h  Llibres a escena L’illa d’en Lluís. Mon Mas Un recorregut pels diferents llibres de Lluís Farré, escriptor i il·lustrador.

17.30 h  Sac de rondalles Clàssics regirats. Vivi Lepori

+ 4 anys

Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall OCTUBRE

2 DT

+ 3 anys 17.30 h  Sac de rondalles Històries diverses per a nens diversos. Lídia Clua


9 DT

16 DT

18 DJ

23 DT

27 DS

30 DT

+ 4 anys

17.30 h  Sac de rondalles Contes del mar. Cesca Vadell En la parla de les Illes Balears. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 3 anys 17.30 h  Sac de rondalles Let’s play the tale: the fruit I like best. Patrícia McGill

11 h  El racó dels pares. Primeres passes Contes dels sentits. Laura Bernis

6 mesos - 3 anys

17.30 h  Sac de rondalles Contes en clau de Rodari. Joan Boher

+ 3 anys

12.30 h  Sac de rondalles Les orelles de Tio Conejo. Martha Escudero

+ 3 anys

17.30 h  Sac de rondalles La gota clara. Jeep Gasulla

+ 3 anys

37


38 NOVEMBRE

6 DT

13 DT

15 DJ

20 DT

24 DS

17.30 h  Sac de rondalles Contes de monstres. Gina Clotet

+ 3 anys

+ 4 anys 17.30 h  Llibres a escena A l’ombra de les fades: Pell d’ase. Mercè Framis

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes Els ocellets del bosc. Montserrat Iranzo

2 - 6 anys 17.30 h  Llibres a escena Bibliocurts Kids. Projecció de curtmetratges d’animació per a nens i nenes Hi col·labora: Mecal. Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona

8 - 13 anys 12 h  Tallers de descoberta  Bibliocurts Kids. Taller d’animació Stop-motion: La màgia de Lotte. El Bombeto Inscripció a bibliocurts@gmail.com o a la biblioteca.


27 DT

6 - 9 anys 17.30 h  Llibres a escena Bibliocurts Kids. Sessió de curtmetratges de terror Programació elaborada pel Festival de Terror de Molins de Rei.

DESEMBRE

1

DS

+ 3 anys 11.30 h  Sac de rondalles Els contes més bèsties, animalades. Joan Boher

4

17.30 h  Llibres a escena Amb olor de xocolata. Mercè Rubí

11

+ 4 anys 17.30 h  Sac de rondalles Princeses pitipiteses. Blai Senabre En la parla de la Marina Baixa (País Valencià). Hi col·labora: Mercat de veus

DT

DT

18 DT

20 DJ

17.30 h  Sac de rondalles Per Nadal, no tot s’hi val. Núria Clemares

+ 3 anys

+ 3 anys

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes Contes amb olor de cel blau. Sherezade Bardají

39


40

27

17.30 h  Sac de rondalles Conte de Nadal. Jeep Gasulla

+ 3 anys

29

11.30 h  Sac de rondalles Cua de conill. Mon Mas

+ 3 anys

DJ

DS


Gràcia Biblioteca Jaume Fuster OCTUBRE

3 DC

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Susagna Navó

2 - 4 anys

16

+ 5 anys 18 h  Llibres a escena Mestre Fabra, caçador de paraules. Clara Soler En el marc de l’Any Pompeu Fabra.

23

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Soc un pallasso. Espectacle de clown. Claret Clown Dins el festival Gràcia Riu.

DT

DT

NOVEMBRE

14 DC

17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes La Mati i el mar. Susagna Navó

6 mesos - 3 anys

41


42

15

+ 3 anys 18 h  Llibres a escena El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta. Pengim-Penjam

20

+ 5 anys 18 h  Llibres a escena Chomón. Màgia, pocions i fades. Artur Díaz Cinema basat en l’obra del cineasta Segundo de Chomón. Hi col·laboren: Federació Catalana de Cineclubs, Filmoteca de Catalunya i Departament de Cultura de la Generalitat

DJ

DT

Biblioteca Vallcarca i els Penitents M. Antonieta Cot OCTUBRE

4

+ 5 anys 18 h  Llibres a escena Mestre Fabra, caçador de paraules. Companyia Peus Grossos En el marc de l’Any Pompeu Fabra.

8

17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes El jardí dansat. Dansalut

DJ

DL

6 mesos - 3 anys


27 DS

+ 4 anys 10 h  Aperitius musicals Les meravelloses aventures de la Sra. Jazz, el Sr. Blues i el Sr. Soul. Andreu Cunill i els Pioneer Dj Kids Activitat que combina la narració amb l’escolta i l’experimentació de temes amb joves DJ. Hi col·labora: Editorial 66rpm

NOVEMBRE

8 DJ

18 h  Sac de rondalles Contes del mar. Cesca Vadell En la parla de les Illes Balears. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 4 anys

DESEMBRE

13 DJ

+ 3 anys 18 h  Tallers de descoberta  Conte i taller de Nadal. Alumnes de l’Escola Solc Nou

Biblioteca Vila de Gràcia OCTUBRE

3 DC

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Anna Casals

2 - 4 anys

43


44

10

18 h  Llibres a escena L’elefant curiós. La Sal d’Olot

18

+ 2 anys 18 h  Sac de rondalles Contes tous. Irma Borges (Veneçuela) IX Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots 2018.

DC

DJ

23 DT

18 h  Tallers de descoberta  Els robots! Univers Quark

+ 4 anys

8 - 11 anys

NOVEMBRE

10 DS

13 DT

6 - 10 anys 11 h  El racó dels pares.  Què llegim? Descobreix els contes a través del sentits

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena Món Àfrica. Narratives que qüestionen la història única. Ballant amb el millor de la música africana L’Andreu Cunill, el Sr. Soul, amb la gent de Professional Dj Kids, ens explicaran la importància de la música africana com a origen dels estils musicals populars de l’actualitat.


