Page 1

I*Cap. La

caputxeta

forçuda . En aquesta versió no trobem a una Caputxeta que es deixa enganyar pel llop, ni un llop àgil i ràpid, no, en aquesta versió la Caputxeta és molt i molt forta, tant que és capaç de carregar amb un cistell ple de remeis, menjars i fruites per l'avia, un cistell que aguanta només amb el dit índex... en canvi el llop té una panxa molt gran,... Una versió molt moderna i amb final encara més sorprenent!

I* Kawr. Quin munt de vehicles Yayo Kawamura Diccionari visual amb il·lustracions molt acolorides i realistes per fer conèixer tot tipus de vehicles: cotxes, camions, trens...

I* Den. Els contraris. Xavier Deneux És una col·lecció pensada per a nens molt menuts i els seus primers aprenentatges. Sense pop-ups, sense pestanyes que s’estiren, amb la sensació que són per nens una mica més menuts que els contes de la setmana anterior, més ressistents, un format quadrat, més petit, més manejables.

I* Dip. La

fantàstica Chloe

Potser els videojocs no són el seu fort, però la Cloe és única a l’hora de tallar, enganxar, dissenyar, cosir i pintar. La Cloe és una ARTISTA de cap a peus. És capaç de transformar una camisa vella en una jaqueta per al seu gos, o fer ninots amb mitjons vells. Però quan ha d’escollir un regal d’aniversari per a la seva mil lor amiga, es posa una mica nerviosa. El seu regal, encara que sigui fet a mà i sigui el més súper de l’univers, estarà a l’altura de tots els altres

I** San. Em venc Care Santos

el cigró

Arriba l’estiu, i per a l’Òscar és catastròfic: la Nora, la seva millor amiga, se’n va de vacances a Nova York; i el seu germà petit, el Cigró, que ha començat a dormir amb ell, es passa les nits plorant i cridant. Per això decideix posar un anunci i canviar-lo per una germana gran..

I** Lec. Animals Jean Lecointre

domèstics.

Els Srs. Archibaldo reben la visita d’un gos domèstic amb referències que desitja ser contractat com a mascota. Encantats amb la idea, la parella l’adopta i organitza un còctel per a celebrar l’esdeveniment. A partir d’aquesta primera trobada, Jean Lecointre compon un univers ple d’humor, on animals i humans conviuen, malgrat que amb algunes contrarietats...

I*** Bad. La Crida dels Pirates. Josep L. Badal Si algun cop has somiat que descobries que el teu pare era un autèntic pirata dels mars, que se tenduia amb ell per lluitar contra monstres marins i autòmats gegants; si vols creure en sirenes i tresors ocults y fins i tot en violins màgics... o simplement si creus que la bona literatura, lacció desenfrenada i el bon humor no tenen per què estar renyits,Jan Plata.La crida dels piratesés la teva novel·la.

I*** Puj. La serpentina i l’antiga familia Els protagonistes d ' aquesta història són una família de bruixots que, cada vegada que volen fugir dels embolics en què es veuen involucrats, han de fer una gran dormida que dura tres segles. En aquesta aventura, la família es desperta en el món actual i aviat descobreix que aclimatar-se a aquest nou entorn no és gens fàcil. La diversió està servida!

Les vacances d’en Felip Carbó I*** Car.

I** Inn. La Caputxeta vermella. Robert Innocenti El cèlebre il.lustrador Robert Innocenti ens ofereix una versió moderna del conte clàssic La Caputxeta Vermella. Les seves magnífiques il·lustracions ens descriuen la ciutat com un indret salvatge, un bosc ple de vida i de colors. El text d'Aaron Frisch segueix les passes de la nena de la caputxeta vermella en un bosc on els camins que semblen solitaris no ho són del tot i on els perills ens esperen a cada cantonada. Això sí, si ho voleu, el conte acaba bé.

Tothom té dret a fer vacances! En Felip Marlot es pensa que tot anirà bé quan puja a l’autobús que l’ha de portar a la masia del vell Pedrós, a Morvià, on ha estat convidat a passar unes dies a pagès, en plena natura. Però, per sort, no troba la pau i la tranquil·litat que esperava, sinó que haurà de participar en tot d’aventures ben emocionants: descobrir qui pispa les gallines de les masies, lluitar contra un incendi forestal, parar els peus a uns estiuejants tocats i posats, ajudar el poble a desfer-se dels lleons d’un circ que viuen enmig del bosc … Sortosament, la Clara, una mossa d’esquadra molt bufona i eixerida, l’ajudarà a sortir-se’n de tot, no sense rebre, però, alguna trompada.


Matins Dimarts i dijous de 10 a 14 h

Exploradors emocionals .Merce Conangla Exploradors emocionals ens endinsa en un apassionant viatge per territoris molt diferents que ens ajudaran a connectar amb el nostre món interior i potenciar el procés d'autoconeixement a través de la força de la metàfora.

Genis de Catalunya. Albert Casun

Tardes de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h Dissabtes SETEMBRE TANCAT Adreça: Av. Barcelona, 83-85 08970 St Joan Despí Tel. 93 447 12 82 b.st.joand.mmp@diba.cat

Aquest llibre presenta un total de quinze biografies de catalans que han destacat en el seu àmbit, des de la música a la medicina passant per l'arquitectura i el futbol . Homes i dones que amb la seva tenacitat i creativitat s'han fet un nom no només en el nostre país sinó també arreu del món. Els personatges que hi apareixen són: Nacís Monturiol, Antoni Gaudí, Rosa Sensat, Pau Casals, Joan Miró, Josep Trueta, Margarida Xirgu….

Trobaràs aquestes i més novetats a la Biblioteca!!

Escaneja’m i fes-te fan al facebook !

Novetats novembre 2013  

Selecció de novetats infantil mes de NOVEMBRE

Advertisement