Page 1

Agenda de la Biblioteca Pública de Tarragona Del 30 d’Abril al 5 de Maig 2012 DIJOUS 3 DILLUNS 30

18h Magic tea and magic tales + taller amb Marina San José i Imma Pujol. Edat: de 5 a 7 anys.

Amb l'objectiu de desenvolupar en els infants la comprensió oral de la llengua anglesa i treballar els conceptes dels contes.

Enganxa’t a la lectura! Què hi ha de nou? Cada dijous al vestíbul de la Biblioteca. 18 h. L’hora del conte: El calaix de l’artista amb Genovesa Narratives Teatrals. Edat: per a tots els públics. 19.30h. Xerrada amb col—loqui : "De L'Illa del tresor de Robert Louis Stevenson a Jim de Magí Sunyer", a càrrec de l'escriptor Magí Sunyer, guanyador del Premi Roc Boronat 2009.

DIMECRES 2

Lloc: Seu de l’ONCE (Rambla Vella, 10).

Una PRIMAVERA de cine. Participa al bloc CineMúsica! Participa amb nosaltres recomanant-nos els teus films predilectes i participa en el sorteig de pel—lícules. Més informació a: http://bptbloc.wordpress.com

19h Club de Còmics. Trobada amb Paco Roca, Premi Nacional de Còmic 2008. L’obra que comentarem 'L'Hivern del dibuixant' hi podrem trobar els millors dibuixants de historietes espanyols de finals dels cinquanta. Lloc: a l'Espai Jove Kesse (Sant Antoni Maria Claret, 12).

DIVENDRES 4 El + nou. Novetats en música i cinema.

CLUBS DE LECTURA FÀCIL. Inscripcions obertes!!

20.30h. Amb el Club de Còmics anem a veure Arrugues (Goya a la millor pel—lícula d’animació) als Ocine de les Gavarres.

Club de Lectura i conversa en català. Per a persones que volen practicar la conversa en llengua catalana i que en tenen uns coneixements previs. Club de Lectura fàcil. Lectures fàcils d’autors universals, en català.

Connecta amb la Biblioteca

Agenda d'Activitats de la Setmana del 30 d'Abril al 5 de Maig  

Agenda d'activitats de la setmana del 30 d'abril al 5 de maig

Agenda d'Activitats de la Setmana del 30 d'Abril al 5 de Maig  

Agenda d'activitats de la setmana del 30 d'abril al 5 de maig

Advertisement