Page 1

DIVENDRES 3 Canapè musical! Les nostres recomanacions musicals a la

18.30 h Conferència ‘Natura i Art. Intervencions artístiques contemporànies a espais naturals’ a càrrec de Sergi Quiñonero Ortuño. Programa 6x4 Ara, la Conca de Barberà.(7)

xarxa. (2)

DILLUNS 6

19 h Cicle Llegim el patrimoni. Presentació del llibre La Mort de

Llibres per a tots al voltant de... Josep Vallverdú per a joves. Presentem el segon enigma al voltant de Vallverdú i la seva

Virgili, d’Hermann Broch a càrrec de Josep Lluis Vidal, catedràtic de Filologia Llatina de la UB. Lloc: MNAT (Plaça del Rei, 5. Tarragona). (8)

obra juvenil (1)

Guia ‘Vallverdú, l’home : Josep Vallverdú, Passeig d'Aniversari’ .(3)

DIMARTS 7 La Sala Infantil us recomana... Lectures infantils i juvenils al voltant de Josep Vallverdú. (1)

12 h La Biblioteca a ‘El Matí de Tarragona Ràdio’. (4) 19 h Sessió de comentaris i clip escènic de l'Estrany d'Albert Camus. Cicle Llegim Teatre.(5)

DIMECRES 8 18 h Taller familiar LECXIT. Laboratori de lletres i imatges: Quant pesen els teus moments feliços? Lloc: Biblioteca Pública de Torreforta. Places limitades. Inscripcions a la Sala Infantil i a la Biblioteca de Torreforta. Cal portar material. (1)

19 h Concert a càrrec del Cor de Gospel de l’Aula Músics. Obert a tothom. (2)

DIJOUS 9

DIJOUS 16 16 h a 18 h Taller ‘Encara no ets a Facebook?’. Inscripció prèvia. 18 h Magic Tea and magic tales, contes en anglès amb Rosa Caramel i Andreu Berruezo. A partir de 4 anys. (1)

19 h Cicle Llegim el patrimoni. Conferència: Rudiments per a la fundació d’un Imperi: Virgili i l’Eneida, a càrrec de Dr. Joan Gómez Pallarès, catedràtic de Filologia llatina de la UAB. Lloc: MNAT (Plaça del Rei, 5. Tarragona). (8) 19 h Club de Còmics. La nissaga del còmic Alix amb César Espona.

Canapè musical! Les nostres recomanacions musicals a la xarxa(2) Cinema i Més+. Cinema + Joves. Us recomanem els títols més interessants al voltant de joves.(2)

DISSABTE 18 24 h Clàssics a escena. LES PORTES DEL SOMNI: el camí a la fundació

mans. Descobreix els POP-UPS. (1)

DIMARTS 21 La Biblioteca us recomana... lectures d’autors i temàtiques locals. (5) 12 h La Biblioteca a ‘El Matí de Tarragona Ràdio’. (4) 18.30 h “Vallverdú, l’home”. Lectures en veu alta amb la presència de l’autor. “Josep Vallverdú, Passeig d’Aniversari. ” Homenatge amb motiu dels seus 90 anys (3)

Inscripcions a la Sala Infantil.(1)

Adreçat a les famílies i especialment a les de l’Escola Pau Delclòs . Inscripcions: Sala Infantil i Escola Pau Delclòs. (1)

Cicle Tastets de Patrimoni. Sortida cultural a Mont-roig del Camp. Visita a part de l'itinerari de les Barraques de pedra seca, als paisatges mironians i al Centre Miró. Places limitades. Inscripcions obertes. Preu: 35 euros. (9)

DIMARTS 28 La Biblioteca us recomana... revistes i premsa. (5) 12 h La Biblioteca a ‘El Matí de Tarragona Ràdio’. (4) 17 h Club Lectura Fàcil. Llegirem Trampa de foc de Núria Martí . Amb la participació dels alumnes del CNLT. (5)

18 h Club Lectura i Conversa. Lectura i conversa sobre el món dels castells.(5) Anna. Tots els que hi vulgueu venir ho podeu fer. Només cal que us hi apunteu (planta baixa de la biblioteca).(5)

Llibres per a tots al voltant de... Contes per llegir amb guants a les

La Biblioteca us recomana... lectures (novel·les, còmics, llibres temàtics,...) (5) 12 h La Biblioteca a ‘El Matí de Tarragona Ràdio’. (4) 15.15 h Taller LECXIT : Llegim en família. Taller amb consells per acompanyar la lectura en família.

d’històries (7-8 anys). (1)

DIVENDRES 17

Canapè musical! Les nostres recomanacions musicals a la xarxa.(2) L’Aparador musical. Ara sona... Música en català . (2) Sobre Roma i romans: arqueologia, història, literatura. La Taula de la setmana. (5)

DIMARTS 14

11.45 h a 12.30 h Reunió del club de lectura infantil Els Barrufadors

20.30 h Anem a l’assaig dels Xiquets de Tarragona, al carrer Santa

DIVENDRES 10

18 h Conte del MiniPOP + taller 'a càrrec de l’Imma i les Tecletes. Edat: per a tots els públics. Places limitades.

