Page 1

Fitxa: 1

ELS MÉS LLEGITS TÍTOL: Crepúsculo (tetralogia) AUTOR: MEYER, Stephanie EDAT RECOMANADA: A partir dels 13 anys

RESUM Isabella Swan és una adolescent que acaba de canviar-se de casa, de poble, i el més inquietant per a ella: d’institut. La seva monòtona vida fa un gir total quan coneix a l’enigmàtic i misteriós Edward Cullen. Bella (així li agrada que l’anomenin) descobreix de seguida que Edward és un vampir i que la seva família es dedica des de fa anys a beure la sang dels humans per subsistir. Edward i Bella s’enamoren i són conscients de que la seva relació porta un munt de problemes i contratemps. Paral·lelament al seu amor, Bella descobrirà que l’existència dels vampirs és plena de traïcions, venjances i sobretot, perill.

LA TETRALOGIA Crepúsculo és una nissaga de llibres formada per quatre llibres connectats entre sí (és aconsellable començar pel primer i seguir l’ordre per no perdre el fil argumental de la història).

Crepúsculo ° Luna Nueva P Eclipse ¸ Amanecer

Si bé al primer volum ens presenta la història de l’enamorament entre Bella i Edward, la violència i la sang cobren protagonista a la resta de llibres de la tetralogia. Per això, l’edat recomanada per la Biblioteca Can Mulà és per a majors de 13 anys. L’autora, Stephanie Meyer, fa anys que treballa en un cinquè llibre que es podria titular “Sol de medianoche” i estaria relatat en primera persona pel propi Edward Cullen.

Fitxa Crepúsculo  

Fitxa amb la descripció i comentaris de la nissaga Crepúsculo de l'escriptora Stephaie Meyer