Page 1

Cultura. Biblioteques

Si voleu rebre les ac vitats al correu electrònic informeu‐vos al Taulell de Préstec

Biblioteca Pública de Tarragona Fortuny, 30 . 43001 Tarragona Telèfons Informació: 977 240 331 ‐ 977 240 544 Informació bibliogràfica i obtenció de documents: 977 248 304 ; bptarragona.cultura@gencat.cat HORARI Dilluns de 15 h a 20 h Dimarts a divendres de 10 h a 20 h Dissabte de 10 h a 14 h WEB h p://bibliotecatarragona.gencat.cat BLOG CINEMÚSICA h p://bptbloc.wordpress.com BLOG BIBLIOTECA & TGN: CULTURA I PATRIMONIS h ps://bibliotecaiciutat.wordpress.com/

CONNECTA’T AMB LA BIBLIOTECA

GENER

2020

AGENDA D’ACTIVITATS BIBLIOTECA PÚBLICA DE TARRAGONA


AGENDA D’ACTIVITATS #EXPOSICIÓ Joan Serra i Vilaró, 1879‐1969. 50 anys del llegat d’un pioner. Del 19 de desembre al 8 de febrer en horari de la Biblioteca. DIMARTS 7 12.15 h #RÀDIO La Biblioteca a El Maơ de Tarragona Ràdio. DISSABTE 11 11 h #CLUBSDELECTURA juvenil. Per a lectors i lectores d’11 a 13 anys (6è de Primària i 1r d’ESO). Coordinat per Imma Pujol, bibliotecària, i amb la col·laboració d’Eva Gloria Antón. Inscripció prèvia. 12 h Ens visita l’autor... Jordi Folck. El vols conèixer? Vine a la Biblioteca! Edat: a par r de 9 anys i especialment adreçat als membres dels clubs de lectura infan ls i juvenils. Inscripció prè‐ via. DILLUNS 13 18 h #JUGUEM sense endolls. Juguem al Dixit i altres jocs. Edat: a par r de 6 anys. Inscripció prèvia. DIMARTS 14 #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... L’Escola Pau Delclòs. 12.15 h #RÀDIO La Biblioteca a El Maơ de Tarragona Ràdio. 17.30 h #CLUBSDELECTURA infan l. Per a lectors i lectores de 7 a 9 anys (2n i 3r de Primària). Cicle trimestral 100 Gianni Roda‐ ri. Coordinat per Imma Pujol, bibliotecària, i amb la col·laboració d’Isabel Puñet. Inscripció prèvia. DIMECRES 15 #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... L’Ins tut Pons d’Icart. DIJOUS 16 11 h a 13 h #BIBLIOAPROP. La Biblioteca allà on ets tu. Avui som a l’Hospital Sociosanitari Francolí. 18 h #CLUBSDELECTURA infan l. Per a lectors i lectores de 9 a 11 anys (4t i 5è de Primària). Coordinat per Imma Pujol, biblio‐ tecària, i amb la col·laboració d’Anna Monreal. Inscripció prèvia. DIVENDRES 17 #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... L’Escola Pau Delclòs.