DESEMBRE

5

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Anna Casals

7

11 h  El racó dels pares. Primeres passes A la voreta del mar. Cia. Patawa

DC

DV

12 DC

18 h  Sac de rondalles Entremaliadures. Albert Estengre

2 - 4 anys

6 mesos - 3 anys

+ 4 anys

45


Horta-Guinardó Biblioteca El Carmel - Juan Marsé OCTUBRE

7

DG

15 DL

+ 4 anys 11 h  Aperitius musicals Les meravelloses aventures de la Sra. Jazz, el Sr. Blues i el Sr. Soul. Andreu Cunill i els Pioneer Dj Kids Activitat que combina la narració amb l’escolta i l’experimentació de temes amb joves DJ. Lloc: Plaça Salvador Allende

11 h  El racó dels pares. Primeres passes L’armariet dels colors. Santi Rovira

6 mesos - 3 anys

17

+ 3 anys 18 h  Llibres a escena El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta. Pengim-Penjam

21

Familiar 12 h  Tallers de descoberta  Animalades de paper Jugarem amb endevinalles i farem animals de paper amb l’ajut del nostre cos. Taller inspirat en el llibre Animalades de paper, de Lola Casas.

DC

DG


30 DT

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Marta Gorchs

2 - 4 anys

NOVEMBRE

15 DJ

25 DG

18 h  Tallers de descoberta  Dibuix en moviment. Roberta Bridda

+ 8 anys

Familiar 12 h  El racó dels pares.  Què llegim? Benvinguts a les Illes Coco Taller de geografia fantàstica basat en el llibre Sinfronteras, d’Imapla.

DESEMBRE

3 DL

12 DC

17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes Contes dels sentits. Laura Bernis

6 mesos - 3 anys

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Petits i rars contes infantils d’escriptors estranys. Carles Alcoy En la parla del Pallars. Hi col·labora: Mercat de veus

47


48 Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda OCTUBRE

9 DT

10 DC

19

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares.  Primeres passes La capseta de música. Marta Catalan

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta.  Enreda’t amb l’acció Els menjamitjons. Mosaics Llibres Els nens han de portar mitjons desaparellats, vells, foradats…

Fins a 5 anys 17.45 h  El racó dels pares. llegim? Nyam, nyam, bon profit! Cristina Pla Hi col·labora: Can Nadó, Grup de Criança del barri de Can Baró

DV Què

23 DT

+ 4 anys

18 h  Llibres a escena L’elefant curiós. La Sal d’Olot

NOVEMBRE

7

DC

18 h  Tallers de descoberta  Els robots! Univers Quark

8 - 11 anys


13 DT

16

11 h  El racó dels pares.  Primeres passes O d’oh! Cesc Serrat i Isaac Elies

6 mesos - 3 anys

Fins a 5 anys 17.45 h  El racó dels pares. llegim? Mirem el cel. Cristina Pla Hi col·labora: Can Nadó, Grup de Criança del barri de Can Baró

DV Què

24

+ 4 anys 12 h  Aperitius musicals Els sons de la terra. Musicològics En aquesta sessió, inspirats pels sons de la terra, descobrirem el so de diferents instruments, cantarem, dansarem i farem música tots plegats.

27

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Altres princeses: Violeta Parra, Frida Kahlo i Juana Azurduy. Vivi Lepori

DS

DT

DESEMBRE

18 DT

2 - 5 anys 18 h  Llibres a escena Estrelletes de Nadal. Fes-t’ho com vulguis

49


50

21

Fins a 5 anys 17.45 h  El racó dels pares. DV Què llegim? La màgia. Cristina Pla Hi col·labora: Can Nadó, Grup de Criança del barri de Can Baró

Biblioteca Horta - Can Mariner OCTUBRE

19 DV

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Contes i sons en anglès. Rebecca Lemaire (Bèlgica) IX Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots 2018. Narració en anglès.

NOVEMBRE

16 DV

18 h  Llibres a escena Bon profit, Miquel. Micro Troupe Poesia de Miquel Martí i Pol.

+ 4 anys

DESEMBRE

14 DV

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Princeses pitipiteses. Blai Senabre En la parla de la Marina Baixa (País Valencià). Hi col·labora: Mercat de veus


19 DC

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes La lluna a la finestra. Sherezade Bardají

Biblioteca Montbau - Albert Pérez Baró OCTUBRE

5 DV

25 DJ

17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes A la voreta del mar. Cia. Patawa

6 mesos - 3 anys

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena A l’ombra de les fades: Pell d’ase. Mercè Framis

NOVEMBRE

9 DV

16 DV

22 DJ

18 h  Tallers de descoberta  Juguem a parlar amb els robots! Qpertin

8 - 12 anys

17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes La Mati i el mar. Susagna Navó

6 mesos - 3 anys

18 h  Sac de rondalles Contes de llops. Susagna Navó En la parla del Vallès Occidental. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 4 anys

51


Nou Barris Biblioteca Canyelles OCTUBRE

2 DT

30 DT

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena L’elefant curiós. La Sal d’Olot Dins els actes de la Festa Major de Nou Barris.

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gina Clotet

2 - 4 anys

NOVEMBRE

6 DT

18 h  Sac de rondalles Amb gust de formatge. Mercè Rubí En la parla del Vallès Oriental. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 4 anys

DESEMBRE

4 DT

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Altres princeses: Violeta Parra, Frida Kahlo i Juana Azurduy. Vivi Lepori


Biblioteca Les Roquetes OCTUBRE

23 DT

18 h  Sac de rondalles Entremaliadures. Albert Estengre

+ 4 anys

NOVEMBRE

6 DT

17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes O d’oh! Cesc Serrat i Isaac Elies

6 mesos - 3 anys

10

+ 4 anys 12 h  Aperitius musicals Els sons del mar. Musicològics En aquesta sessió, inspirats pels sons del mar, descobrirem el so de diferents instruments, cantarem, dansarem i farem música tots plegats.

