Page 1

Març 2014

Biblioteca Miquel Martí i Pol Sant Joan Despí

Novetats

Novel·la Legado en los huesos, de Dolores Redondo N Red

NOVETATS de MARÇ 2014

La inspectora Amaia Salazar, una policia foral, serà de nou la protagonista d'una novel·la negra on s'aventuren més emoció, més tensió, i més revelacions. Amb un maneig expert del llenguatge, torna a usar de l'imaginari popular basc, fent "responsable" d'una nova sèrie de crims.

La Clau de volta, de Joaquim Amat-Piniella N Ama Julià Bonastre és revoltat de la vida, es nega a ser un "home de profit". La seva resposta a les obligacions de la vida: alcohol, escàndol... Un dia mor el seu pare; la família es reuneix, quin lloc hi ocupa ell? A través d’un amic metge, va descobrint de mica en mica el secret d'aquest gran personatge.

Tres vegades a l'alba, de Alessandro Baricco N Bar Novel·la curta, enginyosa i àgil. Construïda a partir de tres contes que expliquen tres trobades entre un home gran i una dona jove. Esquitxada d'elements policíacs, tècnica depurada i ritme creixent. Recomanable.

El Complot mongol, de Rafael Bernal N Ver Avatars d'un típic sicari ficat en l'endimoniada tasca de desemmascarar una conjura internacional. Filiberto García, antic botxí d'un general colpista, ha de ser el contacte entre el FBI i el KGB per desmantellar una intriga contra la pau mundial que es gesta al «barri xino» de la capital del país.

PÀG. 1


Novel·la. Poesia La Trama matrimonial, de Jeffrey Eugenides N Eug

NOVETATS de MARÇ 2014

Les tribulacions amoroses, el matrimoni i les relacions entre els personatges són l’eix central de la història. Madeleine, una estudiant de literatura, es veu enganxada en un triangle amorós i dividida entre els seus dos companys. El cor la porta cap a Leonard, i el seu cap a Mitchel. De trama absorbent, val molt la pena llegir aquest llibre. Fins i tot al metro.

Los Años de peregrinación del chico sin color, d’Haruki Murakami N Mur Tsukuru Tazaki de 36 anys, és un enginyer de trens. Vitalment està estancat. Quan coneix la Sara comença a plantejar-se qüestions que creia definitivament resoltes. Tsukuru viatjarà a la recerca de sentiments llarg temps ocults. Decididament, li ha arribat l'hora de pujar-se a un tren.

El Cielo ha vuelto, de Clara Sánchez N San Patricia és una model d'èxit. Coneix a Viviana, la seva companya de seient, que li adverteix que algú del seu entorn desitja la seva mort. Una intriga absorbent i subtil que ens parla del preu del triomf i de com en ocasions les persones més properes poden ser les més nocives.

La Sopa de l'avi, de Mario Satz Babulinka Books JN Sat Pot l’amor alimentar l’ànima? Catalina i el seu avi Ezra ordeixen, sense saber-ho, una història tendra delicada i emocionant. En aquesta deliciosa faula, Mario Satz ens ensenya que un senzill plat de sopa conté gairebé tota la saviesa del món.

Batec de paraules : poesia lírica completa, de Joana Raspall P 833 Ras Tota la poesia que Joana Raspall va editar entre 1991 i 2010. També incorpora 191 poesies inèdites seleccionades per l'autora amb motiu del centenari del seu naixement. Un caramel.

PÀG. 2


Comunicació. Psicologia

NOVETATS de MARÇ 2014

Meditació immediata : allibera la ment en un instant, de Vicenç Alujas; il·lustracions d'Andy Noguerón 153 Alu

Introducción a los jeroglíficos egipcios, de Mark Collins, Bill Manley ; ilustracions de Richard Parkinson 003 Col

Altas capacidades intelectuales : sobredotación y talentos : detección, evaluación, diagnóstico e intervención educativa y familiar, de Asela Sánchez Aneas 155.4 San

Economia. Salut El Libro de la economía, colaboradors: Niall Kishtainy, etc. 33(09) Lib

Catmasutra avançat: més i millor, de Maite Roldán 392 Rol

PÀG. 3


Economia. Salut

NOVETATS de MARÇ 2014

Prevenir y curar los problemas de espalda, cuello y hombros de la artritis a la ciática, de Jenny Sutcliffe etc. 616.7 Sut

El Secret dels cosmètics : tot el que vols saber-ne i no saps a qui preguntar-ho, de Mar Jal 646 Jal

Ciència. Creació Atlas de las estrellas, de Serge Brunier ; fotografies de les constel·lacions: Akira Fujii , Ciel & Espace 52 Bru

Tratado de química orgánica experimental, de Joaquín Isac García, etc. 547 Tra

Guía completa del taller de cerámica : materiales, procesos, técnicas y sistemas de conformación, de Duncan Hooson i Anthony Quinn 666 Hoo

PÀG. 4


NOVETATS de MARÇ 2014

Diseño de marcas : una guía esencial para todo el equipo de diseño de una marca, de Alina Wheeler 741.6 Whe

Esport. Ciutats i rutes Correr : tu deporte a fondo, de Paul Cowcher y Tommaso Bernabei 796.42 Cow

Rutas en bicicleta por la Costa Dorada : 15 itinerarios desde Salou y Cambrils, de José Antonio Ruiz Pérez de Pipaón 796.61 Rui

Las Mejores rutas por los viñedos de España, de Ignacio Medina, etc. 91(026)(46) Mej

Los Mejores destinos del románico en España, de Jaime Cobreros 7.033.4 Cob

PÀG. 5


Història. Ciutats

NOVETATS de MARÇ 2014

Breve historia del feudalismo, de David Barreras y Cristina Durán 9(4)"04/14"Bar

Lugares con genio, conducida per Fernando Savater DVD Lug

Adreça: Av. Barcelona, 83-85 08970 St Joan Despí Tel. 93 447 12 82 b.st.joand.mmp@diba.cat www.facebook.com/bsjdmmp @BiblioMartiipol

Novetats Març 2014  

Suspens, parella, èxit i fracàs i poesia. Salut, meditació, economia, ciència i rutes.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you