Page 1

I* Yat. En Dog Yates, Louise

i els llibres.

A en Dog li encanten els llibres de dinosaures, i també d'extraterrestres: de fet, li encanten els llibres de tota mena! En Dog té la seva pròpia llibreria, tot i que no té gaires clients. Però tant se val, perquè mentre estigui envoltat de llibres, mai li faltaran ni amics ni diversió.

I* Llu. El

Somni del vell mariner

I** Llu. El Vampir Enrich, Lluch

El vampir Ladislau té un problema: no té els ullals afilats i així ni fa por ni pot mossegar colls suculents. I és que la vida de vampir també pot ser molt dura!

I** Mou. Pirates Mould, Chris

Lluïsot Premi Lazarillo 2011. Tots tenim somnis que volem realitzar i gràcies a la imaginació tot es pot aconseguir. Llibre il—lustrat a partir d'elements reciclats.

tancada

La Mercè ha anat a la biblioteca amb la seva mare. Ella té molt clar quins llibres vol, però la seva mare no. Mentre s'espera, va a fer pipí…

i Tresors.

Atreveix-te a conèixer els bergants més cruels i despietats que mai han solcat els set mars.

I** Roc. No I* Sme. M’he quedat De Smet, Marian

Ladislau.

porquets Roca, Elisenda Amb aquesta història aprendràs a millorar les teves actituds, a superar entrebancs i a reforçar valors de convivència. Cada llibre t'acompanyarà com si fos el teu entrenador personal, i et proporcionarà pautes perquè creixis i convisquis amb harmonia.

animals també es tiren pets.

Algú ha vist un dofí tirar-se un pet? Aquesta és una de les preguntes que surten del cap de la Laura. Descobriu quines van ser les altres preguntes i divertiu-vos amb una conversa sorprenent, amb humor i intel—ligent, entre una nena i un pare que gairebé ho sap tot.

Wanda i els antinenes. Dasmar Geisler La Wanda està molt contenta perquè aniran de colònies a un castell! Però les coses no surten com ella s'espera, perquè la Leonie, l'amiga insuportable de la Katti, hi anirà els mateixos dies amb la seva escola! A més, la colla dels antinoies no les deixen tranquil—les...

I*** Lal Parc Mort Lalana, Fernando. Segons Eufemiano Cordiales els nens els fascina: els cementiris, els vampirs, els zombis, els crims, els taüts que grinyolen, els fantasmes, les autòpsies… Descobreix aquesta fantàstica aventura misteriosa...

som els tres

I* Bre. Els

Brenman, Ilan

I*** Gei. La

misteri de la tifa de gos abandonada

I*** Cop Un tresor Copons, Jaume

al safareig

En Nil passarà els últims dies de vacances al poble dels seus avis i no es pot endur la bicicleta. Està segur que s'avorrirà. Fins que troba una nota misteriosa de Joan el LLarg, escrita fa molt de temps, que indica el lloc on hi ha un tresor amagat... Un tresor en un poble minúscul i desconegut? La seva veïna l'Alba l'ajudarà a trobar molts tresors.

I** Cab El

Cabeza, Ana Amb aquesta història aprendràs a millorar les teves actituds, a superar entrebancs i a reforçar valors de convivència. Cada llibre t'acompanyarà com si fos el teu entrenador personal, i et proporcionarà pautes perquè creixis i convisquis amb harmonia.

I*** Pic. Excuses perfectes L. Pichon Em dic Tom Gates i m'he proposat aconseguir més ESTRELLES que ningú al quadre de punts del meu profesor, el senyor Fullerman, però no ho tinc GENS fàcil!


Matins Dimarts i dijous de 10 a 14 h Tardes de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h Dissabtes de 10 a 14h.

Les balenes Barbara Van Rheeenn. T'agradaria saber com són les balenes? Vols saberon viuen, què mengen, com les pots reconèixer i qui són els seus amics i qui els seus enemics? Tot això i molt més pots aprendre a través de les pàgines d'aquest llibre.

El meu primer atles Geronimo Stilton Explorar el món amb Geronimo Stilton és una aventura meravellosa! Pàgina rere pàgina serà com viatjar per Catalunya i descobrir les característiques geogràfiques, ambientals i culturals de cada comarca.

Adreça: Av. Barcelona, 83-85 08970 St Joan Despí Tel. 93 447 12 82 b.st.joand.mmp@diba.cat

NOVETATS INFANTILS GENER 2013  

Novetats llibres infantils Gener 2013

Advertisement