27

+ 3 anys 18 h  Llibres a escena El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta. Pengim-Penjam

DS

DT

DESEMBRE

4 DT

18 h  Tallers de descoberta  Posem veu als contes! Qpertin

8 - 12 anys

53


54

18 DT

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta.  Enreda’t amb l’acció Els menjamitjons. Mosaics Llibres Els nens han de portar mitjons desaparellats, vells, foradats…

Biblioteca Nou Barris NOVEMBRE

6

8 - 10 anys 18 h  Club de lectura infantil/juvenil Taller de lectura. Montse Pozo i Isabel Resina Trobades amb nens i nenes de 8 a 10 anys que vulguin descobrir i experimentar amb els llibres i la lectura.

7

11 h  El racó dels pares. Primeres passes L’armariet dels colors. Santi Rovira

DT

DC

6 mesos - 3 anys

20

18 h  Tallers de descoberta  El joc i el format. Imapla

+ 8 anys

28

18 h  Llibres a escena Bon profit, Miquel. Micro Troupe Poesia de Miquel Martí i Pol.

+ 4 anys

DT

DC


DESEMBRE

11

8 - 10 anys 18 h  Club de lectura infantil/juvenil Taller de lectura. Montse Pozo i Isabel Resina Trobades amb nens i nenes de 8 a 10 anys que vulguin descobrir i experimentar amb els llibres i la lectura.

18

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles La tira de contes. Montse Pozo i Isabel Resina

DT

DT

Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta OCTUBRE

11 DJ

25 DJ

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Fuig, bèstia. Mon Mas Adaptació del conte Sa Dragonera, de Paulina Vergés de Echenique.

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gina Clotet

2 - 4 anys

NOVEMBRE

8 DJ

18 h  Llibres a escena L’elefant curiós. La Sal d’Olot

+ 4 anys

55


56

17 DS

+ 4 anys 12 h  Aperitius musicals Les meravelloses aventures de la Sra. Jazz, el Sr. Blues i el Sr. Soul. Andreu Cunill i els Pioneer Dj Kids Activitat que combina la narració amb l’escolta i l’experimentació de temes amb joves DJ. Hi col·labora: Editorial 66rpm

Biblioteca Zona Nord OCTUBRE

4

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena A l’ombra de les fades: Pell d’ase. Mercè Framis

5

10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Noemí Caballer La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

DJ

DV

17 DC

19 DV

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes La capseta de música. Marta Catalan

17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Manga infantil. Alba Ginesta

7 - 12 anys


26 DV

+ 6 anys 17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Espai de lectura. Rosa Ferrer i Magda Vaillès

NOVEMBRE

2 DV

+ 6 anys 17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Espai de lectura. Rosa Ferrer i Magda Vaillès

7

+ 5 anys 18 h  Tallers de descoberta Postres saludables. Sònia Puig, nutricionista Dins la Setmana de l’Alimentació Saludable. Hi col·labora: Cocina en…

9

17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Manga infantil. Alba Ginesta

DC

DV

14 DC

16 DV

7 - 12 anys

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes Paraules al bressol: famílies. Rosa Ferrer 10 - 12 anys 18 h  Club de lectura  infantil/juvenil Atreveix-te amb els llibres. Noemí Caballer La biblioteca amaga molts llibres interessants. Us agradaria descobrir-los?

57


58

23 DV

+ 6 anys 17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Espai de lectura. Rosa Ferrer i Magda Vaillès

29

17.30 h  Tallers de descoberta  Els robots! Univers Quark

30

+ 6 anys 17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Espai de lectura. Rosa Ferrer i Magda Vaillès

DJ

DV

8 - 11 anys

DESEMBRE

12 DC

14 DV

21 DV

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares.  Primeres passes La lluna a la finestra. Sherezade Bardají

17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Manga infantil. Alba Ginesta

7 - 12 anys

+ 6 anys 17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Espai de lectura. Rosa Ferrer i Magda Vaillès


Sant Andreu Biblioteca Bon Pastor OCTUBRE

1

DL

8 - 10 anys 17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Primeres lectures. Merche 8A Millorem la comprensió lectora llegint en veu alta.

4

18 h  Llibres a escena Les golfes. Roger Casadellà

8

17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Lectures compartides. Merche 8A Descobrim el plaer de llegir en veu alta.

DJ

DL

18 DJ

23 DT

+ 4 anys

8 - 10 anys

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes Aquell qui no corre, neda. Patrícia McGill

17.30 h  Tallers de descoberta  El joc i el format. Imapla

+ 8 anys

59


60

26 DV

+ 12 anys 17.30 h  Tallers de descoberta El túnel del terror Els protagonistes són els joves del barri que han de fer uns tallers per a preparar l’actuació dins el túnel. Organitza: Xarxa Jove Bon Pastor

NOVEMBRE

5 DL

8 DJ

12 DL

15 DJ

8 - 10 anys 17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Primeres lectures. Merche 8A Millorem la comprensió lectora llegint en veu alta.

18 h  Sac de rondalles Entremaliadures. Albert Estengre

17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Lectures compartides. Merche 8A Descobrim el plaer de llegir en veu alta.

17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes Bitxos. Cia. Patawa

+ 4 anys

8 - 10 anys

6 mesos - 3 anys


28 DC

+ 7 anys 17.30 h  Tallers de descoberta  Bestioles estrafolàries; fes el teu pop-up. Roberta Bridda

DESEMBRE

10 DL

17 DL

21 DV

8 - 10 anys 17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Primeres lectures. Merche 8A Millorem la comprensió lectora llegint en veu alta.

17.30 h  Club de lectura  infantil/juvenil Lectures compartides. Merche 8A Descobrim el plaer de llegir en veu alta.

