Page 1

Cultura. Biblioteques DISSABTE 21 10.15 h #COMPARTIMLECTURA en anglès. Nivell avançat, conduït per Pat Mullarkey. Comentem All the Light We Cannot See, by Anthony Doerr. Inscripció prèvia. Forma’t a la Biblioteca. 10.30 h #TALLER de manualitats de Nadal. Decorem l’arbre! A càrrec de Marina San José. Edat: famílies amb infants a par r de 4 anys. Inscripció prèvia. 12.15 h #COMPARTIMLECTURA en francès. Nivell intermedi, conduït per Esther Bruna. Comentem Parle‐leur de batailles, de rois et d’éléphants, Mathias Enard. Inscripció prèvia. Forma’t a la Biblioteca. DILLUNS 23 18 h #HORACONTE La Núria i els ons. Cançons i telles. A càrrec d’Agus Farré. Edat: a par r de 4 anys. DIVENDRES 27 12 h #HORACONTE + #TALLER Una paraula màgica! Amb la col·laboració de Loli Beltran Mateu, autora i il·lustradora del conte i editora de l’Agenda dels més pe ts. Edat: famílies amb infants de 3 a 8 anys.

La Biblioteca romandrà tancada els dies 6, 7, 8, 9, 24, 25, 26, 28 i 31 de desembre

Biblioteca Pública de Tarragona Fortuny, 30 . 43001 Tarragona Telèfons Informació: 977 240 331 ‐ 977 240 544 Informació bibliogràfica i obtenció de documents: 977 248 304 ; bptarragona.cultura@gencat.cat HORARI Dilluns de 15 h a 20 h Dimarts a divendres de 10 h a 20 h Dissabte de 10 h a 14 h WEB h p://bibliotecatarragona.gencat.cat BLOG CINEMÚSICA h p://bptbloc.wordpress.com BLOG BIBLIOTECA & TGN: CULTURA I PATRIMONIS h ps://bibliotecaiciutat.wordpress.com/ CONNECTA’T AMB LA BIBLIOTECA

DESEMBRE 2019

AGENDA D’ACTIVITATS BIBLIOTECA PÚBLICA DE TARRAGONA


AGENDA D’ACTIVITATS #EXPOSICIÓ Cuir i calçat a Bangladesh: el cost real de la seva producció. Elaborada per SETEM. #BSF2019 Biblioteques sense fronteres. Economies transformadores. Del 3 al 17 de desembre en horari de la Biblioteca. #INSTAL·LACIÓ L’estenedor de les injusơcies a càrrec de SETEM. #BSF2019 Biblioteques sense fronteres. Economies transforma‐ dores. Del 3 al 17 de desembre en horari de la Biblioteca. #EXPOSICIÓ Mn. Joan Serra i Vilaró, 1879‐1969. El llegat d’un pioner. Del 19 de desembre al 18 de gener en horari de la Biblioteca. DILLUNS 2 18.30 h LiceuBIB: club d’audició d’òpera. Comentari de les obres Cavalleria Rus cana i Pagliacci, a càrrec de Josep M. Rota. DIMARTS 3 #EXPOSICIÓ Cuir i calçat a Bangladesh: el cost real de la seva producció. Elaborada per SETEM. #BSF2019 Biblioteques sense fronteres. Economies transformadores. #INSTAL·LACIÓ L’estenedor de les injusơcies a càrrec de SETEM. #BSF2019 Biblioteques sense fronteres. Economies transforma‐ dores. #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... L’escola El Serrallo. 12.15 h #RÀDIO La Biblioteca a El Ma de Tarragona Ràdio. 17.30 h #CLUBSDELECTURA infan l. Per a lectors de 1r i 2n de Primària. Cicle trimestral: Paraules, llibres i biblioteques. Coordinat per Imma Pujol i amb la col·laboració d’Isabel Puñet. Inscripció prèvia. 18.30 h #COMPARTIMLECTURA Comentari de l’obra Europa bull de Jordi Oriol. Cicle Llegir el Teatre, conduït per Cinta Ramon. En col·laboració amb TeclaSmit Teatre. DIMECRES 4 10 h #TALLER de mòbils Mobilitza’t: com funciona el telèfon mòbil? Nocions bàsiques. A càrrec de Carme Gaseni, bibliotecària. Inscripció prèvia. Forma’t a la Biblioteca. 19 h #INAUGURACIÓ de la Biblioteca Montserrat Abelló de l’Ins tut Antoni Mar i Franquès de Tarragona (Carrer Enric d'Ossó, 3). Recital poe comusical per posar el nom de l’escripto‐ ra i poeta tarragonina. En col·laboració amb la Biblioteca Pública de Tarragona. Entrada lliure. DIJOUS 5 18 h #CLUBSDELECTURA infan l. Per a lectors de 4t i 5è de Primària. Cicle trimestral: Aperi u d’històries. Coordinat per Imma Pujol i amb la col·laboració d’Anna Monreal. Inscripció prèvia.

