__MAIN_TEXT__

Page 1

MATÈRIES INFANTILS

GENER 2008

 Atles bàsic de política (I 3 Tel) Enciclopedia prehistórica tiburones y otros monstruos marinos ( I 592 Sap) VADON, CATHERINE . Secrets del tauró ( I 592 Vad) JULIVERT, MARIA ÀNGELS. Peixos, Els ( I 59 Jul) JULIVERT, MARIA ÀNGELS . Flors , Les ( I 58 Jul) BARRES, JOSEP MARIA. Deserts, Els ( I 91 Bar) CODINA, MARIA TERESA. Història de Tabalet, La ( I L Ang Cod) – Llibre i Cd ESCARDO, MERCÈ. Aneguet lleig, L’ ( I L Ang Esc) – Llibre i Cd Abella, Tomàs. B de Bolívia ( I 3 Abe) BARRES, JOSEP M. La biosfera ( I 55 Bar) LIENAS, DAVID. I ara què mengem? ( I 64 Lie) BOADA, FRANCESC. El molinet màgic ( I L Ang Boa)- Llibre i Cd ALBANELL, JOSEP. El millor pretendent del món ( I L Ang Alb) MOLIST, PEP. El llençol fantasma i altres petits tresors ( I P Mol) QUINSON, J. Apprends à lire avec Alex et Zoé. (I 8 Qui) LE GOFF, JACQUES. L'Edat mitjana explicada als joves ... i als no tan joves. ( I 94 Le Goff) ALBIR LORENZ, MIQUEL. Apunts de física. ( I 53 Alb) BANQUERI, EDUARDO. Apunts de geografia física. ( I 91 Ban) LOIZEAU, CATHERINE. Els mons antics. ( I 93 Loi) BOADA, FRANCESC. La ventafocs Cinderella. ( I L Ang Boa)( Llibre i CD) IBORRA, ROSER. En Pere sense por. ( I L Ang Ibo)( Llibre i CD) PONCE, ÀNGELS. Sortim a passejar. ( I 35 Pon) La meva primera guia de bolets. ( I 58 Mev) MIRALLES, FRANCESC. El gran llibre de llegendes medievals. ( I 39 Mir) TELLO, ANTONIO. El gran llibre dels mags. ( I 79 Tel ) Mares del món. ( I 77 Mar) Tu i jo. ( I 39 Tu)


NARRATIVA INFANTIL

De 0 a 5 anys BANKS, K. La petita guineu. (I Blau B) BURGAS, ÀNGEL. Alícia i el país de meravelles ( I Blau B) MARTÍ, MERITXELL. Les plantes ( I Blau M) WILDSMITH, REBECCA. El cofre dels mil tresors ( I Blau W) BRIGS, RAYMOND. El ninot de neu ( I Blau B) LE THANH, TAÏ MARC. Cyrano. ( I Blau L ) GANGES, MONTSE. La reina Rodamón a la Xina. ( I Blau G) GANGES, MONTSE. La reina Rodamón al Marroc. ( I Blau G) GANGES, MONTSE. La reina Rodamón a l’ Equador. ( I Blau G) GANGES, MONTSE. La reina Rodamón a Rússia. ( I Blau G) WRIGHT, CLIFF. Ós i barca. ( I Blau W) WRIGHT, CLIFF. Ós i caixa. ( I Blau W) WRIGHT, CLIFF. Ós i estel. ( I Blau W) WRIGHT, CLIFF. Ós i pilota. ( I Blau W)

De 6 a 9 anys BOFARULL, NOE. El gos i els cargols ( I Vermell B) GIL, CARMEN. Casa del misteri, La ( I Vermell G) JANÉ, ALBERT. Prometeu ( I Vermell J) De 10 a 12 anys HURLÉ, P. El señor Joya Verde tiene un secreto. (I Verd Hur (Aventura)) MUÑOZ, R. Los perfectos. (I Verd Muñ (Nens i nenes)) PONS, PERE. El Paraigua vermell en una casa blanca. ( I Verd Pon (Fantasia)) BURGAS, ÀNGEL. El cas misteriós del Dr. Jekyll i Mr. Hyde ( I Verd Bur misteriterror)

JOCS SILVER, M. Qui hi viu, aquí? (I JOCS) ONYEFULU, IFEOMA. D de divertirse (I JOCS)

CD’ CD’S INFANTILS


 Ben

DVD’S INFANTILS Baby Einstein: Baby Shakespeare. Mundo de poesía. On de go. Corriendo, navegando y volando.

Profile for Biblioteca Sant Agustí

Gener 2008 infantils  

Gener 2008 infantils  

Advertisement