Page 1

NOVETATS BIBLIOTECA POMAR (Maig 2011)


MAIG 2011 2 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES NOVEL·LES: Glenn Cooper (La biblioteca de los muertos) Misteris diabòlics en una abadia on els noms i els números tenen una presència important.

Umberto Eco (El cementerio de Praga) Viatge per l’Europa del segle XIX, de la mà del gran semiòleg contemporani, Eco.


MAIG 2011 3 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES Chufo Llorens (Té daré la tierra / Mar de fuego) Primera i segona part de la saga medieval emmacarda a Barcelona.

Federico Moccia (Carolina se enamora / El paseo) Noves històries de l’autor de l’èxit chick-it dels darrers anys. .


MAIG 2011 4 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES Paulo Coelho (Valquirias) Quasi un llibre d’autoajuda, una narració amb dos protagonistes com a exemple a seguir.

Javier Sierra (El ángel perdido) Una aventura que et portarà a Turquia, Santiago de Compostela i Estats Units.


MAIG 2011 5 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES HISTÒRIES PER A ROMÀNTICS/QUES Cecelia Ahern (Un regalo del cielo / Gràcies pels records) Les noves experiències amoroses de l’autora de Posdata: te quiero

Danielle Steel (Fiel a si misma / Un regalo extraordinario) Narracions plenes de luxe, alegria, fantasia, i sobretot molt d’amor...


MAIG 2011 6 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES Mathias Malzieu (La alargada sombra del amor) Mathias Malzieu és un home tot terreny i agafa la seva sensibilitat per la música per escriure històries melodioses que enamoren a tots

Alyson Noël (Eternidad /Espejismos) Primera i segona part d’una de les històries d’amor més impactants dels últims anys.


MAIG 2011 7 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES NO ESTÀ PROHIBIT PENSAR Fernando Trías de Bes Mingot (El hombre que cambió su casa por un tulipán) En un món on l’economia és la que mana, està bé llegir un llibre que ens alliberi sobre aquest qui ens estrenya.

Robin Sharma (El lider que no tenia cargo: una fabula moderna) Com ser un líder i utilitzar bones armes? En aquest llibre hi ha la solució.


MAIG 2011 8 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES Mario Alonso Puig (Reinventarse: tu segunda oportunidad) Sempre hi ha temps per tornar a construir el que s’ha caigut.

MI PESO IDEAL Pierre Dukan (El método Dukan ilustrado: como adelgazar rápidamente y para siempre.) Per als qui sempre fan regim, un nou mètode.


MAIG 2011 9 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES PER ALS PETITS Col·lecció BAT PAT (La casa embruixada/ Poca broma amb els samurais/ el robot de l’abocador/ el secret de l’alquimista) Més aventures d’aquest ratpenat preparat per afrontar totes les aventures que se li presentin


MAIG 2011 10 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

LLIBRES Col·lecció CODI LYOKO (L’exèrcit del no-res) Nou llibre sobre aquest herois de ciència-ficció per a nens.

DVD Bambi Clàssic de Disney que va fer plorar a milers de nens .


MAIG 2011 11 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

DVD Toy story / Toy story 3 La vida dels nostres joguets explicat per Joh Lasseter.


MAIG 2011 12 NOVETATS BIBLIOTECA POMAR

NOVETATS MAIG BIBLIOTECA  

NOVETATS MAIG BIBLIOTECA

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you