__MAIN_TEXT__

Page 1

MATÈRIES INFANTILS

JUNY 2008

 ADAMS, S. Atles de les exploracions i els imperis. ( I 91 Atl) ADAMS, S. Atles del món contemporani. ( I 91 Atl) BERTOLUCCI, C. Sobre i sota sobre i sota la superfície de l'aigua. ( I 59 Ber) CASSAN, A. Apunts d'anatomia. (I 61 Cas) DAY, TREVOR. L'Aigua. ( I 55 Day) DEARY, T. Caballeros. ( I 93 Dea) EMOTO, M. El Secreto del agua para los niños del mundo. ( I 55 Emo) MARTIN ROIG, G. Art per a nens. ( I 75 Mar) MICHEL, F. El Agua a tu alcance. ( I 55 Mic) PLATT, R. Pompeia una ciutat romana. ( I 93 Pla) REINÓN, E. El Saxo i altres instruments de vent. ( I 78 Rei) RUSTE, C. Historietes de la veu! ( I 78 Rus) STEELE, P. Una Ciutat al llarg del temps un passeig històric. ( I 71 Ste) WOODFORD, CH. L'Energia. ( I 62 Woo)

NARRATIVA INFANTIL De 0 a 5 anys ALADJIDI, V. A taula! ( I Blau A) AUGÉ, M. La Berta i en Martí aprenen a dir bon profit. ( I Blau A) AUGÉ, M. La Berta i en Martí aprenen a dir gràcies. ( I Blau A) AUGÉ, M. La Berta i en Martí aprenen a dir perdó. ( I Blau A) AUGÉ, M. La Berta i en Martí aprenen a dir salut. ( I Blau A) AUGÉ, M. La Berta i en Martí aprenen a dir si us plau. ( I Blau A) AUGÉ, M. La Berta i en Martí aprenen a saludar. ( I Blau A) CHILD, L. No vull que em caigui mai cap dent! ( I Blau C) COUSINS, L. Maisy gran, Maisy petita. ( I Blau C)


 FRANÇOIS, A. Lágrimas de cocodrilo. ( I Blau F) HEITZ, B. Què veus? mirant amb els ulls dels animals. ( I Blau H) HORÀCEK, P. L'Oca ruca. ( I Blau H) KULOT, D. Cocodrilo se enamora. ( I Blau K) MARTÍ, M. Un Lavabo per a tots! ( I Blau M) MCDONNELL, P. ¿Nada? I Blau M) OLTEN, M. Tinc pipí. ( I Blau O)

De 6 a 9 anys ASCH, FRANK. Els Ratolins de la senyora Marlowe. ( I Vermell A) FERRO, ELENA. La Clementina al bosc. ( I Vermell F) ITURBE, A. Un Ajudant de molta ajuda. ( I Vermell I ) PRESTIFILIPPO, P. Instrucciones para despertar a una silla dormida. ( I Vermell P) SANTOLAYA, D. La Niña de la luna. ( I Vermell S) SPINELLI, EILEEN. Una Aventura per explicar als néts (I vermell S) TAN, S. La Cosa perduda. ( I Vermell T) De 10 a 12 anys MCKEE, D. Dos monstruos Two monsters. (I L ANGLÈS McK) MCKEE, D. La Historia de Tucán Two Can. (I L ANGLÈS McK) MORENO, L. El Amor de todos los colores. (I L ANGLÈS MOR) PRESS, JULIAN. Operació Drac Groc (I verd Pre (Misteri-Terror) RIKI. Contes puça. (I VERD RIK(FANTASIA) SHUA, ANA M. Este pícaro mundo. (I VERD SHU (FANTASIA)) STILTON, G. Retorn al Regne de la Fantasia. (I VERD STI (ANIMALS))

CÒMIC INFANTIL

 MORTADELO Y FILEMÓN SIMPSON, LOS SUPER SIMPSON WITCH


CD’S CD’S INFANTILS Macedònia Altres cançons de Nadal Top t3n Tomàtic 

DVD’S INFANTILS Bratz Joseph rey de los sueños Kika en el salvaje Oeste Kika y el misterio de la momia Koki Los Simpson Magical Doremi Pocoyo Ratatouille Teo

Profile for Biblioteca Sant Agustí

Juny2008 infantils  

Juny2008 infantils  

Advertisement