17.30 h  Tallers de descoberta Recull, juga i viu el Nadal

8 - 10 anys

Familiar

61


62 Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra OCTUBRE

1 DL

4 DJ

8 DL

10 - 14 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Taller de fabricació digital amb disseny i impressió 3D. Marie-Monique Schaper Taller que fusiona la fabricació digital i la realitat augmentada per a crear narratives de ficció utilitzant diferents tecnologies. En castellà i anglès. Hi col·labora: Universitat Pompeu Fabra

18 h  Sac de rondalles La Mireia al regne animal. Sílvia S. Clapés

+ 7 anys

10 - 14 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Taller de fabricació digital amb disseny i impressió 3D. Marie-Monique Schaper Taller que fusiona la fabricació digital i la realitat augmentada per a crear narratives de ficció utilitzant diferents tecnologies. En castellà i anglès. Hi col·labora: Universitat Pompeu Fabra


15 DL

16 DT

22 DL

10 - 14 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Taller de fabricació digital amb disseny i impressió 3D. Marie-Monique Schaper Taller que fusiona la fabricació digital i la realitat augmentada per a crear narratives de ficció utilitzant diferents tecnologies. En castellà i anglès. Hi col·labora: Universitat Pompeu Fabra

11 h  El racó dels pares. Primeres passes L’armariet dels colors. Santi Rovira

6 mesos - 3 anys

10 - 14 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Taller de fabricació digital amb disseny i impressió 3D. Marie-Monique Schaper Taller que fusiona la fabricació digital i la realitat augmentada per a crear narratives de ficció utilitzant diferents tecnologies. En castellà i anglès. Hi col·labora: Universitat Pompeu Fabra

63


64

29 DL

10 - 14 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Taller de fabricació digital amb disseny i impressió 3D. Marie-Monique Schaper Taller que fusiona la fabricació digital i la realitat augmentada per a crear narratives de ficció utilitzant diferents tecnologies. En castellà i anglès. Hi col·labora: Universitat Pompeu Fabra

NOVEMBRE

5 DL

8 DJ

10 - 14 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Taller de fabricació digital amb disseny i impressió 3D. Marie-Monique Schaper Taller que fusiona la fabricació digital i la realitat augmentada per a crear narratives de ficció utilitzant diferents tecnologies. En castellà i anglès. Hi col·labora: Universitat Pompeu Fabra

+ 5 anys 18 h  Llibres a escena Mestre Fabra, caçador de paraules. Companyia Peus Grossos En el marc de l’Any Pompeu Fabra.


9 DV

18 h  Llibres a escena No puedo dormir. Gracia Iglesias Dins la Setmana de l’Àlbum 2018. Hi col·labora: Editorial Flamboyant

+ 4 anys

10

6 - 8 anys 11 h  Tallers de descoberta  American Space. Juguem amb la ciència. Exploradors. La Mandarina de Newton Tallers d’experiments que promouen l’observació individual, la recerca en grup, la reflexió conjunta i la comunicació.

10

9 - 12 anys 11 h  Tallers de descoberta  American Space. Juguem amb la ciència. Inventors. La Mandarina de Newton Explorarem conceptes de física, química, matemàtiques i disseny de forma creativa, activa i transdisciplinària. Construirem circuits elèctrics, motors homopolars i molt coses més.

10

+ 4 anys 18 h  Aperitius musicals En clau de sol. Santi Rovira Dos pobles separats per la gran Muntanya del Pentagrama…, en Pere Musiquet, un petit músic molt encuriosit, i… la Guita Rita, una jove guitarra que fuig del silenci. La música és a punt de començar.

DS

DS

DS

65


66

12 DL

17 DS

17 DS

10 - 14 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Taller de fabricació digital amb disseny i impressió 3D. Marie-Monique Schaper Taller que fusiona la fabricació digital i la realitat augmentada per a crear narratives de ficció utilitzant diferents tecnologies. En castellà i anglès. Hi col·labora: Universitat Pompeu Fabra

6 - 8 anys 11 h  Tallers de descoberta  American Space. Juguem amb la ciència. Exploradors. La Mandarina de Newton Tallers d’experiments que promouen l’observació individual, la recerca en grup, la reflexió conjunta i la comunicació.

9 - 12 anys 11 h  Tallers de descoberta  American Space. Juguem amb la ciència. Inventors. La Mandarina de Newton Explorarem conceptes de física, química, matemàtiques i disseny de forma creativa, activa i transdisciplinària. Construirem circuits elèctrics, motors homopolars i moltes coses més.


19 DL

20 DT

10 - 14 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Taller de fabricació digital amb disseny i impressió 3D. Marie-Monique Schaper Taller que fusiona la fabricació digital i la realitat augmentada per a crear narratives de ficció utilitzant diferents tecnologies. En castellà i anglès. Hi col·labora: Universitat Pompeu Fabra

11 h  El racó dels pares. Primeres passes La Mati i el mar. Susagna Navó

6 mesos - 3 anys

24

6 - 8 anys 11 h  Tallers de descoberta  American Space. Juguem amb la ciència. Exploradors. La Mandarina de Newton Tallers d’experiments que promouen l’observació individual, la recerca en grup, la reflexió conjunta i la comunicació.

24

9 - 12 anys 11 h  Tallers de descoberta  American Space. Juguem amb la ciència. Inventors. La Mandarina de Newton Explorarem conceptes de física, química, matemàtiques i disseny de forma creativa, activa i transdisciplinària. Construirem circuits elèctrics, motors homopolars i molt coses més.

DS

DS

67


68

26 DL

10 - 14 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Taller de fabricació digital amb disseny i impressió 3D. Marie-Monique Schaper Taller que fusiona la fabricació digital i la realitat augmentada per a crear narratives de ficció utilitzant diferents tecnologies. En castellà i anglès. Hi col·labora: Universitat Pompeu Fabra

DESEMBRE

3

+ 3 anys 18 h  Llibres a escena Nòmada. Cia Variabilis En el marc de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar.

