Page 1

Biblioteca Miquel Martí i Pol Sant Joan Despí

Desembre 2013 Novetats

Novel·les

NOVETATS NOVEL·LES Desembre 2013

Dos amics de vint anys, de Sebastià Alzamora N Alz Mentre el seu amic Bartomeu agonitza al sanatori del Brull, en Salvador rememora l'amistat que els ha unit. Són joves, i tenen molt en comú: són intel·lectualment brillants i ambiciosos; estimen l'art i la literatura; són insolents, exaltats. Però aquest enamorament i les divergències ideològiques els han acabat allunyant. Som a l'any 1938.

El Pacifista, de John Boyne N Boy El pacifista és una novel·la d'heroisme, passió i traïció en l'univers moralment nebulós de la guerra. Dos joveníssims soldats lliuren una amarga batalla contra la complexitat de les seves emocions i la confusió que impera en el seu entorn. John Boyne maneja el relat amb enorme destresa, fins a aconseguir un desenllaç impactant i inesperat.

El Abuelo que saltó por la ventana y se largó, de Jonas Jonasson N Jon Als cent anys, encara queda molt per viure... Moments abans que comenci la celebració del seu centèsim aniversari, Alian Karlsson decideix que gens d'això va amb ell i es fuga. És l’èxit literari més insòlit de Suècia. L'autor era un total desconegut i es va convertir en un fenomen de vendes gràcies a les recomanacions dels lectors.

La Sombra del viento, de Carlos Ruiz Zafón N Rui Una matinada del 1945 un noi és conduït pel seu pare a un misteriós lloc ocult en el cor de la ciutat vella: El Cementiri dels Llibres Oblidats. Allà, Daniel Sempere troba un llibre maleït que canviarà el rumb de la seva vida.

PÀG. 1


La Sonrisa de Angelica, d’Andrea Camilleri N Cam

NOVETATS NOVEL·LES Desembre 2013

Una sèrie de robatoris executats de forma extremadament enginyosa i audaç s'estenen de la nit al dia entre els habitants més adinerats de Vigàta. Els lladres aconsegueixen desvalisar simultàniament diversos habitatges i acumular en pocs dies enormes summes en efectiu.

El Cazador sordo : un caso del teniente Kramer y el sargento Zondi, de James McClure N Mac La vigília de Nadal, el tinent Kramer és reclamat perquè investigui l'assassinat d'un blanc catòlic, molt piadós, ocorregut en un dels millors barris residencials de Sud-àfrica. Amb prou feines iniciades les perquisicions, és traslladat de cas. L'assassinat del beat blanc li és encarregat al seu amic el sergent zulu Mickey Zondi.

Show, de Javier Ruescas JN Rue Des que es va descobrir la veritat sobre ’Play Serafin’, les vides d’Aarón i Leo no han tornat a ser les mateixes. Leo es presenta a tots els càstings que sorgeixen, sense èxit i al seu germà tampoc li van bé les coses. L'arribada a Develstar d'una virtuosa del violí li retornarà a Aarón la il·lusió que creia perduda. Però la seva aparició no és casual. «Javier Ruescas ha logrado crear una novela con garra que no dejará indiferente a nadie.»

Els Germans Burgess, de Elizabeth Strout N Str Hi ha en Jim, el triomfador, en Bob, el fracassat i la Susan, germana bessona d’en Bob, esquerpa i agra. Són els germans Burgess, que veuran aviat com un fet escandalós tensa els fràgils vincles que els uneixen: en Zach, el fill adolescent i solitari de la Susan, és acusat d’haver fet rodolar un cap de porc congelat cap a les portes d’una mesquita, i es desferma una tempesta judicial

El Mapa del cielo, de Félix J. Palma N Pal En l'estiu de 1835, un home va fer somiar al món revelant que la Lluna estava habitada per unicorns i altres éssers fantàstics. Més de seixanta anys després, el seu besnéta una noia de l'alta societat de Nova York està convençuda que només podria enamorar-se d'algú capaç d'enganyar al món com ho va fer el seu besavi.

