Page 1

AVANTATGES DEL CARNET LLIBRERIES

.

TEATRE Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès T'ofereix un 25% de descompte en les entrades de determinats espectacles de la seva programació establerta als usuaris que disposin del carnet de biblioteques.

Llibreria Paideia T'ofereix un 5% de descompte en la compra de llibres.

Llibreria Pati de Llibres T'ofereix un 5% de descompte en la compra de llibres.

MUSEU

. Museu de Sant Cugat T'ofereix la tarifa reduïda en el preu de les entrades de les seves seus, que actualment són el Monestir i la Casa Aymat.

Alexandria Llibres T'ofereix un 5% de descompte en la compra de llibres presentant el carnet de biblioteques.

CINEMA El Celler de Llibres T'ofereix un 5% de descompte en la compra de llibres.

.

. Cinemes Yelmo T'ofereix tarifa reduïda en les sessions de cinema de dimarts a dijous a Sant Cugat. Les retransmissions d'òpera, ballet, teatre o altres queden subjectes a altres tipus de descomptes.


Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès T'ofereix un 25% de descompte en les entrades de determinats espectacles de la seva programació establerta als usuaris que disposin del carnet de biblioteques.

MUSEU

.

Museu de Sant Cugat T'ofereix la tarifa reduïda en el preu de les entrades de les seves seus, que actualment són el Monestir i la Casa Aymat.

CINEMA Cinemes Yelmo T'ofereix tarifa reduïda en les sessions de cinema de dimarts a dijous a Sant Cugat. Les retransmissions d'òpera, ballet, teatre o altres queden subjectes a altres tipus de descomptes.

.

Avantatges del carnet  
Avantatges del carnet  
Advertisement