Page 1

La Biblioteca us recomana... lectures (novel·les, còmics, llibres temàtics,...) (6) 13 h La Biblioteca a ‘El Matí de Tarragona Ràdio.(2) 18 h Reunió d’El meu primer Club (6-7 anys). Presentació de l’itinerari lector 2013/14. Coordinat per Imma Pujol. (4) 18.30 h Club de Còmics. Comentari de l’obra Adolf d’Osamu Tezuka amb Nani Blasco. (6) 19 h Compartim la lectura. Comentari de Tornar a casa, de Harold Pinter, traducció de Joaquim Mallafré. Amb clip escènic a càrrec del grup Tecla Smit -Teatre popular. Cicle dos Nobel de teatre: Pinter i Beckett. Lloc: Secció Local.(6)

10 h a 12 h Taller ‘Practica amb el teclat i el ratolí’. Inscripció prèvia. Forma’t a la BPT.(3)

DIJOUS 3 10 h a 14 h 1a Matinal dels Clubs de lectura infantils i juvenils. Trobada professional. (4)

DIVENDRES 4 Canapè musical! Recomanacions musicals a la xarxa.(1)

DISSABTE 5 10 h a 14 h Reunió dels clubs de lectura infantils i juvenils. Comentari de les lectures de l’estiu. Presentació dels itineraris lectors dels clubs de lectura. (4)

DILLUNS 7 Llibres al voltant de... El racó dels clubs. Descobreix aquesta secció i les lectures infantils que + han agradat. (4)

DIMARTS 8 13 h La Biblioteca a ‘El Matí de Tarragona Ràdio. (2) La Sala Infantil us recomana... Lectures infantils i juvenils. (4) 18 h Reunió del club Els barrufadors d’històries (7-8 anys). Comentem les lectures d’estiu i Presentació de l’itinerari lector 2013/2014. (4)

DIMECRES 9 L’Aparador musical: ara sonen... Músics al cinema. Vides que sonen. (1) 10 h a 12 h Taller ‘Navega: com funciona el navegador’. Inscripció prèvia. Forma’t a la BPT.(3)

ET JURO QUE ÉS VERITAT: Laboratori de Lletres imatges. Dies: dimecres i divendres d’octubre Edat: públic escolar ESO i BAT i cicles formatius. Inscripcions: a la Biblioteca. Cicle Llegendes Urbanes. (5)

DIMECRES 16 16 h a 18 h Taller ‘Organitza el teu ordinador’. Inscripció prèvia. Forma’t a la BPT.(3) Guia de “l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua” (6)

DIJOUS 17 Enganxa’t a la lectura. Què hi ha de nou? Darreres novetats literàries i temàtiques.(6) 18 h Ballmanetes "Oh! Són llibres! Llegim i juguem amb els llibres d'artista" Sessió de descoberta dels llibres dels artistes Bruno Munari i Katsumi Komagatha. Amb Marta Roig. Places limitades. Edat: de 18 a 36 mesos. (4)

19 h Xerrada “Els Muntanyans, patrimoni natural de Torredembarra” a càrrec d’Elisenda Forés Planells .

18 h “Conversa amb ... Jordi de Manuel”, guanyador de la 23 a. edició del Premi Pin i Soler, convocat a TGN, per la seva novel·la La decisió de Manperel, basada en la figura del matemàtic rus Grigori Perelman. Lloc: Secció Local.(6)

DIVENDRES 11

DIMARTS 22 La Biblioteca us recomana... lectures d’autors i temàtiques locals. (6) 13 h La Biblioteca a ‘El Matí de Tarragona Ràdio(1)

DIMECRES 23 10 h a 12 h Taller ‘Troba la informació a Internet’. Inscripció prèvia. Forma’t a la BPT(3)

19 h. Compartim la lectura . Conferència: El quadern gris de Josep Pla, a càrrec d’Anna Aguiló, directora de la Fundació Josep Pla. Cicle Escriptors singulars. Lloc: Secció Local. Obert a tothom. (6)

DIJOUS 24 18 h L’Hora del conte: En Pere, el Vermell, es fa a la mar. Com manar una barca al Serrallo amb l’Imma Pujol. Edat: a partir de 5 anys. Lloc: Biblioteca Pública de Tarragona. Cicle ‘El mar bressol de contes, contes des del bressol’ (8)

20 h Cinema en català, i més a prop! Projecció de CAMÍ A LA LLIBERTAT dirigida per Peter Weir. Lloc: Serveis Territorials de Cultura (Major, 14) Entrada gratuïta. Organitza: Biblioteca Pública. Direcció General de Política Lingüística. Consorci per la Normalització Lingüística. Òmnium Cultural Tarragonès.(9)

DIVENDRES 25

DIVENDRES 18 Canapè musical! Recomanacions musicals a la xarxa.(1)

DISSABTE 26

El Racó dels premis. El Racó us recomana els millors films premiats al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de