3

10 - 14 anys 18 h  Tallers de descoberta  American Space. Taller de fabricació digital amb disseny i impressió 3D. Marie-Monique Schaper Taller que fusiona la fabricació digital i la realitat augmentada per a crear narratives de ficció utilitzant diferents tecnologies. En castellà i anglès. Hi col·labora: Universitat Pompeu Fabra

DL

DL

18 DT

11 h  El racó dels pares. Primeres passes Tió de contes

6 mesos - 3 anys


21 DV

Fins a 6 anys 19 h  El racó dels pares. Primeres passes Festa pijama de peluixos Porteu un peluix perquè passi la nit amb nosaltres. L’endemà, el podreu venir a recollir i agafar en préstec el llibre que s’haurà llegit abans de dormir.

Biblioteca La Sagrera - Marina Clotet OCTUBRE

9 DT

9 - 12 anys 17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English. Jenny Beacraft Hi col·labora: American Space Barcelona

10

18 h  Tallers de descoberta  Juguem a parlar amb els robots! Qpertin

16

9 - 12 anys 17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English. Jenny Beacraft Hi col·labora: American Space Barcelona

18

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Núria Clemares

DC

DT

DJ

8 - 12 anys

2 - 4 anys

69


70

20

+ 4 anys 12 h  Sac de rondalles Contes amb olor de tardor per la Setmana Bio. Vivi Lepori

23

9 - 12 anys 17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English. Jenny Beacraft Hi col·labora: American Space Barcelona

25

18 h  Sac de rondalles El diari de la Naaku. Fundació Akwaba

30

9 - 12 anys 17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English. Jenny Beacraft Hi col·labora: American Space Barcelona

DS

DT

DJ

DT

NOVEMBRE

6 DT

9 - 12 anys 17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English. Jenny Beacraft Hi col·labora: American Space Barcelona


8 DJ

18 h  Sac de rondalles L’estrella Facunda. Keke Shuga

+ 4 anys

13

9 - 12 anys 17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English. Jenny Beacraft Hi col·labora: American Space Barcelona

15

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Núria Clemares

16

Familiar 18.30 h  El racó dels pares. Què llegim? Recomanacions lectores de 0 a 3 anys. Sílvia Ruiz Hi col·labora: Kumon Sagrera

20

9 - 12 anys 17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English. Jenny Beacraft Hi col·labora: American Space Barcelona

23

Fins a 3 anys 17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes Teixint les emocions. Criteris per a escollir la llar d’infants. Janet Recasens

DT

DJ

DV

DT

DV

2 - 4 anys

71


72

24

+ 4 anys 12 h  Llibres a escena El millor aniversari de la meva vida Basat en el conte de Xus Tirvió i Elisabet Pané.

27

9 - 12 anys 17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English. Jenny Beacraft Hi col·labora: American Space Barcelona

29

+ 4 anys 18 h  Llibres a escena L’illa d’en Lluís. Mon Mas Un recorregut pels diferents llibres de Lluís Farré, escriptor i il·lustrador.

DS

DT

DJ

DESEMBRE

4

9 - 12 anys 17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English. Jenny Beacraft Hi col·labora: American Space Barcelona

11

9 - 12 anys 17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English. Jenny Beacraft Hi col·labora: American Space Barcelona

DT

DT


13 DJ

14 DV

18 h  Sac de rondalles Amb gust de formatge. Mercè Rubí En la parla del Vallès Oriental. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 4 anys

3 - 8 anys 18 h  Tallers de descoberta  Com ésser un bon patge reial. Janet Recasens

Biblioteca Trinitat Vella - J. Barbero OCTUBRE

10 DC

16 DT

17 DC

17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English Hi col·labora: American Space Barcelona

9 - 12 anys

18 h  Tallers de descoberta  Juguem a parlar amb els robots! Qpertin

8 - 12 anys

17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English Hi col·labora: American Space Barcelona

9 - 12 anys

73


74

19 DV

23 DT

24 DC

27 DS

30 DT

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Los cuentos de María Moñitos. Cecilia Bellorín (Veneçuela) IX Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots 2018.

+ 7 anys

17.30 h  Tallers de descoberta Tarda de jocs de taula

17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English Hi col·labora: American Space Barcelona

11 h  El racó dels pares. Primeres passes Contes dels sentits. Laura Bernis

9 - 12 anys

6 mesos - 3 anys

+ 8 anys 18 h  Tallers de descoberta  Atomitza’t. Jordi Díaz Els assistents experimentaran, participaran i es qüestionaran diversos aspectes relacionats amb el món atòmic, el món que compon tot el que coneixem.


31 DC

17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English Hi col·labora: American Space Barcelona

9 - 12 anys

NOVEMBRE

7 DC

14 DC

16 DV

20 DT

21 DC

17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English Hi col·labora: American Space Barcelona

9 - 12 anys

17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English Hi col·labora: American Space Barcelona

9 - 12 anys

18 h  Llibres a escena Tomba la tinta. Assumpta Mercader

+ 4 anys

17.30 h  Tallers de descoberta Tarda de jocs de taula

+ 7 anys

17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English Hi col·labora: American Space Barcelona

9 - 12 anys

75


76

24 DS

28 DC

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes La capseta de música. Marta Catalan

17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English Hi col·labora: American Space Barcelona

9 - 12 anys

DESEMBRE

5

17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English Hi col·labora: American Space Barcelona

9 - 12 anys

12

17.30 h  Tallers de descoberta American Space. Let’s play in English Hi col·labora: American Space Barcelona

9 - 12 anys

DC

DC


Sant Martí Biblioteca Camp de l’Arpa - Caterina Albert OCTUBRE

17 DC

20 DS

22 DL

24 DC

+ 7 anys 18 h  Tallers de descoberta  Personatge de La guerra de les galàxies. Bel Lario i Maria Rosas Taller amb argila Jumping Clay.

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes Dissabtes de conte. Lola l’Encantadora de contes

7 - 12 anys 18 h  Tallers de descoberta  Tessel·la a tessel·la: crea el teu mosaic. Esther Zapata Soler Inauguració de l’espai Petit fet a mà.

