Page 1

TALLER DE CONFECCIÓ DE DISFRESSES L’objectiu és realitzar de forma senzilla i barata les disfresses que portaran els nostres fills per Carnestoltes. Els materials que volem utilitzar són senzills: feltre, goma cartolines, grapadora i agulla…. Intentarem que no s’hagi de cosir gaire perquè es realitzin de forma fàcil. Qualsevol persona que vulgui participar en el taller, haurà d’omplir les dades amb la disfressa que més li agradi i retornar-ho a la Biblioteca abans del dia 21 de gener (dilluns).

Si no vols comprar una disfressa i prefereixes fer-ho tu mateix apunta’t al taller !!!!! Els dies de realització dels tallers son :

Dies: DIMARTS 29 i DIMECRES 30 Hora: DE 15:15 a 16:45h. Lloc: BIBLIOTECA MIQUEL MARTI I POL (Bebeteca)

CAVALLER MEDIEVAL

REI MEDIEVAL

BRUIXA DIVERTIDA

FADA MÀGICA

* Nota: en aquest taller no realitzarem els complements de les disfresses. Participació màxima 15 persones (mares o pares).

Taller de disfresses Biblioteca Miquel Martí i Pol Mare/Pare .............................................................. Tel.............................................................................. Nom del nen ........................................................... Edat ......... e-mail ...................................................

Disfressa: Rei Medieval Cavaller Medieval Bruixa divertida Fada Màgica

* Cal omplir i retornar a la Biblioteca abans del dia 21 de gener

TALLER DE CONFECCIÓ DE DISFRESSES  

Taller adreçat a mares i pares per confeccionar de manera sencilla la disfressa dels seus fills.

TALLER DE CONFECCIÓ DE DISFRESSES  

Taller adreçat a mares i pares per confeccionar de manera sencilla la disfressa dels seus fills.

Advertisement