Page 1

El FESTIVAL de CANNES és un dels més antics celebrats a Europa, juntament amb el de Venècia i Berlín. La primera edició data del 1946, tot just acabada la 2a Guerra Mundial. El certamen ben aviat va agafar anomenada i una gran quantitat de directors de tot el món van voler estrenar-hi els seus films. El principal guardó és la Palma d’Or. Enguany se celebra la 71a edició d’un dels festivals de cinema més glamurosos. Trobareu tota la informació a la seva pàgina oficial http://www.festival-cannes.fr

Copia certificada

Padre Padrone

Las mejores intenciones

(2010)

(1977)

(1992)

Abbas Kiarostami

Paolo i Vittorio Taviani

Bille August

Millor actriu

Palma d’or

DVD Drama COP

DVD Drama PAD

Un home i una dona es troben en un petit poble de la Toscana italiana. La sofisticació d’una història senzilla amb un desenllaç sorprenent.

La història d’un nen amb un pare autoritari que haurà de fer front al seu futur lluitant per aconseguir una educació digna. El viento que agita la cebada

Flores rotas (2005)

Palma d’or

DVD Drama MEJ Aquesta és la història fosca, complexa i bonica a la vegada, de dos joves que s’enamoren a la Suècia de principis del segle XX.

Barton Fink (1991)

(2006)

Jim Jarmusch

Germans Coen

Ken Loach

Gran Prix

Palma d’or

Palma d’or

DVD Drama FLO

DVD Comèdia BAR

DVD Bèl·lic VIE

Un solter empedreït rep l’anònima notícia que té un fill de 19 anys. Decidit a descobrir la veritat, emprèn un viatge que el portarà al seu passat.

Il divo (2008) Paolo Sorrentino Premi del jurat

Dos germans s’allisten a la guerrilla irlandesa per combatre les tropes britàniques contràries a la independència.

El árbol de los zuecos (1978) Ermanno Olmi

Per a l’autor teatral d’èxit, Barton Fink, el canvi al món del cinema li suposarà el bloqueig creatiu de la pàgina en blanc.

Un profeta (2009)

Jacques Audiard Gran prix

Palma d’or

DVD Drama ILD Retrat d’un dels polítics més controvertits d’Itàlia, Giulio Andreotti, i la seva presumpta relació amb la màfia siciliana que mai va poder ser provada...

DVD Drama ARB Nord d’Itàlia a finals del segle passat. Una comunitat de camperols viu ofegada, física i anímicament, pels propietaris de la terra.

DVD Drama UNP A la presó no és fàcil plantar cara a les màfies que dominen els interns. Un jove àrab, amb només 19 anys i molt carisma, ho aconseguirà.

Generalitat de Catalunya

Departament de Cultura

Actualització: maig 2018


Rosetta (1999)

El árbol de la vida

La eternidad y un día

(2011)

(1998)

Terrence Malick

Theo

Germans Dardenne Palma d’or

Angelopoulos Palma d’or

Palma d’or

DVD Drama ROS Rosetta viu amb la seva mare alcohòlica en una autocaravana. L’únic que desitja en aquest món és aconseguir una feina digna.

En Jack creix emparat en la tendresa de la seva mare, i la severitat del seu pare. Un cop és adult, reflexiona sobre la seva infància i com l’han influït. Uncle Boonmee recuerda sus vidas pasadas

All that jazz (1979)

Gus Van Sant

Apichatpong Weerasethakul

Palma d’or

Un vell escriptor està disposat a viure el darrer dia de la seva vida. Sense passat, ni futur, el present es converteix en l’eternitat.

Elephant (2003)

(2010)

Bob Fosse

V.O. Grec ETE

DVD Drama ARB

Palma d’or i millor direcció

Pama d’Or

DVD Musical ALL

DVD Drama ELE

V.O. Tailandès UNC

Musical gens convencional que explica l’altra cara del show, aquella que es viu entre bastidors. La fama i l’esplendor... tenen un preu.