DISSABTE 19 11 h Taller Què dius que hi diu, aquí?. Taller de llegir-ho tot. Exercicis per a llegir i comprendre el món que ens envolta a càrrec de Carles Alcoy. En motiu de la inauguració del nou curs 2013/14 dels clubs de lectura infantils i juvenils. Edat: a partir de 7 anys. Places limitades. Inscripcions a la Sala Infantil. (4)

Fotografia digital. Millora les teves fotos. Ho tens a un click!. Taula de la Setmana(6) Canapè musical! Les nostres recomanacions musicals a la xarxa. (1) El + nou: recull trimestral de les darreres novetats de música i cinema.(1)

Llibres al voltant de... Contes i llibres amb gust de mar.(4) 19 h. Comentari de l’Obra poètica, de Bartomeu Rosselló-Pòrcel. Moderador: Adrià Targa. Cicle de poesia. Lloc: Secció Local. (6)

Cuina de tardor. Sopes, suquets i bolets. Mmmm que bo! La Taula de la Setmana (6) Canapè musical! Les nostres recomanacions musicals a la xarxa.(1)

Cicle Tastets de Patrimoni. Lloc: Secció Local.(7)

Catalunya al llarg de la seva trajectòria. (1)

DIJOUS 10

DILLUNS 21

DIUMENGE 20 12 h : Ballmanetes “Carrer del Mar” a càrrec de Genovesa Narratives Teatrals. Fins a 3 anys. Places limitades. Inscripció prèvia. Lloc: Museu del Port de Tarragona. Cicle ‘El mar bressol de contes, contes des del bressol’ (8)

Sortida cultural a Palafrugell. Ruta Josep Pla, cuina i paisatge. (Activitat subjecta a un mínim d’inscrits). Demaneu informació a la Biblioteca o a bptarragona.cultura.gencat.cat (6)

DIUMENGE 27 12 h : 7è Laboratori de Lletres i Imatges: Pesca de poemes amb objecte. Amb la col·laboració d’Infants Creatius. Adreçat a famílies amb infants a partir de 5 anys. Places limitades. Inscripció prèvia. Lloc: Museu del Port de Tarragona. Cicle ‘El mar bressol de contes, contes des del bressol’(8)

DIMARTS 29 La Biblioteca us recomana... revistes i premsa (6) 13 h La Biblioteca a ‘El Matí de Tarragona Ràdio(1) 18 h Visites en família a la Sala Infantil. (4)

DIMECRES 30 16 h a 18 h Taller ‘Gmail: treu profit del teu correu’. Inscripció prèvia. Forma’t a la BPT.(3) 19 h Compartim la lectura . Comentari d’El Quadern gris, de Josep Pla. Cicle Escriptors singulars. Lloc: Secció Local.(6)

.

DIMECRES 2

DIMARTS 15

(7) Cicle Tastets de patrimoni. Col—laboració de la Biblioteca amb l’Institut Ramon Muntaner amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni literari i cultural de les comarques tarragonines (8) Cicle El mar bressol de CONTES. CONTES des del bressol. Col—laboració de la Biblioteca amb el Museu del Port. Cicle que fon en una proposta el llegat del nostre mar, un Mediterrani viu i l’apropa als més petits i les seves famílies.

Exposició Veïnes, ciutadanes. Del 14 al 31 d’octubre. (6)

(4) Llibres i literatura per a nens. L’hora del conte, taules/exposició, recomanacions de lectures infantils i juvenils, clubs de lectura (5) Et juro que és veritat. Organitzat per la Biblioteca, amb la col—laboració de l’Espai Jove Kesse, l’Escola de Lletres. Cicle llegendes urbanes (6) Llibres i literatura. Taules/ exposició al vestíbul, guies temàtiques, club de lectura, recomanacions de lectures

DILLUNS 14

Guia temàtica “Vides que sonen: els músics al cinema” (1) 13 h La Biblioteca a ‘El Matí de Tarragona Ràdio (2)

(1)Cinema i música. Secció audiovisual. Propostes al voltant de la música i el cinema, L’Aparador musical. Espai on es destaquen diferents estils musicals. El Racó del cinema. Espais amb pel—lícules de qualitat. (2) Escolta la Biblioteca. “El matí de TGN Radio”. [13h] Al 96.7 FM (3) Aprenentatge i formació. Tallers per aprendre informàtica i Internet. Visites a la Biblioteca i sessions formatives. Programa de visites escolars i grups universitaris. Cal fer reserva prèvia

DIMARTS 1

(9) Cinema en català i més a prop! Activitat per promoure el català i potenciar el cinema com a eina de cohesió i gaudi col—lectiu. Lloc: Serveis Territorials de Cultura (Major, 14) Entrada gratuïta. Organitza: Biblioteca Pública. Dir. Gral de Política Lingüística. Consorci per la Normalització Lingüística i Òmnium Cultural Tarragonès.

OCTUBRE 2013

AGENDA D’ACTIVITATS

Agenda Activitats Octubre 2013  

Agenda d'activitats de la Biblioteca Pública Tarragona durant el mes d'octubre 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you