DESEMBRE 2019 DIMARTS 10 12.15 h #RÀDIO La Biblioteca a El Ma de Tarragona Ràdio. 18 h #CLUBSDELECTURA en família amb infants P5 i 1r de Primària. Cicle trimestral: Si us plau, no em moles s més! Coordinat per Karme González. Inscripció prèvia. 18.30 h #COMPARTIMLECTURA Comentari de l’obra Construir i habitar: è ca per a la ciutat de Richard Senne . Cicle Llibres gairebé savis, conduït per Esteve Masalles. DIMECRES 11 18 h #TALLER de natura. Què mengen els mussols? Estudiem la dieta dels rapinyaires nocturns a càrrec de Txiqui López, educa‐ dor ambiental. Edat: famílies amb infants a par r de 8 anys. Inscripció prèvia. 18.30 h #VÍDEO FÒRUM: Perdre el fil. Documental sobre la pro‐ ducció de roba de treball al Marroc. Moderat per SETEM. #BSF19 Biblioteques sense fronteres. Economies transformado‐ res DIJOUS 12 17.30 h #COMPARTIMLECTURA #CÒMICS Comentari de l’obra Lo que más me gusta son los monstruos d’Emil Ferris. Cicle La mirada del monstre, conduït per Emili Samper. En col·laboració amb Delirópolis. Edat: a par r de 14 anys. 18 h #HORACONTE Amb gust de cafè. Contes teatralitzats amb cançons i música. A càrrec de Carles Cuberes Animació. Edat: famílies amb infants a par r de 3 anys. Programa Biblioteques sense fronteres. #BSF2019 18.30 h #COMPARTIMLECTURA Comentari de l’obra Total Keops de Jean‐Claude Izzo. Cicle Novel·la policíaca, conduït per Margarida Aritzeta. DIVENDRES 13 #BIBLIOTECAiESCOLA En visita... L’Ins tut Mar i Franquès. 10 h #TALLER eBiblio. Servei de préstec de documents electrò‐ nics. A càrrec de Carme Gaseni, bibliotecària. Inscripció prèvia. Forma’t a la Biblioteca. DISSABTE 14 11 h #CLUBSDELECTURA juvenil. Per a lectors de 6è de Primà‐ ria i 1r d’ESO. Cicle trimestral: Atrapats per les imatges! No‐ vel·les gràfiques, còmics i àlbums. Coordinat per Imma Pujol i amb la col·laboració d’Eva Gloria Gómez. Inscripció prèvia. 13 h #CLUBSDELECTURA juvenil. Per a lectors de + 14 anys. Cicle: Espai Jove. Coordinat per Imma Pujol i amb la col·laboració d’Aitana Alzamora. Inscripció prèvia.

DILLUNS 16 16 h #BALLMANETES i #TALLER El llibre d’ar sta a les mans dels pe ts lectors. Descobrim l’obra de Munari i Komagata amb Imma Pujol. Edat: famílies amb infants fins a 3 anys. Inscripció prèvia. 18 h #TALLER Explorem Tarragona! Descobriu la ciutat en família. Amb la col·laboració de la Cris na Serret i l’Armand, autors del llibre. Edat: a par r de 6 anys. Inscripció prèvia. 18 h #TAULA RODONA. Acte de balanç del programa Bibliote‐ ques sense fronteres. Economies transformadores. #BSF2019 DIMARTS 17 12.15 h #RÀDIO La Biblioteca a El Ma de Tarragona Ràdio. 17.30 h #HORACONTE Ballmanetes Contes entre llençols i cassoles, a càrrec de Silvia Palazón. Edat: famílies amb infants de 2 a 4 anys. Inscripció prèvia. 19 h #CONFERÈNCIA StadtluŌ mach frei (L’aire de la ciutat us farà lliures) a càrrec de Ramon Aloguin. Cicle Llibres gairebé savis. DIMECRES 18 12.30 h #TALLER ARGUS. Aprenem el funcionament del catàleg de les Biblioteques, a càrrec de Carme Gaseni, bibliotecària. Inscripció prèvia. Forma’t a la Biblioteca. 16 h #TALLER de Twi er a càrrec de Carme Gaseni, bibliotecà‐ ria. Inscripció prèvia. Forma’t a la Biblioteca. DIJOUS 19 10.30 h #TALLER Com afrontar les crisis. A càrrec de Carmen Torrella, terapeuta d’acompanyament emocional. Inscripció prèvia. Forma’t a la Biblioteca. 18 h L’auca, el taller i el ó de Nadal. Amb la col·laboració de Josep Oriol, de 10 anys. Els nens que ho vulguin poden portar el seu onet i provarem de fer cagar els ons! Edat: per a tots els públics. Inscripció prèvia. 18 h #COMPARTIMLECTURA Comentari de l’obra La caputxeta vermella amb argument i il·lustracions de Roberto Innocen i text d’Aaron Frisch. Cicle Àlbums il·lustrats, conduït per Imma Pujol i amb la col·laboració de Conxita Gil. 19 h #INAUGURACIÓ de l'exposició Mn. Joan Serra i Vilaró, 1879‐1969. El llegat d’un pioner. L’acte anirà acompanyat de la conferència Joan Serra i Vilaró, l’home i la seva obra, a càrrec de Jaume Massó. DIVENDRES 20 18.30 h #Docs BCN del Mes. Projecció del documental Els tomàquets escolten Wagner. Dirigit per Marianna Econo‐ mou. Versió en grec, francès, anglès, sub tulada en català. Entrada lliure.

Profile for Biblioteca Pública Tarragona

ACTIVA'T. Agenda activitats DESEMBRE 2019  

ACTIVA'T. Agenda activitats DESEMBRE 2019  

Advertisement