Page 1

SÚPER TRIVIAL LITERARI DE SANT JOAN DESPÍ. Des de l’1 d'octubre tots els nens i nenes d’entre 4 i 14 anys que vulguin participar en una aventura de conte es poden inscriure al Concurs de superlectures 2013/2014 a la sala infantil de la biblioteca Mercè Rodoreda! Ho passareu molt bé llegint i superant les diferents proves del concurs, no us ho podeu perdre!.

EL PERSONATGE MISTERIÓS. L’1 d’octubre va començar el concurs de superlectures!!! Esteu tots/es preparats/des per aquesta nova aventura literària? Aquest cop heu de ser molt espavilats perquè un personatge has d'esbrinar!!. Ja us podeu inscriure a la Sala infantil de la Biblioteca Miquel Martí i Pol.

Comença el concurs del PERSONATGE MISTERIÓS!


El II Concurs Sant Joan Despí escriu … microrelats encadenats organitzat per la Xarxa de Biblioteques de Sant Joan Despí té com a objectiu descobrir el talent literari i despertar la imaginació dels usuaris/es d'aquesta Xarxa i, en general, de totes aquelles persones interessades en l'escriptura.

De sobte un dia t'aixeques, mires la frase de la setmana i decideixes que vols escriure. L'espurna de l'escriptura s'ha ficat dins teu i no hi ha res al món que t'impedeixi treure fora l'artista que portes dins.

A partir del 24 de febrer de 2014

Concursos 2013 2014 superlectors i microrelats