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Anna Casals

2 - 4 anys

77


78 NOVEMBRE

9 DV

28 DC

11 h  El racó dels pares. Primeres passes La Mati i el mar. Susagna Navó

18 h  Llibres a escena L’elefant curiós. La Sal d’Olot

6 mesos - 3 anys

+ 4 anys

DESEMBRE

1 DS

15 DS

+ 4 anys 12 h  Aperitius musicals Les meravelloses aventures de la Sra. Jazz, el Sr. Blues i el Sr. Soul. Andreu Cunill i els Pioneer Dj Kids Activitat que combina la narració amb l’escolta i l’experimentació de temes amb joves DJ. Hi col·labora: Editorial 66rpm

6 mesos - 3 anys 11 h  El racó dels pares. Primeres passes Dissabtes de conte. Lola l’Encantadora de contes


Biblioteca El Clot - Josep Benet OCTUBRE

18 DJ

20 DS

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles Menú de cuentos. Eugenia Manzanera (Madrid) IX Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots 2018.

Familiar 11 h  Sac de rondalles La paraula trobada. Marató de contes infantils. Sabrina Kraus (Alemanya), Semiramis Zambrano (Veneçuela), Rebecca Lemaire (Bèlgica), Alicia Martínez (Andalusia), Lidia Alonso (Castella i Lleó), Marta Barrufet, Olga Linares (Catalunya) IX Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots 2018. El Banc dels Aliments recollirà a l’entrada la donació voluntària d’aliments.

25

18 h  Tallers de descoberta  Quan el format també narra. Imapla

27

+ 4 anys 12 h  Aperitius musicals Música per a compartir. Musicològics Compartim l’escolta i l’experimentació de diferents sons i ritmes.

DJ

DS

+ 6 anys

79


80 NOVEMBRE

7

DC

17 DS

17.45 h  El racó dels pares.  Primeres passes O d’oh! Cesc Serrat i Isaac Elies

12 h  Llibres a escena Les golfes. Roger Casadellà

6 mesos - 3 anys

+ 4 anys

DESEMBRE

11 DT

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Susagna Navó

2 - 4 anys

Biblioteca Poblenou - Manuel Arranz OCTUBRE

4 DJ

18 DJ

18 h  Llibres a escena El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta. Pengim-Penjam

18 h  Sac de rondalles Contes a la mà. Umpalumpa

+ 3 anys

2 - 4 anys


NOVEMBRE

8 DJ

15 DJ

18 h  Sac de rondalles Altres princeses: Violeta Parra, Frida Kahlo i Juana Azurduy. Vivi Lepori

+ 4 anys

6 mesos - 3 anys 17.30 h  El racó dels pares. Primeres passes La lluna a la finestra. Sherezade Bardají

Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner OCTUBRE

5 DV

19 DV

18 h  Sac de rondalles  Contes a la mà. Gisela Llimona

18 h  Sac de rondalles Cuentos de animales y mascotas. Bernardo Govea (Mèxic) IX Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots 2018.

2 - 4 anys

+ 4 anys

81


82 NOVEMBRE

9 DV

18 h  Sac de rondalles Contes de llops. Susagna Navó En la parla del Vallès Occidental. Hi col·labora: Mercat de veus

+ 4 anys

DESEMBRE

14 DV

18 h  Llibres a escena Tomba la tinta. Assumpta Mercader

+ 4 anys

Biblioteca Sant Martí de Provençals OCTUBRE

16 DT

+ 4 anys 18 h  Sac de rondalles El pequeño país. Victoria Siedlecki (Madrid) IX Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots 2018.

NOVEMBRE

17 DS

+ 7 anys 11 h  Tallers de descoberta  Microbit. Programem els nostres jocs. Colectic


20 DT

18 h  Llibres a escena Tomba la tinta. Assumpta Mercader

+ 4 anys

DESEMBRE

15 DS

11 h  Tallers de descoberta L’arbre dels desitjos

Familiar

83


Adreces biblioteques CIUTAT VELLA B. Barceloneta - La Fraternitat Comte de Santa Clara, 8-10 Tel 93 225 35 74 A⁄e b.barcelona.b@diba.cat www.barcelona.cat/bibbarceloneta Metro: Barceloneta (L4) Bus: 17, 39, 45, 59, 64, D20 i H16

B. Francesca Bonnemaison Sant Pere més Baix, 7 Tel 93 268 73 60 A⁄e b.barcelona.fb@diba.cat www.barcelona.cat/bibfbonnemaison Metro: Urquinaona (L1) (L4) Bus: 19, 22, 24, 39, 40, 41, 42, 45, 47, 55, 62, 120, H16, V15 i V17

B. Gòtic - Andreu Nin La Rambla, 30-32 Tel 93 343 73 69 A⁄e b.barcelona.an@diba.cat www.barcelona.cat/bibgotic Metro: Drassanes (L3) Bus: 14, 59, 91 i 120

SANTS-MONTJUÏC B. Francesc Candel

Amnistia Internacional, 10 Tel 93 332 53 75 A⁄e b.barcelona.fc@diba.cat www.barcelona.cat/bibfrancesccandel FGC: Ildefons Cerdà Bus: 37, 46, 65, 79, 109, 125, H12, H16 i V3

B. Poble-sec – Francesc Boix

Blai, 34 Tel 93 443 01 05 A⁄e b.barcelona.ps@diba.cat www.barcelona.cat/bibfrancescboix Metro: Paral·lel (L2) (L3) Bus: 20, 21, 24, 36, 61, 64, 121 i D20

B. Vapor Vell Ptge. Vapor Vell, s⁄n Tel 93 409 72 31 A⁄e b.barcelona.vv@diba.cat www.barcelona.cat/bibvaporvell Metro: Plaça de Sants (L1) (L5) Bus: 50, 115 i D20

