Cinema i + . Cinema i salut

Page 2

Mi vida sin mi (2003)

A ciegas (2006)

Polseres Vermelles (2011)

Lucy Walker

DVD Drama MIV l’Ann no està disposada a passar de puntetes per la seva vida i decideix esprémer-la al màxim. Mai és tard per ser intensament feliç.

La salut ens aporta el benestar i l’equilibri sense els quals es fa difícil viure. Conviure amb la malaltia és un aprenentatge que depèn d’un mateix, però també de factors socials, econòmics, culturals... En aquest mosaic trobareu un ampli ventall de pel·lícules que mostren com el cinema se’n fa

ressò i vincula la salut als diferents aspectes de la vida.

Si vols recomanar-nos pel·lícules sobre aquest tema, o comentar els títols que et suggerim, escriu-nos a través del bloc CineMúsica: http://bptbloc.wordpress.com

Albert Espinosa, Pau Freixas

Isabel Coixet

Cinema i + és una nova eina mensual per recomanar-vos pe l· líc u les i nt er es s a nts relacionades amb diferents temes.

María y yo (2010)

DVD Documental ACI

DVD Sèries POL

La fascinant aventura de sis adolescents cecs i un somni ple de superació personal: escalar la cara nord de l’Everest.

Polseres vermelles és la sèrie televisiva que ha revolucionat l’audiència catalana amb les històries d’un grup de joves malalts de càncer.

Gracias por fumar (2009)

Félix Fernando de Castro

Jason Reitman

DVD Documental MAR

DVD Comèdia GRA

Sicko (2007) Michael Moore

DVD Documental SIC

Un documental que ens explica, d’una manera molt propera, com és la vida al costat d’una persona discapacitada.

Les tabaqueres han de defensar els drets dels fumadors si volen prosperar en el seu negoci. Pel camí intenten esquivar la salut i...la moral.

El sistema sanitari nord-americà,de gestió privada i regit per asseguradores, és el blanc del documental del sempre polèmic Michael Moore.

La ciudad de la alegria (1992)

La Caja de Pandora (2008)

El aceite de la vida (1992)

Roland Joffé

Yesim Ustaoglu

DVD Drama CIU

DVD Drama CAJ

DVD Drama ACE

Un metge, trasbalsat per la mort d’un pacient, viatja a la India a la recerca de pau espiritual. Allà hi trobarà noves oportunitats i nous reptes.

Fer-se càrrec de les persones grans i malaltes va més enllà de cuidar-les físicament. Acompanyar-les és tota una lliçó de vida.

La investigació i els avenços mèdics són necessaris per fer front a noves malalties. L’esperit de lluita i la fortalesa són igualment imprescindibles.

George Miller