Drive (2011)

Boonmee, malalt, passa els darrers dies de la seva vida al camp, amb els seus. Els esperits de la seva esposa i el seu fill, morts, l’esguardaran. El hombre que nunca estuvo allí (2001)

Nicolas Winding Refn Millor guió

DVD Policíac DRI Driver treballa com a conductor professional pels matins, però per la nit es converteix en el xofer de les històries més fosques fins que...

La Seducción (2017)

Sofia Coppola Millor direcció

DVD Drama SED 1864. Durant la guerra civil nord-americana, una escola per a senyoretes de Virginia es veu alterada per la presència d’un atractiu soldat.

Germans Coen Millor direcció

DVD Drama HOM Ed Grane no és feliç amb la seva vida. Les infidelitats de la seva dona li donen l’oportunitat de tramar un xantatge que ho pot canviar tot.

The Square (2017)

Ruben Östlund Palma d’or

DVD Drama SQU En Christian és un galerista d’art d’èxit. Divorciat, gaudeix cuidant de les filles i té un tarannà altruista. Tot s’enreda quan perd el telèfon...

Recreació de la matança de l’institut Columbine perpetrada per dos adolescents: la quotidianitat abans de la tragèdia.

El Pianista (2002) Roman Polanski Palma d’or

DVD Drama PIA Retrat de Wladyslaw Szpilman, pianista polonès que va sobreviure a l’Holocaust nazi, amagat al gueto de Varsòvia.


Consulteu el nostre bloc! http://bptbloc.wordpress.com

Yo, Daniel Blake (2016)

Timecode

Ken Loach

Juanjo Giménez Peña

El Día más feliz en la vida de Olli Maki (2016)

(2016)

Palma d’or

Juho Kuosmanen

Palma d’or millor curtmetratge

DVD Drama YOD En Daniel és fuster. El metge li prohibeix treballar per problemes de salut, però si no troba feina, l’administració el sancionarà.

Palma d’or. Un certain regarde

C-791 Curts TIM Luna és la vigilant de seguretat del pàrquing d’unes oficines. Avorrida de la seva feina, trobarà un llenguatge per comunicar-se amb el seu company.

V.O. Finès DIA 1962. Olli té l’oportunitat de guanyar el campionat mundial de pes ploma. Només li cal concentrar-se i entrenar. Però s’enamora i...

Captain Fantastic

Personal Shopper

(2016)

(2016)

Matt Ross

Olivier Assayas

Millor direcció

Millor director

Millor actor i guió

DVD Comèdia CAP

DVD Drama PER

DVD Drama VIA

Després de 10 anys vivint en plena natura, allunyats de la civilització, en Ben i els seus 6 fills han de tornar a la societat moderna.

El Viajante (2016)

Asghar Farhadi

Maureen treballa a París com a assessora d’imatge. Un passatemps mentre espera comunicar-se amb el seu germà bessó desaparegut recentment.

Emad i Rana han de deixar el seu pis per problemes estructurals de l’edifici. La seva nova llar amaga misteris sorprenents...

La Tortuga roja (2016)

Las Hijas de Abril (2017)

En realidad, nunca estuviste aquí (2017)

Michael Dudok de Wit

Michel Franco

Lynne Ramsay

Premi especial del jurat

Premi especial del jurat

Millor actor i guió

DVD Aventures TOR Història muda sobre un nàufrag en una illa tropical deserta, poblada per tortugues, crancs i aus.

Generalitat de Catalunya

Departament de Cultura

DVD Drama HIJ La Valeria té 17 anys i espera una criatura. Tot i els temors, aclaparada per la responsabilitat decideix trucar a la seva mare absent: l’Abril.

DVD Policíac ENR Joe és un solitari que es dedica a salvar noies dels explotadors sexuals. Un polític el truca perquè han segrestat la seva filla.

El Racó dels Premis: "Festival de Cannes"  

El Racó us recomana els millors films premiats al Festival de Cinema de Cannes al llarg de la seva trajectòria. Actualització: Maig 2018

El Racó dels Premis: "Festival de Cannes"  

El Racó us recomana els millors films premiats al Festival de Cinema de Cannes al llarg de la seva trajectòria. Actualització: Maig 2018

Advertisement