B. Sant Pau - Santa Creu Carme, 47 ⁄ Hospital, 56 Tel 93 302 07 97 A⁄e b.barcelona.spsc@diba.cat www.barcelona.cat/bibsantpau Metro: Liceu (L3) Bus: 14, 59, 91, 120 i H16

EIXAMPLE B. Esquerra de l’Eixample -  Agustí Centelles Comte d’Urgell, 145-147 Tel 93 453 98 81 A⁄e b.barcelona.ac@diba.cat www.barcelona.cat/bibcentelles Metro: Hospital Clínic (L5) Bus: 14, 20, 31, 37, 41, 54, 58, 59, 63, 64 i 66

LES CORTS B. Les Corts - Miquel Llongueras Travessera de les Corts, 58 Tel 93 449 31 07 A⁄e b.barcelona.ml@diba.cat www.barcelona.cat/bibmllongueras Metro: Collblanc (L5) Bus: 54, 57, 75, 157, D20 i H8

B. Montserrat Abelló Comtes de Bell-lloc, 192-200 Tel. 93 222 11 98 A⁄e b.barcelona.mab@diba.cat www.barcelona.cat/bibmontserratabello Metro: Plaça del Centre (L3) Bus: 54, 59, 66, 78, H8, H10, V5, V7


B. Fort Pienc Pl. del Fort Pienc, 4-5 Tel 93 265 24 35 A⁄e b.barcelona.fp@diba.cat www.barcelona.cat/bibfortpienc Metro: Arc de Triomf (L1) Bus: 6, 19, 39, 40, 42, 51, 54, 55, B20, B25 i V21

B. Joan Miró Parc Joan Miró ⁄ Vilamarí, 61 Tel 93 426 35 32 A⁄e b.barcelona.jm@diba.cat www.barcelona.cat/bibjoanmiro Metro: Espanya (L1) i Tarragona (L3) Bus: 9, 27, 37, 50, 57, 65, 79, 109, 157, 165, H10, H12 i V7

B. Sagrada Família -  Josep M. Ainaud de Lasarte Provença, 480 Tel 93 450 87 33 A⁄e b.barcelona.sf@diba.cat www.barcelona.cat/bibsagradafamilia Metro: Sagrada Família (L2) (L5) Bus: 19, 33, 34, 50, 51, H10 i V21

SARRIÀ - SANT GERVASI B. Clarà Dr. Carulla, 22-24 Tel 93 280 15 47 A⁄e b.barcelona.cl@diba.cat www.barcelona.cat/bibclara FGC: Sarrià i Tres Torres Bus: 66, 68, 70, H6, V7 i V11

B. Collserola - Josep Miracle Reis Catòlics, 16-34 Tel 93 406 91 11 A⁄e b.barcelona.co@diba.cat www.barcelona.cat/bibcollserola FGC: Peu Funicular + Vallvidrera superior

B. Sant Gervasi -  Joan Maragall Sant Gervasi de Cassoles, 85 Tel 93 417 83 47 A⁄e b.barcelona.jmg@diba.cat www.barcelona.cat/bibsantgervasi FGC: El Putxet Bus: 14, 22, 58, 64, 70, 75, 123, 131 i V15

B. Sant Antoni - Joan Oliver

Comte Borrell, 44-46 Tel 93 329 72 16 A⁄e b.barcelona.jo@diba.cat www.barcelona.cat/bibjoanoliver Metro: Sant Antoni (L2) i Poble-sec (L3) Bus: 20, 21, 24, 37, 41, 55, 64, 91, 120, 121 i 141

B. Sofia Barat Girona, 64-68 (interior d’illa) Tel 93 231 77 67 A⁄e b.barcelona.sb@diba.cat www.barcelona.cat/bibsofiabarat Metro: Pl. Tetuan (L2) Girona (L4) Bus: 6, 7, 19, 47, 50, 51, 54, 62, H10 i H12

GRÀCIA B. Jaume Fuster

Pl. de Lesseps, 20-22 Tel 93 368 45 64 A⁄e b.barcelona.jf@diba.cat www.barcelona.cat/bibjaumefuster Metro: Lesseps (L3) Bus: 22, 24, 27, 28, 31, 32, 87, 116 i H6

B. Vallcarca i els Penitents -  M. Antonieta Cot Pg. de la Vall d’Hebron, 65-69 Tel 93 211 23 51 A⁄e b.barcelona.pe@diba.cat www.barcelona.cat/bibpenitents Metro: Penitents (L3) i Vall d’Hebron (L3 i L5) Bus: 19, 27, 60, 73, 119, 123, 124, 129, B19 i V15


GRÀCIA B. Vila de Gràcia Torrent de l’Olla, 104 Tel 93 284 77 90 A⁄e b.barcelona.vg@diba.cat www.barcelona.cat/bibviladegracia Metro: Fontana (L3) i Joanic (L4) Bus: 22, 24, 39, 87, 114 i V17

SANT ANDREU B. Bon Pastor

Estadella, 64 Tel 93 498 02 16 A⁄e b.barcelona.bp@diba.cat www.barcelona.cat/bibbonpastor Metro: Bon Pastor (L9 i L10), Sant Andreu (L1) i Verneda (L2) Bus: 11, 42, 60, B23 i H4

B. Ignasi Iglésias - Can Fabra

HORTA-GUINARDÓ B. El Carmel - Juan Marsé Murtra, 135-145 Tel 93 407 28 70 A⁄e b.barcelona.jma@diba.cat www.barcelona.cat/bibelcarmel Metro: El Coll/La Teixonera i El Carmel (L5) Bus: 24, 86, 92, 119 i V17

B. Guinardó - Mercè Rodoreda

Camèlies, 76-80 Tel 93 435 31 70 A⁄e b.barcelona.mr@diba.cat www.barcelona.cat/bibmercerodoreda Metro: Alfons X (L4) Bus: 32, 39, 55, 92, 114, H6, N6 i V21

