Page 1

Ja saps quin llibre llegiràs aquest estiu? El club de lectura infantil “Els barrufadors d’històries” et recomanen... Lectures per a nens i nenes de 7 a 8 anys

Juliol 2012


LLIBRES QUe HEM LLEGIT

SECRET DE LA LENA Michael Ende Us imagineu els vostres pares que anessin empetitint-se cada vegada que no us deixessin fer el que vosaltres volguéssiu?

Mitjançant un joc de preguntes, que es troben dins de sobres, els nostres Barrufadors han anat responent. S’ho havien après tot molt bé!!! Us recordeu del llibre? Què li passa a la Lena? A qui cerca? Quina característica té el carrer on viu la fada? Quin remei li dóna la fada a la Lena? Què els passa als pares de la Lena ? Està contenta la Lena amb el resultat del remei? Què fa per poder-ho solucionar?


SOU UN MALVAT SENYOR GUM Andy Stanton Seguim la nostra descoberta amb una història esbojarrada que us farà xalar de valent. El senyor Gum no suporta els nens, ni els animals, ni la diversió. Viu en una casa bruta i ruïnosa. L'únic que té impecable és el jardí, i només perquè una fada l'obliga a tenir-ne cura. Però se li compliquen les coses quan un gos s'enamora del jardí i s'hi passeja cada dia deixant-hi els seus “regalets”... Ens ho hem passat “pipa” amb les històries del Senyor Gum!!! Que dolent que arriba a ser!!!! Al final hem fet un collage amb les característiques dels personatges.


LA MERAVELLOSA MEDICINA D’EN JORDI Roald Dahl No aturem el nostre viatge i descobrim un gran escriptor gal·lès que amb els seus llibres encomana les ganes de llegir. Si tinguéssiu una àvia tan rondinaire i antipàtica com la d’en Jordi de ben segur que us empescaríeu una medecina com la que ha fet ell. En aquesta sessió del club, ens hem inventat una àvia i hem fet la nostra pròpia medicina!!!!


L’AMIGA MÉS AMIGA DE LA FORMIGA PIGA Emili Teixidor Imagina't que ets una formiga més d'un enorme formiguer: sempre removent la terra, recol·lectant llavors... Doncs un dia, una d'aquestes formigues se’n va atipar, va sortir de la corrua i se’n va anar a veure món. I déu n’hi do, si el va veure!

Que és trobaràn avui els nostres Barrufadors?


ELS BARRUFADORS HAN BARRUFAT MOLT AMB TOTES AQUESTES HISTÒRIES I TU?

Biblioteca Pública de Tarragona/ Fortuny, 30 / 43001-TARRAGONA / Telèfons: 977 24 03 31 i 977 24 05 44 WEB___ http://bibliotecatarragona.gencat.cat BLOC CINEMÚSICA ___ http://bptbloc.wordpress.com CONNECTA’T AMB LA BIBLIOTECA

HORARI: Dilluns de 15h a 20h Dimarts, dimecres i dijous de 10h a 20h Divendres d’11h a 19h Dissabtes de 10h a 14h

HORARI D’ESTIU (De l’1 de juliol al 30 de setembre): Dilluns de 15h a 20h Dimarts, dimecres, divendres de 9h a 15h Dijous de 9h a 20h Dissabtes tancat

Guia 'Ja saps quin llibre llegiràs aquest estiu?  

El club de lectura infantil 'Els barrufadors d'històries' et recomanen .... lectures per a nenes i nenes de 7 a 8 anys

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you