Page 1

Agenda de la Biblioteca Pública de Tarragona Del 7 al 13 de Maig 2012 DILLUNS 7

Llibres per a tots al voltant de... Els drets dels infants. Selecció i exposició de llibres a la Sala infantil

DIJOUS 10 Enganxa’t a la lectura! Què hi ha de nou? Cada dijous al vestíbul de la Biblioteca. 19h Presentació del número 46 de la revista Kesse del Cercle d’Estudis

DIMARTS 8

Històrics i Socials Guillem Oliver del Camp de Tarragona amb el títol ‘Camp La Sala Infantil us recomana... Lectures infantils i juvenils.

de Tarragona 2.0 La Cultura’ a càrrec de Dolors Saumell, directora de la Biblioteca Pública de Tarragona.

12.30h La Biblioteca a ‘El Matí de Tarragona Ràdio’. Parlem sobre els canals 2.0 i la Biblioteca amb Carme Gaseni. 17.30h i 18.30h Ballmanetes amb l’Imma Pujol. Porteu el conte preferit del vostre fill/a. Fins a 3 anys. Places limitades. Inscripcions a la Sala Infantil.

DIVENDRES 11 L’apardor musical. Ara sona… Música dels 80. Recercat (12 i 13 de maig) i Tàrraco Viva (17 al 27 de maig). La Taula de la Setmana.

DIMECRES 9 18h Clubs de lectura fàcil i conversa. Trobada amb Núria Martí Constans, autora de Les mateixes estrelles. Ens visitarà l’escriptora Núria Martí, autora de Les mateixes estrelles, guanyador del 1r Premi de Novel—la Curta de Lectura Fàcil de 2009 convocat per CCOO. Narra la història d'una mare, la Teresa, i d'una filla, la Miranda, que s'embarquen en el vaixell Winnipeg, rumb a Xile, fugint de la Guerra Civil Espanyola. Aquest viatge, impulsat per Pablo Neruda, el van fer acompanyades de dues mil persones que, igual que elles, buscaven una nova vida en un nou país. Hi esteu tots convidats.

DIUMENGE 13

11-13h Tallers infantils : “La roba dels iaios” i “Joguines tradicionals amb materials reciclats” .

Tallers gratuïts per a públic familiar amb nens i nenes entre 4 i 14 anys, vinculats a les tradicions i a la recerca local. Edat: 4 a 14 anys. Lloc: Sala Galba. Palau Firal i Congressos de Tarragona. Inscripcions: Sala Infantil de la Biblioteca i Institut Ramon Muntaner (977 40 17 57) RECERCAT. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana.

Connecta amb la Biblioteca

Agenda Activitats Setmana del 7 al 13 de maig de 2012  

Agenda d'activitats de la setmana del 7 al 13 de maig de 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you