Page 1

I*Lle. El

monstruo de los colores . Ana Llenas.

I** Gui. Los

colores olvidados.

Silvia Guirado El monstre s'ha fet un embolic amb les seves emocions, i caldrà buscar colors que l'ajudin a identificar-les.

I* Mar. La caixa del port. Gemma Martí. Un dia va arribar una caixa sense remitent ni destinatari al port. Una senyora elegant la reclama per a si: la caixa conté un vestit que li ha enviat la seva germana. De seguida el director del museu de cera la contradiu, dient que en realitat la caixa conté escultures per al seu museu… però el que hi ha dins, només llegint el llibre ho descobriràs.

I* Bou. Et desafio a no badallar. Hélène Boudreau Estàs jugant i et surt un badall. I abans no te n’adonis, ¡t’envien a l’habitació perquè et posis el pijama! Després del pijama ve un conte. Després del conte ve una cançó de bressol. I després de la cançó vénen els petons i abraçades per desitjar-te bona nit. Ni te n’adonaràs i ja seràs al llit, , mentre et preguntes«Com he arribat fins aquí?»

I* Hib. Ratlles Eva Hibernia

blaves.

Un matí de compres d'un nen i la seva mare. El nen fuig passadís enllà, perseguit per la mare i la dependenta; desenes de pantalons li fan la traveta, centenars d'abrics l'encalcen, milers de bruses florides li barren el pas fins que troba una samarreta de ratlles blaves. És veure-la i enamorar-se'n. És una samarreta per a ell., perquè les ratlles blaves són tinta per escriure, ones plenes de dofins, cintes per recollir els cabells de la nena que li agrada i mil coses més..

Carmesina ho sap perquè és la protagonista d'una història on els colors van desapareixent fins que, de sobte, apareix un gat negre que canviarà el rumb dels esdeveniments.

I** Gas. Hi

havia una vegada una famlia. Anna Gasol La lectura d'un conte és un moment màgic i la veu familiar que el llegeix o explica, un regal. En aquesta col·lecció de contes, les autores van recol·lectar 25 històries amb la família com a protagonista.

I** Sti. El Secret dels cavallers. Geronimo Stilton L'Illa dels Cavallers es troba empresonada encara en el somni embruixat de l'encanteri de Stria, i els seus habitants continuen petrificats, muts i immòbils, tot esperant el seu destí. Per trencar aquest encanteri cruel, els valents elfs Ombrívol i Spica hauran d'arribar a una misteriosa illa amagada al mig del gran Mar Oriental: l'Illa de la Lluna Creixent.

I** Sie. El petit drac coco a l’espai. Ingo Siegner. En Coco i els seus amics veuen com una nau extraterrestre cau a l’Illa dels Dracs. El seu pilot, un jove alien, s’ha perdut durant el seu primer vol en solitari, i ara el seu OVNI no arrenca. Sembla que està atrapat a la Terra! Però els nostres amics decideixen que hauran d’ajudar-lo a tornar al seu món.

I*** Pun. Las cròniques de Wildwood. Colin Meloy La Prue McKeel fa una vida ben normal… fins que un dia el seu germanet és segrestat per un estol de corbs que se l’emporta volant fins a la Boscúria Impenetrable, un bosc espès i molt perillós a prop de Portland. Ningú no hi ha anat mai o, si més no, no n’ha tornat per explicar-ho.

I*** . Bat Pat. La planta carnivora. Els nois són estranys! En Leo per impressionar una amigueta seva, va improvitzar ser un fantàstic jardiner, però quan un desconegut li va donar una llavor misteriosa, la va plantar sense saber que era una planta molt poc amigable... i amb molta gana!..

I*** Ber

Coolman i jo.

Rüdiger Bertram Dues setmanes a Londres! Sona fantàstic, veritat? Doncs no ho és gens si t’anomenes Kai, com jo, i si contínuament et persegueix un malson amb potes anomenat Coolman. Que qui és en Coolman? Un paio que sempre ho sap tot millor que ningú.

La crida del llibre de bambú.

I*** Pas.

Lu Shun té onze anys, viu amb el seu avi i Els habitants de la ciutat diuen que amaguen un secret, i potser?. Durant l'hivern, el seu avi li ensenya l'art de la cal.ligrafia i a la primavera es posen en camí per explicar històries dels pobles. Però la seva plàcida vida és destrossada quan es captura el seu avi i obligat a treballar a la Gran Muralla de la Xina. Lu Shun haurà de superar molts perills abans de reunir-se amb el seu avi.


Gemelos .613.95 Coo Aquest llibre proporciona totes les eines necessàries per afrontar amb confiança tant el part com la cura dels nadons, a partir d'experiències reals i mitjançant útils consells. En aquesta obra trobareu: Orientació sobre els aliments i les cures necessàries durant l'embaràs Informació sobre les diferents revisions, proves i el part - Les compres prèvies a l'arribada dels bessons - Consells sobre la lactància materna, l'alimentació amb biberó i el procés de deslletament -

Consells del doctor per a pares principiants. 613.95 Cas És preferible la lactància materna a l’artificial? Xumet, sí o no? Quan la baixa per maternitat s’acaba, què fem amb el nostre nadó? És contraproduent que el nostre fill senti diverses llengües des del seu naixement? Què es pot fer quan es nega a menjar? Si el nen és tan belluguet i distret, pot tenir TDAH?... Són molts els dubtes i els reptes als quals s’enfronten els pares principiants.

Trobaràs aquestes i més novetats a la Biblioteca!!

Matins Dimarts i dijous de 10 a 14 h Tardes de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h Dissabtes ESTIU TANCAT VANCES DEL 31JULIOL AL 15 AGOST

Adreça: Av. Barcelona, 83-85 08970 St Joan Despí Tel. 93 447 12 82 b.st.joand.mmp@diba.cat

Escaneja’m i fes-te fan al facebook !

Novetats juliol 2013