Page 1

i

novetats nfantils

NADAL

2013

El Cascabel de la gata Text de Pablo Albo .Il·lustracions de Guridi

I*

La gata Benita ha desaparegut !!! o això és el que sembla, perquè la senyora Júlia no la troba !!!Però el cert és que la gateta esta per casa, el problema és que ha perdut el seu picarol !! L’autor ens fa partícips de la cerca per part de la gata i dels seus diàlegs amb tots els objectes de la casa. Una història plena d’humor i innocència .

I del mateix autor tenim.. Un gato na árbore Il. Géraldine Alibeu Inés Azul Il. Pablo Auladell Melena Il. RiKi Blanco El Papu ll. Maurizio A. C. Quarello

!Tengo miedo! Text de Tim Bowley il·lustracions d’Alicia Baladan Un conte que parla de les pors dels infants. L’autor ens explica la història d’una avi que amb molta inventiva, no poques dosis d’humor, i molta paciència, intenta resoldre les pors del seu net. Un niño estaba con su abuelo, mirando el mar desde una roca. De pronto, el niño dijo:

I*

El Puzzle del dinosaurio de Masayuki Sebe Un llibre preciosament il·lustrat on els més petits hauran de buscar dinosaures.. cavernícoles i tota mena d’animals !

I* L’Emili decideix fer-se invisible per no haver de menjar un plat d’endívies !

Tot el que sap en Tom de Xavier Deneux Un vocabulari il·lustrat per als més petits amb més de 200 paraules. PER A PETITS LECTORS

Emilio es invisible Text de Vinvent Cuvellier il·lustracions de Ronan Badel

—Abuelo, no me gusta esta roca… ¿Qué pasa si un barco pirata aparece por el horizonte? ¡TENGO MIEDO!

I*

L’Onze de setembre Text de Núria Font il·lustracions de Jordi Sunyer Per explicar de manera senzilla els fets del 1714 i com els celebrem avui I*


Igor: el pájaro que no sabía cantar de Satoshi Kitamura Igor és un ocell que espera impacient que arribi la primavera per poder cantar ! Però quan per fi arriba el dia... descobreix que I* canta molt malament ....

Tú y yo de Maggie Maino

Un llibre que ens ensenya a conèixer-nos i acceptar les nostres capacitats http://www.youtube.com/wat ch?v=0mXKuVWRi5

El Buen lobito de Nadia Shireen El llop d’aquesta història és encantador.. sempre s’acaba la verdura del plat.... és amic dels seus amics... Però no se suposa que els llops són DOLENTS !!!

I*

Lo que más me gusta del mundo Text de Noemí Pes il·lustracions de Luciano Lozano Un conte per aprendre a gaudir de la diferència i descobrir que malgrat aquestes tots tenim moltes coses en comú.

i

Dos personatges aparentment normals: una gata tranquil·la i una iaia que fa mitja: però les dues juntes són...

NADAL

2013

I*

I*

T’estimaré sempre, petitó de Gliori, Debi El final d’aquesta història et deixarà amb la boca ben oberta !

Un conte per descobrir que malgrat les diferències tots som iguals als ulls del qui ens estima.

I*

La Meva boa Bob Text de Randy Siegel il·lustracions de Serge Bloch A la mare no li va fer gràcia que el pare em regales una boa ! Però Bob no és una boa qualsevol... fins i tot sap escriure !!! Això sí: és llarga, verda i lliscosa com totes les boes.

El viatge secret Text de Joan Manuel Gisbert il·lustracions de Mariona Cabassa La Júlia veu que la seva mare parla a l’Emili, el germanet que té a la panxa i que naixerà aviat. Li vénen ganes de dir-li coses i, sobretot, de parlar-li d’un somni meravellós que ha tingut.

I**

Les Dotze princeses ballarines de Jacob i Wilhelm Grimm il·lustracions de Miss Clara Una vegada hi havia dotze princeses molt belles, que atreien un munt de pretendents. El rei, preocupat, les tancava cada nit amb pany i clau. Però l’endemà, es fregaven els ulls i feien cara de son. Qui desvetllarà el secret de les princeses?

I**


i

Sputnik Text de Bettina Obrecht il·lustracions de I** Sabine Kranz Quan l’Sputnik apareix al veïnat res no torna a ser com abans. Porta botes d’aigua de color rosa, la caputxa sempre posada encara que no plogui i diu que ve d’un altre planeta. L’Adrià s’ho creu però la seva germana gran, l’Anna, i el seu amic Karim saben de sobres que els extraterrestres no existeixen. Qui és, doncs, l’Sputnik i on és la seva llar? Una història sobre l’amistat, la família i la força de la fantasia.

NADAL

2013

Les Bruixes Text de Roald Dahl il·lustracions de Quentin BlaKe Les bruixes de debò es vesteixen amb roba corrent i s’assemblen molt a les dones corrents. Viuen en cases corrents i fan feines corrents. És per això que són difícils d’enxampar. Aquesta és la sorprenent història d’una víctima de les males arts de la Reina de les Bruixes: un nen de set anys que s’enfronta amb totes les bruixes d’Anglaterra, amb la sola ajuda de l’àvia més adorable que us pogueu imaginar.

Tot un clàssic

LES BRUIXES NO ÉS UN CONTE DE FADES, SINÓ QUE TRACTA DE BRUIXES DE DEBÒ !!!!

I***

I*** Las Aventuras de Undine, la gran tormenta Text de Blanca Rodríguez il·lustracions de Cristal Reza

DVD

Undine té el cabell blau, viu en un far i té dos companys inseparables: el seu gos Trucha i el seu millor amic, en Kukuma. Al fer onze anys li regalen un petit vaixell i amb aquest començarà un llarg i sorprenent viatge!

Cone xements

i

Els Dinosaures d’Yves Lignereux Enciclopedia de la vida: minutos, horas, meses,miles de años...¿Cuánto viven las especies? de Graham L. Banes D'on vénen els dinosaures? Com es reproduïen? Tenien polls? Quan mesuraven els més grossos? Van coincidir amb els homes prehistòrics? Per què van desaparèixer? I : Quants anys viu un cocodril ? o un mico ? TOTES AQUESTES PREGUNTES I MOLTES MÉS QUEDARAN RESOLTES AMB AQUESTS LLIBRES.

I*

fins als 6 anys

I**

de 7 a 10 anys

I***

a partir d’11 anys

Novetats infantils Reis 2014  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you