Page 1

Agenda de la Biblioteca Pública de Tarragona Del 10 al 14 d’Abril de 2012 DIMARTS 10

La Biblioteca us recomana... Lectures (novel—les, còmics, llibres temàtics).

DIVENDRES 13

L’Aparador musical. Ara sona.... Dixieland Estètica personal. La Taula de la Setmana

12.30h La Biblioteca a ‘El Matí de Tarragona Ràdio’. Parlem sobre els serveis de la Biblioteca, amb Dolors Saumell, directora de la BPT. 17h a 18h Club de lectura fàcil. Lectures fàcils d’autors universals en català. Les mateixes estrelles de Núria Martí Constans.

DIMECRES 11

18h Ballmanetes ’Sopetes’ amb l’Agus Farré. Fins a 3 anys. Places limitades. Inscripcions a Sala Infantil.

18h “Ocells de pas” (La història de la poesia catalans a través de les cançons) amb Miquel Pujadó. Projecte Anella Cultura. Lloc: Secció Local.

DISSABTE 14

Taller d’il—lustració amb Xavier Trobat, a l’Espai Jove Kesse. Per a joves de més de 14 anys. Inscripció 5 euros a l’Espai Jove Kesse.

Connectat a la Biblioteca! Saps que a la Biblioteca tens un servei d’accés a Internet gratuït? I et pots connectar una hora al dia?

DIJOUS 12

Enganxa’t a la lectura! Què hi ha de nou? Cada dijous al vestíbul de la Biblioteca. Selecció i recomanació de novel—les i llibres temàtics

18h a 20h Taller ‘Com buscar feina’. Inscripció prèvia. 19h Xerrada ‘El Treball de la Pauma als pobles del Parc Natural dels Ports’, a càrrec de Pepa Subirats de l’Associació Cultural lo Lliscó de Mas de Barberans. Cicle Tastets de Patrimoni

Connecta amb la Biblioteca

Agenda Activitats Setmana del 10 al 14 d'Abril de 2012  

Agenda d'activitats de la setmana del 10 al 14 d'abril de 2012

Advertisement