__MAIN_TEXT__

Page 1

Imaginació Pels més petits CROWTHER, K. I doncs! ( I BLAU C) HORÁCEK, P. Una casa a la mida. ( I BLAU H) OPPENHEIM, J. El petit príncep no dorm. ( I BLAU O) SENDINO, M. Somnis de llana. ( I BLAU S) TRIGO, R. Yo vivía en el fin del mundo. ( I BLAU T) BALADA, M. L'home més valent del món. ( I VERMELL B) GOMEZ, A. Más grande que yo. ( I VERMELL G) IRVING, J. El ruido que hace alguien cuando no quiere hacer ruido. ( I VERMELL I) JOLIBOIS, CH. Els pirates de Xangai. ( I VERMELL J) SEGARRA, A. La Tina a l'Everest ( I VERMELL S)

 THOMAS, P. Haig d’ anar a l’ escola? ( I VERMELL T) THOMAS, P. No val a badar! ( I VERMELL T) THOMAS, P. Quines maneres! ( I VERMELL T)

I també… CALVEIRO, M. El cartero de Bagdad. (I VERD CAL (NENS I NENES)) GRINDLEY, S. Estimat Max. (I VERD GRI (NENS I NENES) HENKEL, K. Que el cielo espere. (I VERD HEN (FANTASIA)

DESEMBRE 2008


 RIVERA, M. La Primera tarde después de Navidad. (I VERD RIV (FANTASIA ZUBIZARRETA, P. Guarda el secreto. (I VERD ZUB (FANTASIA) GOWNLEY, J. El mundo está loco. ( IC G)

MATÈRIES ARBÓS, E. Atles bàsic d'economia. ( I 33 ARB) PAGÈS, O. Jo... Tutankamon. ( I 93 PAG)

 WEIL, C. Momentos dulces. ( I 64 WEI)

Caga tió, d'avellanes i turrons, no caguis arengades que són salades, caga turrons, que són més bons!

DESEMBRE 2008

Profile for Biblioteca Sant Agustí

Novetats infantils 08  

Novetats infantils 08  

Advertisement