Page 1


Elizabeth. Vera. Després de la mort del seu pare, la Lucy, coneix el senyor Wemyss, un vidu que li dobla l’edat i que l’ajuda a resoldre els tràmits de la seva nova vida. Ella accedeix a la seva petició de casament i un cop a la mansió del seu marit, tot traspua el record de la Vera, la primera dona del seu marit, que va morir en circumstàncies estranyes.

Pániker, Salvador. Diario de otoño. Continuació dels diaris de Pániker, després de Cuaderno Amarillo i Variaciones 95. Aquesta obra cobreix l’etapa més transcendental de la seva vida.

Llach, Lluís. Memòria d’uns ulls pintats. Quatre amics, dos nois i dues noies nascuts el 1920, creixen junts al barri obrer de la Barceloneta. La Guerra Civil i la posterior repressió franquista ho trastoca tot. La vida de tots quatre queda marcada per l'impacte d'uns fets històrics que influeixen de manera tràgica en la relació d'amor i d'amistat entre els dos nois.

Pérez-Reverte, Arturo. El francotirador paciente. Un encàrrec editorial posa a Alejandra Varela, especialista en art urbà, rere la pista de Sniper, un reconegut artista del grafiti, que en ocasions és promotor d’accions al límit de la legalitat.

Santo, Care. L’aire que respires. La Virgínia acaba d'heretar el negoci familiar: la llibreria Palinur. Entre el munt d'exemplars que el seu pare va acumular, aviat sorgeix la història de la Carlota Guillot i la recerca d'un llibre.


Sfar, Joann. Vampir. Grisham, John. El estafador. Novel·la policíaca. Un advocat condemnat a 10 anys de presó, exigeix la seva llibertat a canvi de donar informació sobre un assassinat.

Osteopatia

Pancorbo, Luís. Auroras de medianoche: viaje a las cuatro Laponias. Viatges a Lapònia i vida social i costums dels samis.


Tagore, Rabindranath. Sadhana: el sentit de la vida. Grans temes del pensament hindi. Percepció visual. Trastorns de la percepció.

Internet i adolescents. Facebook

Xarxes socials. Formació

Cursos de català Manual del Microsoft Word.


Finnanger, Tone. Tilda en el paĂ­s de los cuentos. Manualitats. Costura

Còctels. Receptes


BIBLIOTECA POMAR Av. Primer de Maig, s/n 08915 BADALONA Tel.: 933953507 b.badalona.p@diba.cat www.diba.cat/biblioteques http://badabiblios.cat/

2014 04 novetats maig adults  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you