Page 1


Universitat de Brown, 1982. Madeleine Hanna, alumna d'anglès i romàntica incurable, està escrivint la seva tesi sobre Jane Austen i George Eliot. Mentre la Madeleine estudia les motivacions antigues del cor humà, la vida real, en forma de dos homes molt diferents, intervé.

Novel·la policíaca. Un grup de caça troba un dit gros d’home a l’estómac d’un ós, i uns mesos més tard, el cadàver d’una dona apareix a casa seva. Inicien la investigació del que, en principi, sembla un assassinat mogut per l’odi o la gelosia.

Té lloc a una ciutat balneari de la costa atlàntica. La denúncia d’abusos en un col·legi desencadena l’escàndol en una societat contaminada de violència i corrupció.


Novel·la policíaca de la sèrie de Harry Hole. Un noi es desperta i descobreix que la seva mare ha desaparegut. La busca i no la troba i veu que la bufanda de la seva mare penja d’un ninot de neu. Harry Hole veu que aquest crim s’ha anat repetint i dedueix que un assassí en sèrie opera a la ciutat.


BIBLIOTECA POMAR Av. Primer de Maig, s/n 08915 BADALONA Tel.: 933953507 b.badalona.p@diba.cat www.diba.cat/biblioteques http://badabiblios.cat/

Novetats febrer  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you