DISSABTE 25

Lloc: Llibreria La Capona. (5)

de l’Imperi segons l’Eneida. “OMBRES: el viatge d’Eneas a través de les gorges de l’Avern”. Lloc: Necròpolis Paleocristiana de Tarragona (Av. 10 h a 12 h Taller ‘Recursos per a la història local Ramón y Cajal, 84 Una producció del MNAT amb TeclaSmit. En el marc de tarragonina’. Inscripció prèvia. (6) 20 h a 22 h Lletres de Batalla amb Xulio Ricardo Trigo. A la Nit dels Museus 2013. (8) la Sala Graus URV. Cicle Lletres de Batalla.(5) DILLUNS 20

DILLUNS 13

Festival de Cinema de Cannes al llarg de la seva trajectòria.(2)

Cuina fàcil. La Taula de la Setmana. (5)

DIMECRES 29 18 h Xerrada ‘La lectura en les primeres edats, una oportunitat compartida’ amb Marta Roig, bibliotecària. Places limitades. Inscripcions a la Sala Infantil. (1)

19 h Lletres de Batalla: lectures a la Biblioteca. Compartim la lectura d'Els secrets de la Reina de Xulio Ricardo Trigo. Cicle Lletres de Batalla.(5)

DIJOUS 30 10h a 11.30h Taller ‘Argus: el catàleg de la Biblioteca’ Inscripció prèvia. 19 h Cicle Llegim el Patrimoni. Conferència: Per què llegir els clàssics avui? A càrrec de Laura Borràs, directora de l’Institució de les Lletres Catalanes. Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5.

Tarragona). (8)

20 h Cinema en català, i més a prop! Projecció de la pel·lícula ‘L’ONADA’ de Dennis Gansel. Lloc: Serveis Territorials de Cultura (Major, 14) Entrada gratuïta. (10)

DIJOUS 23 17.30 h 4t Laboratori de lletres i imatges. ABC DEF … Experimentem amb els abecedaris. Edat: famílies amb infants a partir de 5 anys. Inscripcions a la Sala Infantil. (1)

18 h a 20 h Taller 'Millora el teu català per Internet'. Impartit pel Centre de Normalització Lingüística de Tarragona (CNL).(6)

DIVENDRES 31 Canapè musical! Les nostres recomanacions musicals a la xarxa.(2) 22 h Clàssics a escena. LES PORTES DEL SOMNI:El camí a la fundació de l’Imperi segons l’Eneida. “CAP A LES OMBRES: el suïcidi de Dido” Lloc: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5). Una producció del MNAT amb TeclaSmit. (8)

Internet. Visites a la biblioteca. Reserva prèvia.. (7) Programa 6x4. Ara, la Conca de Barberà. Activitats per promocionar i crear vincles a les comarques del Camp de Tarragona. Serveis Territorials de Cultura TGN amb la Biblioteca. (8) Cicle Llegim el patrimoni. Col—laboració de la Biblioteca amb el Museu Nacional Arqueològic. Informació MNAT 977251515. La Biblioteca proporciona els llibres

Rondalles dibuixades amb l’Elisabet Llaberia, il·lustradora, i l’Imma. (1)

especialment als lectors del club infantil El meu primer club. (1)

DIMECRES 15

Canapè musical! Les nostres recomanacions musicals a la xarxa.(2) El Racó dels premis. El Racó us recomana els millors films premiats al

(9) Tastets de patrimoni. Col—laboració de la Biblioteca amb l’Institut Ramon Muntaner amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni literari i cultural de les comarques tarragonines (10) Cinema en català i més a prop! Activitat per promoure el català i potenciar el cinema com a eina de cohesió i gaudi col—lectiu. Lloc: Serveis Territorials de Cultura (Major, 14) Entrada gratuïta. Organitza: Biblioteca Pública. Dir. Gal de Política Lingüística. Consorci per la Normalització Lingüística i Òmnium Cultural Tarragonès

18 h L’hora del conte Rondalla va, rondalla ve.

DIVENDRES 24

(4) Escolta la Biblioteca. “El matí de Tarragona Radio”. [12h] Al 96.7 FM i per http://www.tarragonaradio.com (5) Llibres i literatura. Taules/exposició al vestíbul, guies temàtiques, clubs de lectura, recomanacions de lectures (6) Formació. Tallers TIC. Tallers per aprendre informàtica i

DIJOUS 2

17 h Club Lectura Fàcil. Llegirem Trampa de foc de Núria Martí.(5) 18.30 h L’hora del conte del Meu Primer Club: Estem perduts! Amb l’Imma Pujol. Edat: a partir de 5 anys. Obert a tothom i

(1) Llibres i literatura per a nens. L’hora del conte, taules/exposició, recomanacions de lectures infantils i juvenils (2)Cinema i música. Secció audiovisual. Propostes al voltant de la música i el cinema. L’Aparador musical. Espai on es destaquen diferents estils musicals. El Racó del cinema. Espais amb pel—lícules de qualitat (3) Josep Vallverdú, Passeig d'Aniversari. Vallverdú, l’home.Organitzen: Institució Estudis Ilerdencs, Òmnium Cultural Tarragonès, SSTT Cultura de Tarragona i Biblioteca Pública de Tarragona

MAIG 2013

Agenda Activitats Maig 2013  

Agenda d'activitats del mes de maig de 2013 de la Biblioteca Pública de Tarragona

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you