Page 1

NOVETATS BIBLIOTECA POMAR (Novembre 2010)


NOVEMBRE 2010 2 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

DVD DVD D’AVENTURES: Ens han arribat pel·lícules per a gaudir en família de les aventures de sempre i les més modernes.

Star Wars 1,2,3 Star Wars 4,5,6 Sherlock Holmes

CLÀSSICS DEL CINEMA: Per recordar les joies que perduren en la retina dels cinèfils. Calle mayor Revisitar el clàssic d’un dels grans del cinema espanyol.


NOVEMBRE 2010 3 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

DVD El año pasado en Marienbad El cinema francès de la segona meitat del s.XX, amb clares influències del “Nouveau Roman”

El festín de Babette. Guanyadora de l’Oscar a la Millor pel·lícula estrangera. És l’adaptació d’un llibre de Isak Dinesen (Memòries d’Àfrica), en què parla de gastronomia.


NOVEMBRE 2010 4 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

DVD Diabólicas. Mític film d’intriga francès sobre dues dones que assassinen el marit d’una d’elles. Poden veure la magistral interpretació de Simonet Signoret

Ladrón de bicicletas. Dins d’un pack de cinema italià, podem trobar el clàssic de Vittorio de Sica considerat un dels millors films de la història del cinema.


NOVEMBRE 2010 5 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

DVD Rocco y sus hermanos. Dins del mateix pack, el clàssic de Visconti, un dels seus primers films on la crítica social es fa més pal·lesa.

ALTRES DVD: Aquesta és una selecció de diversos films d’interès múltiple. Te doy mis ojos. Segon film d’Íciar Bollaín, on es parla d’un tema malauradament actual: la violència de gènere


NOVEMBRE 2010 6 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

DVD An education. Un al·legat feminista, explicat en primera persona sobre la identitat sexual en el anys cinquanta.

La cinta blanca. Una anàlisi dels segle XX, vist per un cineasta del segle XXI. El film ens narra com es va gestar l’ideologia nazi en Alemanya.


NOVEMBRE 2010 7 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

DVD i CD Infantil

JOC I PRENENTATGE PELS MÉS PETITS: Un recull de DVD i de CD per als més petits de la casa, per aprendre i jugar.

CANTAJUEGOS 5/6 CantaJuego és un projecte pedagògic-musical en format audiovisual, desenvolupat per especialistes en l’estimulació psicomatriu i el treball psicopedagògic. Orientat als nens de 0 a 6 anys.


NOVEMBRE 2010 8 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

DVD i CD Infantil

Aprende el inglĂŠs con Dougie. Un nou instrument per aprendre un idioma

Pulcinella (CD) Per invitar als nens a escoltar melodies compostes per a ells.


NOVEMBRE 2010 9 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES NOVEL·LA ACTUAL Irving, John ( L’ultima nit a Twisted Tate). Últim llibre d’un dels mestres de la narrativa americana moderna.

Leon, Donna (Muerte en la Fénice). Un altre cas del comisari Brunetti a la ciutat de Venècia, aquest cop en la seva magnífica Òpera.


NOVEMBRE 2010 10 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES Moliner, Empar (No hi ha terceres persones). Un dels totems de Quaderns Crema. Moliner usa un llenguatge viu i divertit.

Porcel, Baltasar (Tres històries de neguit). Llibre del recent desaparegut escriptor mallorquí.


NOVEMBRE 2010 11 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES

Gavalda, Anna (Sal de la vida). Nou éxit de l’escriptora francesa de moda.

Follett, Ken (La caída de los gigantes). Primer volum de la nova trilogia de l’autor de los Pilares de la Tierra, sobre el segle XX.


NOVEMBRE 2010 12 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES

López Barrio, Cristina (La casa de los amores imposibles). La novel·la comença a finals del segle XIX amb la història de Clara Laguna, una jove molt guapa que viu en un petit poble castellà i s’enamora d’un terratinent andalús.


NOVEMBRE 2010 13 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES NOVES TECNOLÒGIES: Manzo, Joseph M. : Excel 2007 Aprèn a utilitzar en profunditat el programa Excel 2007, amb aquest manual.

Mendiola, José: Tuenti Guia pràctica per els usuaris que comencen a fer servir la red social Tuenti.


NOVEMBRE 2010 14 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES CLÀSSICS D’AHIR I D’AVUI. Molière ( El malalt imaginari) Podeu gaudir del clàssic del segle XVII francès en català.

Plató ( Banquet/Fedro) <El Banquete uno de los más bellos diálogos del elenco platónico (modelo perdurable, como es sabido, de infinidad de imitadores, y especialmente de los trattatisti d’amore del Renacimiento.> pag7 El Banquete Platón Ed. Aguilar 1987


NOVEMBRE 2010 15 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES Tabucchi, Antonio (Afirma Pereira) La novela ambientada en l’época salazarista del escriptor italià editada a 1994.


NOVEMBRE 2010 16 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES NOVEL·LA JUVENIL Col·lecció PATITO FEO ( La magia del primer beso/ El gran sueño) Els llibres de la popular sèrie de televisió per seguir sommiant.

Belpois, Jeremy ( El retorn del fènix) Una altra aventura del s protagonistes de Codi Lyoko.


NOVEMBRE 2010 17 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES

Riordan, Rick ( La maldición de Titan) Més peripècies del noi hereder del poders del mítics déus grecs.


NOVEMBRE 2010 18 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES Infantils

Balada, Montserrat ( Qui diu la veritat) Proposta original dâ&#x20AC;&#x2122;explicar les dues visions del tradiconal conte de Sant Jordi.


NOVEMBRE 2010 19 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

NOVETATS BIBLIOTECA POMAR  

NOVETATS BIBLIOTECA POMAR