Page 1

#EXPOSICIÓ Nòmades - Migracions forçades. Fins el 15 de novembre en horari de la Biblioteca. Projecte Biblioteques sense Fronteres.

Agenda de la Biblioteca Pública de Tarragona Del 12 al 17 de NOVEMBRE de 2018 Ac vitats gratuïtes, algunes amb inscripció prèvia

HORARI DILLUNS de 15 h a 20 h DIMARTS a DIVENDRES de 10 h a 20 h DISSABTE de 10 h a 14 h

DILLUNS 12 17.30 h #HORACONTE + #TALLER Què s’amaga darrera el carrer Armanyà de Tarragona? Amb l’Imma Pujol. Edat: a par6r de 5 anys. Inscripció prèvia. Cicle La ciutat ens parla. 18.30 h #COMPARTIMLECTURA. Comentari de l’obra Dibuixos obscens de Jordi Cervera. Cicle Llibres Premiats 2PiniSolers. Amb la presència de l’autor. En col·laboració amb la Casa de les Lletres.

DIMARTS 13 #EXPOSICIÓ de sermonaris escrits per de l’arquebisbe Armanyà i selecció bibliogràfica sobre el personatge. Fins el 4 de desembre en horari de la Biblioteca. #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... Alumnes de l’IES Torreforta. 12.15 h #RÀDIO La Biblioteca a “El Ma< de Tarragona Ràdio”. 17.30 h #CLUBSDELECTURA infan ls (7 anys, 2n primària) Cicle trimestral: Eulàlia Canal, de l’emoció a la paraula. Coordinat per l’Imma Pujol. 19 h Escriptors del Camp de Tarragona. Balanç d’un any de literatura, a càrrec Marc Rovira, escriptor, i la poesia a càrrec d'Isabel Ortega i Lurdes Malgrat, escriptores.

DIMECRES 14 #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... Alumnes de l’Escola St. Pere i St. Pau. 17.30 h #BALLMANETES La gran qües ó amb la Montse Dulcet. Edat: famílies amb infants de 0 a 4 anys. Inscripció prèvia. 18.30 h #CONFERÈNCIA: El coopera visme agrari vi vinícola a par r de l’exemple del Sindicat Agrícola de Vila-rodona, a càrrec de Josep Santesmases. Cicle Tastets de Patrimoni. En col·laboració amb l’Ins6tut Ramon Muntaner.

DIJOUS 15 #EXPOSICIÓ Ni tu ni jo, nosaltres: veus creuades en el temps. Fins el 9 de desembre en horari de la Biblioteca. Amb la col·laboració de l’Escola de Lletres de Tarragona. #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... Alumnes de l’IES Torreforta. 10.30 h a 12 h #TALLER Què és la PNL i com em pot ajudar en el dia a dia? Per aprendre a ges6onar emocions, comunicació i relacions, a càrrec de l’Ins6tut Català de Programació Neurolingüís6ca. Inscripció prèvia. Forma’t a la Biblioteca. 11 h a 13 h #BIBLIOAPROP. La Biblioteca allà on ets tu. Avui som a l’Hospital Sociosanitari Francolí. 18.30 h #COMPARTIMLECTURA. Comentari de El falcó maltès de Dashiell Hamme<. Cicle Novel·la Policíaca, conduït per Margarida Aritzeta.

DIVENDRES 16 #BIBLIOTECAiESCOLA Ens visita... Alumnes de l’Escola Teresianes. 10 h a 12 h #TALLER d’iniciació a les tauletes digitals. Nocions bàsiques, a càrrec de Carme Gaseni, bibliotecària. Inscripció prèvia. Forma’t a la Biblioteca. 18.30 h #AUDICIONS Piotr Ílitx Txaikovski, el músic rus més universal. Cicle d’audicions en el 125è aniversari de la seva mort, a càrrec de Josep Maria Rota. Entrada lliure, aforament limitat.

DISSABTE 17 10.30 h a 11.30 h #TALLER d’escriptura crea va. Laboratori de creació literària, amb la Muntsa Plana. Edat: de 8 a 11 anys. Inscripció prèvia. 11 h Ruta cultural Les fonts de l’Arquebisbe, a càrrec de Xavier Climent, arquitecte. Punt de trobada: An6ga Audiència (Plaça del Pallol). Inscripció prèvia a bhmt@tarragona.cat Cicle #francescarmanya300anys.

ACTIVA'T. Agenda setmana del 12 al 17 de NOVEMBRE de 2018  
ACTIVA'T. Agenda setmana del 12 al 17 de NOVEMBRE de 2018  
Advertisement