PÀG. 2


Dispara, yo ya estoy muerto, de Julia Navarro N Nav

NOVETATS NOVEL·LES Desembre 2013

Una extraordinària novel·la de personatges inoblidables les vides dels quals s'entrellacen amb moments clau de la Història, des de finals del segle XIX fins a 1948, i que recrea la vida en ciutats tan emblemàtiques com St. Petersburg, París o Jerusalem.

El Fin de los escribas, de Glenn Cooper N Coo Esperat desenllaç de la trilogia de 'La biblioteca dels morts' (La biblioteca dels morts i ‘El llibre de les ànimes’. Aquesta novel·la negra està ambientada l'any 2026. Mentre una humanitat commocionada s'apropa a la fatídica data de la fi del món, una jove afirma tenir una informació que podria canviar una destinació que tots creuen immutable

La Mujer a 1000º, de Hallgrímur Helgason N Hal Herra, una anciana de vuitanta anys que ha decidit viure en un soterrani de Reykjavik, viu connectada amb el món sencer via internet. Néta del primer president d'Islàndia, va passar els anys de la Guerra a Dinamarca i Alemanya, per després viatjar i pecar a gust. Cansada de tant viatjar, va tornar finalment a Islàndia

La saga de los longevos, d’Eva García Sáenz N Gar Què faries si el teu cap, un expert arqueòleg, et confessés que va néixer fa 10.300 anys? Ell i els seus germans de 2500 i 3000 anys respectivament, cansats d'enterrar durant segles a les seves famílies efímeres, estan obsessionats amb identificar la seva rara mutació i tenir fills quasi immortals.

Las olas del destino, de Sarah Lark N Lar Segon i últim volum, després de 'L'illa de les mil fonts', de la Saga del Carib, ambientada a Jamaica i L'Espanyola. Una novel·la que explica la història real del rebel François Macandal. àlies el Messies Negre. Obra commovedora, omple de colorit. Atmosfera subjugadora que reflecteix el radiant Carib amb les parts més forques d'aquest paradís exòtic

PÀG. 3


Amante renacido, de J.R. Ward N Lar

NOVETATS NOVEL·LES Desembre 2013

La Hermandad de la Daga Negra (Amante oscuro, Amante eterno...), ens explica la història d'un guerrer destinat a creuar la prima línia entre la vida i la mort… La immersió en un món ple de somnis i desitjos foscos. Continua la guerra entre els vampirs i els seus caçadors

El Pensionado de Neuwelke, de José C. Vales N Val Història d'una jove institutriu francesa afligida d'una rara i terrible afecció que la converteix en una proscrita. Després de recórrer Europa fugint d'un implacable exorcista, la mestra arriba al Pensionat de Senyoretes de Neuwelke, en els gèlids i desolats paratges de Livonia.

Nocturn de Sant Felip Neri, de Sebastià Bennasar N Ben Clara Bertran, una noia d'una antiga família de l'aristocràcia barcelonina, encarrega l’escriptor a Carles la redacció d'un llibre, tan curiós com intrigant, sobre un músic de carrer. Dins una casa de Sant Felip Neri, s’aniran relligant les vides de Clara i Carles, juntament amb la de Franz, un violinista Sarajevo del qual Clara vol saber la història.

Adreça: Av. Barcelona, 83-85 08970 St Joan Despí Tel. 93 447 12 82 b.st.joand.mmp@diba.cat www.facebook.com/bsjdmmp @BiblioMartiipol

Horari: Matins: Dm., dj. i diss.: de 10 a 14 h Tardes de dill. a div.: de 15.30 a 20.30 h

Nov. desembre 2013 novel·les  

Novel·les històriques, d'amor, d'humor i fantàstiques. De tot i de qualitat per acabar bé l'any