Page 1

Activitats d’abril 2013 A la Biblioteca Tirant lo Blanc Dilluns 8 / a les 18,00 h Hora del conte: Contes d’Andersen, amb motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil (2 d’abril). A càrrec de Roger Cònsul. A partir de 4 anys. Es prega puntualitat. Divendres 12 / a les 19,00 h Tertúlia en anglès: On beauty, de Zadie Smith. Dijous 18 / a les 18,00 h Taller infantil: Escriu i pinta el teu conte de Sant Jordi, a càrrec d’Artiscle Creacions. A partir de 5 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia. Divendres 19 / a les 19,00 h Club de lectura: Carta de una desconocida, de Stefan Zweig. A càrrec de Joan Ramón Herrador

Altres activitats Dijous 25 / a les 18,30 h Conferència: La Catalunya resistent. Allò que la transició ens ha amagat, a càrrec de Robert Surroca i Tallaferro, escriptor i polític. Organitza: Aula d’extensió universitària Timó.

I a més a més... La Mostra literària del Maresme arriba a la 30a edició, el termini de presentació dels treballs finalitza el dimarts 16 d’abril. Podeu consultar les bases aquí:

Abril  

Abril cartell mensual

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you