B. Horta - Can Mariner Vent, 1 Tel 93 420 82 85 A⁄e b.barcelona.cm@diba.cat www.barcelona.cat/bibcanmariner Metro: Horta (L5) Bus: 19, 39, 45, 86, 87, 102, 112 i 185

B. Montbau - Albert Pérez Baró Arquitectura, 8 Tel 93 427 07 47 A⁄e b.barcelona.m@diba.cat www.barcelona.cat/bibmontbau Metro: Montbau (L3) Bus: 27, 60, 73, 76, B19 i V21

Segre, 24-32 Tel 93 360 05 50 A⁄e b.barcelona.ii@diba.cat www.barcelona.cat/bibcanfabra Metro: Sant Andreu (L1) Bus: 11, 40, 73, 126, B20, B22, H8 i N9

B. La Sagrera - Marina Clotet

Camp del Ferro, 1-3 Tel 93 340 86 75 A⁄e b.barcelona.mc@diba.cat www.barcelona.cat/biblasagrera Metro: La Sagrera (L1/L5) i Onze de Setembre (L9/L10) Bus: 11, 26, 34, 36, 40, 62, 96, 126 i H8

B. Trinitat Vella - J. Barbero

Galícia, 16 Tel 93 676 29 98 A⁄e b.barcelona.tv@diba.cat www.barcelona.cat/bibtrinitatvella Metro: Trinitat Vella (L1) Bus: 11, 40, 60, 62, 76, 96, 97, 104, 126 i 127

SANT MARTÍ B. Camp de l’Arpa -  Caterina Albert Indústria, 295 Tel 93 450 86 46 A⁄e b.barcelona.ca@diba.cat www.barcelona.cat/bibcampdelarpa Metro: Camp de l’Arpa (L5) Bus: 19, 20, 45, 47, 50, 51, 117, 192 i H8


NOU BARRIS B. Canyelles Rda. de la Guineueta Vella, 34 Tel 93 274 94 74 A⁄e b.barcelona.c@diba.cat www.barcelona.cat/bibcanyelles Metro: Canyelles (L3) Bus: 27, 47 i V27

B. Les Roquetes Via Favència, 288 B Tel: 93 276 87 85 A⁄e b.barcelona.lr@diba.cat www.barcelona.cat/biblesroquetes Metro: Via Júlia (L4) i Roquetes (L3) Bus: 11, 12, 27, 32, 50, 51, 60, 76, 80, 81, 127, N1 i N6

B. Nou Barris

Pl. Major de Nou Barris, 2 Tel 93 291 48 50 A⁄e b.barcelona.nb@diba.cat www.barcelona.cat/bibnoubarris Metro: Llucmajor (L4) Bus: 11, 32, 47, 50, 51, 73, 76, 82 i B19 TANCADA FINS AL 14 D’OCTUBRE

B. Vilapicina i la Torre Llobeta

Plaça de Carmen Laforet, 11 Tel 93 408 06 67 A⁄e b.barcelona.vtl@diba.cat www.barcelona.cat/bibvilapicina Metro: Maragall (L4) (L5) Bus: 19, 26, 32, 45, 47, 50, 51, 122, H6 i V27

B. Zona Nord Vallcivera, 3 bis • Tel 93 353 75 19 A⁄e b.barcelona.zn@diba.cat www.barcelona.cat/bibzonanord Metro: Torre Baró-Vallbona (L11) Bus: 51, 62, 76, 83 i 159

B. El Clot - Josep Benet  Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38 Tel 93 309 51 99 A⁄e b.barcelona.jb@diba.cat www.barcelona.cat/bibelclot Metro: Glòries (L1) Bus: 7, 60, 62, 92, 192 i H12 Tram: La Farinera (T5, T6), Glòries (T4, T5, T6)

B. Poblenou - Manuel Arranz  Joncar, 35 • Tel 93 485 66 22 A⁄e b.barcelona.ma@diba.cat www.barcelona.cat/bibpoblenou Metro: Poblenou (L4) Bus: 6, 26, 36, 192, H14, N6 i V27

B. Ramon d’Alòs-Moner Prim, 87-89 (Centre Cívic) Tel 93 256 49 29 A⁄e b.barcelona.ram@diba.cat www.barcelona.cat/bibramondalos Metro: Besòs-Mar (L4) Bus: 36, 143, B20 i B23

B. Sant Martí de Provençals Selva de Mar, 215 (Centre Cívic) Tel 93 256 57 75 A⁄e b.barcelona.smp@diba.cat www.barcelona.cat/bibsantmarti Metro: Bac de Roda (L2) Bus: 33, 40, 42, 43, 44, 56, 60, 71 i H12

B. Xavier Benguerel Av. del Bogatell, 17 • Tel 93 225 18 64 A⁄e b.barcelona.xb@diba.cat www.barcelona.cat/bibxavierbenguerel Metro: Bogatell i Ciutadella (L4) i Marina (L1) Bus: 36, 59, 92, H16 i V27

Sala d’actes equipada amb anell magnètic

Totes les activitats tenen les places limitades

Totes les biblioteques estan adaptades

Oferim la possibilitat de seguir les activitats amb un servei d’interpretació a la llengua dels signes. Cal demanar-ho amb antelació al fax 93 316 12 40 o a l’adreça electrònica biblios@bcn.cat

Totes les biblioteques disposen d’una lupa de mà i d’una de taula amb llum incorporat per a facilitar la lectura als usuaris que ho demanin


Si vols saber més coses de totes les activitats i novetats de Biblioteques de Barcelona, entra a www.barcelona.cat/biblioteques o descarrega’t l’app mòbil BibliosBCN.

Il·lustració: Blanca Caminal   Maquetació: ADDENDA   Imprès en paper reciclat   D.L.: B-21052-2018

Si tens el carnet de Biblioteques de Barcelona i vols rebre informació de les activitats de la teva biblioteca, dona’t d’alta al butlletí electrònic a www.mesbiblioteques.cat.


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.