GENER 2020 DISSABTE 18 11h #VISITA guiada Els espais de la memòria de Tarragona (refugi an aeri, An ga Audiència i Presó de Pilats). A càrrec de Jordi Piqué i Esther Ferré. Punt de trobada: Ajuntament de Tar‐ ragona, plaça de la Font, 1. Places limitades. Inscripció prèvia. 12 h #MAGICTEA & #MAGICTALES Contes en anglès. Time to dream and play. Amb la col·laboració de Marian Roland. Edat: famílies amb infants a par r de 5 anys. Inscripció prèvia. DIMARTS 21 #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... L’Escola El Carme. 12.15 h #RÀDIO La Biblioteca a El Maơ de Tarragona Ràdio. 18 h #CLUBSDELECTURA en família amb infants de 5 a 7 anys (P5 i 1r de Primària). Cicle trimestral Si us plau, no em moles s més! Coordinat per Karme González. Inscripció prèvia. 18 h i 19.45 h (2 funcions) #TEATRE La plaça del diamant de Mercè Rodoreda. Representació teatral a càrrec de TeclaSmit Teatre. Places limitades. Inscripció prèvia. En el marc del Cicle 15 de gener de 1939: el final de la Guerra Civil a Tarragona. DIMECRES 22 #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... L’Ins tut Pons d’Icart. 19 h #XERRADA Els costums de l’any nou xinès. Organitza: Asso‐ ciació d’Estudiants i Inves gadors Xinesos de Tarragona, l’Aula de xinès de l’Associació de Dones Xineses de Tarragona i la Bibli‐ oteca Pública de Tarragona. Col·labora: Centre d’Estudis Hispà‐ nics de la URV. Celebrem l’Any Nou Xinès a la Biblioteca, del 22 de gener al 7 de febrer. DIJOUS 23 18.30 h #PRESENTACIÓ de la nova temporada dels Clubs de Lectura de la Biblioteca. Entrada lliure. DIVENDRES 24 #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... L’Escola El Carme. 18 h #HORACONTE El drac de les cireres. Espectacle de telles i música. La princesa Coral·lina ha estat raptada per un drac mal‐ vat. Molts cavallers intenten alliberar‐la per guanyar fama i for‐ tuna. Només en Periquet, el seu criat, intenta salvar‐la per amor, tot i que el Rei, no vol de cap manera que la seva filla es casi amb un criat... A càrrec de Jordi Jubany. Edat: per a tots els pú‐ blics.

DISSABTE 25 12 h #CLUBSDELECTURA juvenil. Per a lectors i lectores de + 14 anys. Cicle Novel·les que triomfen a Ne lix. Conduït per Aitana Alzamora i coordinat per Imma Pujol, bibliotecària. Inscripció prèvia. DILLUNS 27 18 h #TALLER de manualitats. Fem figuretes de plas lina per a celebrar l’Any Nou Xinès? Edat: famílies amb infants a par r de 6 anys. Inscripció prèvia. Organitza: Associació d’Estudiants i Inves gadors Xinesos de Tarragona, l’Aula de xinès de l’Associa‐ ció de Dones Xineses de Tarragona i la Biblioteca Pública de Tar‐ ragona. Col·labora: Centre d’Estudis Hispànics de la URV. Cele‐ brem l’Any Nou Xinès a la Biblioteca, del 22 de gener al 7 de febrer. 18.30 h LiceuBIB: club d’audició d’òpera. Comentari de l’obra Aida de Verdi. A càrrec de Josep Maria Rota. DIMARTS 28 #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... L’Escola l’Arrabassada. 12.15 h #RÀDIO La Biblioteca a El Maơ de Tarragona Ràdio. 18.30 h #CONFERÈNCIA Boris Giltburg, un músic tridimensional a càrrec de Kiev Portella, pianista i professor de l’ECM Tarrago‐ na. Cicle de conferències El club de la clàssica. Entrada lliure. DIMECRES 29 #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... L’Ins tut Pons d’Icart. 19 h La Correspondència de Margarida Xirgu. Lectura drama t‐ zada a càrrec d’Àngels Bassas, actriu i escriptora, i música d’Esther Vila. Any Margarida Xirgu. DIJOUS 30 18 h #COMPARTIMLECTURA Comentari de l’obra Migrants d’Issa Watanabe. Cicle Àlbums il·lustrats, conduït per Imma Pu‐ jol, bibliotecària, i amb la col·laboració de Conxita Gil. DIVENDRES 31 #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... L’Escola l’Arrabassada. 18.30 h #Docs BCN del Mes. Projecció del documental Els Tes monis de Pu n. Dirigit per Vitaly Mansky. Versió en rus, sub tulada en català. Entrada lliure.

Profile for Biblioteca Pública Tarragona

ACTIVA'T. Agenda activitats GENER 2020  

ACTIVA'T. Agenda activitats GENER 2020  

Advertisement