Page 1

APRENEM LLENGÜES (febrer - abri1 2017) TIC

CLUB DE LECTURA EN LLENGÜES. Sessió de comentaris de llibres. ANGLÈS Nivell Intermig

XARXES SOCIALS

A càrrec de Liudmila Bondar. Els DISSABTES 25 de FEBRER, 25 de MARÇ i 29 d’ABRIL de 10.15 h a 11.15 h

ALEMANY Nivell Intermig HISTÒRIA I CULTURA

A càrrec de Liudmila Bondar. Els DISSABTES 25 de FEBRER, 25 de MARÇ i 29 d’ABRIL de 11.30 h a 12.30 h

FRANCÈS Nivell intermig

APRENEM LLENGÜES

A càrrec de Neus Penalba. DISSABTE 25 de FEBRER de 12.45 h a 13.45 h i els DISSABTES 18 de MARÇ i 22 d’ABRIL de 12.30 h a 13.30 h

FORMA’T A LA BIBLIOTECA

GENER - FEBRER 2017 Tallers gratuïts amb places limitades. INSCRIU-TE per: telèfon 977 240 331 - 977 240 544, correu electrònic bptarragona.cultura@gencat.cat (indicant nom i telèfon) o bé al taulell núm. 3 de planta primera Tindran prioritat els usuaris de la Biblioteca. Edat: majors de 18 anys. Per assistir als tallers heu de rebre la confirmació de l’admissió per correu electrònic, i si no en teniu, per telèfon. L’assistència és obligatòria i en cas de no poder assistir cal avisar amb antelació. Si no és així, les persones quedaran excloses de posteriors edicions.

ACTIVITATS I TALLERS GRATUÏTS


XARXES SOCIALS (febrer-març 2017)

HISTÒRIA I CULTURA (gener-febrer 2017)

ENCARA NO ETS AL FACEBOOK?

CONFERÈNCIES i LECTURES DRAMATITZADES

Aprèn les funcionalitats bàsiques i a moure't per aquesta xarxa social. Es requereixen coneixements de navegació per Internet i tenir correu electrònic. A càrrec de Carme Gaseni, bibliotecària.

DIJOUS 23 de FEBRER de 10 h a 12 h

ENCARA NO PIULES? INICIA’T AL TWITTER Aprèn i comença a piular. Es requereixen coneixements de navegació per Internet i tenir correu electrònic. A càrrec de Carme Gaseni, bibliotecària.

DIJOUS 23 de MARÇ de 10 h a 12 h

TIC (gener-març 2017) Pla TALLER COM FUNCIONA EL TEU TELÈFON INTEL·LIGENT ces exha urid es Per aprendre els continguts bàsics del teu mòbil. Edat: + 55 anys.

A càrrec de Vodafone.

Els DIMARTS 17 i 24 de GENER de 18 h a 20 h

COMUNICACIÓ A TRAVÉS DEL MÒBIL App’s i WhatsApp. Edat: + 55 anys. A càrrec de Vodafone.

Els DIMARTS 14 i 21 de FEBRER de 18 h a 20h

TALLER ARGUS Per als que volen aprendre com funciona el catàleg de les biblioteques públiques, com fer consultes, pròrrogues, etc. A càrrec de Carme Gaseni, bibliotecària.

Els DIVENDRES 17 de FEBRER i 31 de MARÇ de 12.30 h a 13 h

RECORDA EL MÉS BÀSIC DEL TEU ORDINADOR Per als que ja coneixen l'ordinador i volen refrescar coneixements molt bàsics sobre el seu ús i funcionament. A càrrec de Cristina Segura, bibliotecària.

DIMARTS 28 de FEBRER de 10 h a 12 h

TROBA LA INFORMACIÓ A INTERNET Per als que volen conèixer les principals eines i recursos per cercar informació a Internet. A càrrec de Cristina Segura, bibliotecària.

DIMARTS 28 de MARÇ de 10 h a 12 h

Supervivència de postguerra. El cas de Tarragona. A càrrec d’Ester Magriñà Lozano, historiadora. Coordinat per l’Ajuntament de Tarragona - Servei d’Arxiu i Documentació Municipal.

DIJOUS 19 de GENER a les 19 h Presentació i comentari de Mirall trencat, de Mercè Rodoreda. A càrrec d’Anna Maluquer, una col·laboració d’Espais Escrits.

DIMECRES 25 de GENER a les 19h La cultura i la cerimònia del tè xinès. A càrrec del professor Huang Yi, de la Fundació Institut Confuci de Barcelona. Es degustaran diferents varietats de tè xinès. Col·laboren: Centro de Estudios Hispánicos de la Universitat Rovira i Virgili, dins del projecte Macro-Confuci. Celebrem l’Any Nou Xinès. Places limitades. Inscripció prèvia.

DIMECRES 1 de FEBRER a les 19 h L’etiqueta i els costums socials xinesos. A càrrec de la professora de xinès Rongrong Zhu, del Centro de Estudios Hispánicos de la Universitat Rovira i Virgili. Per comprendre el protocol de la comunicació i del tracte. Celebrem l’Any Nou Xinès. Places limitades. Inscripció prèvia.

DIVENDRES 3 de FEBRER a les 19 h Parlen els Sonderkommando. La seva feina, la seva motivació i justificació. Parla l’ex-oficial inspector SS. Impune, ara de nou un bon ciutadà, reflexiona i ens fa memòria. Textos de J. Littell, Les Benignes i de V. Grossman, Vida i destí. Intèrprets: M. Ferrer, A. Farré, A. Gasol, A. Salvat, J.M. Piñol, E. Masalles, J. Figueras, M. Romans. Dir.: Sergi Xirinacs. Cicle ‘La línia contínua de la història’. Tecla Smith, Casa de les Lletres i BPT.

DIVENDRES 3 de FEBRER a les 20 h Cinema: L’últim tren a Àuschwitz (Der Letzte Zug). Direcció: Dana Vávrová i Joseph Vilsmaier. Cicle ‘La línia contínua de la història’. Tecla Smith, Casa de les Lletres i BPT.

DIMARTS 7 de FEBRER a les 18.30 h Parlem de Ramon Casas. A càrrec de Josep Bargalló. Col·labora: Ajuntament de Torredembarra en motiu de la celebració de l’Any Casas. Amb exposició “Ramon Casas a Torredembarra” de l’1 al 23 de febrer. Exposició realitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra.

DIJOUS 9 de FEBRER a les 19 h Col·loqui sobre els llibres “Les Benignes” de Jonathan Littell i “Vida i destí” de Vasili Grossman i la seva temàtica. Cicle ‘La línia contínua de la història’. Tecla Smith, Casa de les Lletres i BPT.

DIMARTS 13 de FEBRER a les 18.30 h

FORMA'T a la Biblioteca ! GENER - FEBRER 2017  

Programació de tallers a la Biblioteca Pública de Tarragona (xarxes socials, tallers TIC, història i cultura, aprenem llengües.. )

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you