Page 1

Base de dades de Premsa Local i Comarcal Des de 1997, i amb més de 27.000 registres

Àrees temàtiques ∗ ∗ ∗

La Base de Dades de Premsa Local i Comarcal (BDP) és una base de dades documental i gratuïta, actualitzada diàriament i que conté notícies publicades a la premsa (local, comarcal i nacional) iniciada l’any 1997, i des del 2005 a text complet.

∗ ∗ ∗ ∗

La integren bàsicament notícies, articles d’opinió, cartes al director, entrevistes i és consultable a través d'Internet a l’adreça http://cultura.gencat.cat/bptarragona/recull/ Amb més de 27.000 registres, constitueix una important font d'informació sobre les comarques de Tarragona. En aquest sentit, l' àrea geogràfica és el Camp de Tarragona (Alt Camp, Baix Camp i Tarragonès) i les comarques del Baix Penedès, la Conca de Barberà i el Priorat. Podeu buscar per qualsevol terme del registre (cerca simple) o podeu també buscar per camps específics o dates (cerca avançada)

∗ ∗ ∗ ∗ ∗ ∗ ∗ ∗

Cultura. Equipaments Economia Empreses Energies (també Terres de l’Ebre) Entitats de Tarragona Gestió de l’aigua (també Terres de l’Ebre) Immigració Indústria química Infraestructures Patrimoni Personatges de Tarragona Població TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) Turisme i oci Urbanisme

Biblioteca Pública de Tarragona Fortuny, 30 43001 Tarragona

WEB http://bibliotecatarragona.gencat.cat

BLOC CINEMÚSICA Telèfons Informació: 977 24 03 31 - 977 24 05 44

http://bptbloc.wordpress.com

CONNECTA’T AMB LA BIBLIOTECA

Base de dades de Premsa Local i Comarcal  

Base de dades documental i gratuïta que conté notícies publicades a la premsa iniciada l'any 1997, i des de 2005 a text complet.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you