Page 1


Dotze relats que segueixen a diverses dones en el pas dels seus anys, començant per la infància, seguint per la maduresa, fins arribar a la vellesa.

Aventura d’una jove anglesa que en l’any 1850 es veu desplaçada a viure a un petit poble d’Amèrica on tindrà que buscar sentit a la seva vida lluitant contra els elements i les circumstàncies històriques.

Novel·la policíaca i romàntica a tres temps (1975, 1988 i 2008) sobre l’assassinat d’una jove de 15 anys en una petita ciutat de New Hampshire als EUA.

2a part de la novel·la La Librería ambulante. Ens retrobem amb el Roger i la Helen, que han deixat la seva llibreria ambulant, per instal·lar-se a una llibreria a Brooklyn. Coneixerem nous personatges i noves vivències amb el transfons de la 1a Guerra Mundial.


Els vint-i-sis contes s’estructuren com un recital d’emocions i reflexions sobre la vulnerabilitat i els rituals més absurds de l’edat madura.

En 29 capítols i a través de les vivències d’un munt de personatges, l’autor ens ofereix la seva visió àcida del món modern, de les prohibicions i dels vicis.

2a part de la novel·la La amiga estupenda. Ens retrobem amb les dues amigues, la Lila i la Nanú. En aquesta novel·la, veiem a que s’enfronta la Lila després de casar-se amb un home al que odia.

Relat personal de Takashi Sasaki, un professor d’espanyol jubilat, que vivia amb la seva dona malalta a 25 km de la central nuclear de Fukushima Daiichi. Va decidir quedar-se per oferir al món el seu testimoni directe de la tragèdia.


Sexualitat


Nadal


1era part de la saga que ha inspirat la pel·lícula “L’origen dels Guardians”


Una guia infantil on trobareu 100 gegants de pobles, viles i ciutats de Catalunya.


BIBLIOTECA POMAR Av. Primer de Maig, s/n 08915 BADALONA Tel.: 933953507 b.badalona.p@diba.cat www.diba.cat/biblioteques http://badabiblios.cat/

Selecció de novetats de gener  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you