Page 1

El REC -Festival Internacional de Cinema de Tarragona va iniciar la seva trajectòria fa dinou edicions i, des de llavors, ha consolidat l’èxit apostant pel cinema de qualitat, redescobrint clàssics, sorprenent amb films d’altres cultures i, sobretot, recolzant el cinema fet aquí. Tot i les dificultats que ha hagut de sortejar en determinats moments, el REC és ja un referent esperat a Tarragona i arreu. Tot un luxe que s’ha de preservar PER MOLTS ANYS!

El dia mas feliz en la vida de Olli Mäki

(2016)

(2016)

(2016)

Juho Kuosmanen

Nely Reguera

Claude Barras

V.O. Finès DIA

DVD Comèdia MAR

DVD Aventures VID

Estiu de 1962. Olli Mäki sembla tenir un futur prometedor en el món de la boxa. Alguna cosa canviarà quan s’enamora de Raija.

La mujer que sabia leer

Maria ha cuidat de la família des de que la seva mare va morir. Quan el seu pare es torna a enamorar veurà com la vida se li desmunta.

(2017)

Marine Francen

Marcela Said

DVD Drama MUJ

DVD Drama PER

Calabacín ingressa a una casa d’acollida després de quedar-se orfe. Allí aprendrà a confiar amb els altres amb l’ajuda dels nous amics.

Muchos hijos, un mono y un castillo

Los perros

(2017)

(2017)

Gustavo Salmerón

Violette viu a un poble privat d’homes a causa de la repressió de Napoleón III. Entre elles fan un jurament: si arriba un home serà per a totes.

Las Herederas

DVD Documental MUC

Juan, un coronel de l'exèrcit, fa classes d’equitació a Mariana. Un dia van a buscar-lo per la seva participació en crims durant la dictadura.

La família de Julita Salmeron comença una divertida cerca després d’haver perdut la vertebra de la seva besàvia que fou assassinada.

María y yo

(2018)

La mano invisible (2016)

Marcelo Martinesi

David Macian

Félix Fernández de Castro

DVD Drama HER

DVD Documental MAN

DVD Drama MAR

Explica la història de dues dones que, tot hi haver heretat una gran fortuna, quan arriben als 60 anys han d’afrontar problemes econòmics. I ENCARA MÉS:

La Vida de Calabacín

María y los demás

Adaptació de la novel·la d’Isaac Rosa. És un retrat punyent sobre les condicions de treball i la precarietat que sofreixen molts treballadors

(2010)

La María és autista. Cada estiu el Miguel, el seu pare, comparteix amb ella les vacances. Aquesta és la seva història.

Profile for Biblioteca Pública Tarragona

El Racó dels Premis : REC, Festival Internacional de Cinema de Tarragona  

El Racó us recomana els millors films que han passat pel Festival Internacional de Cinema de Tarragona al llarg de la seva trajectòria

El Racó dels Premis : REC, Festival Internacional de Cinema de Tarragona  

El Racó us recomana els millors films que han passat pel Festival Internacional de Cinema de Tarragona al llarg de la seva trajectòria

Advertisement