Page 1

Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras

Itinerari literari de terror

La Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras us vol endinsar en el món de la novel·la de terror. En aquesta mini guia trobareu 5 joies de la literatura d’aquest gènere. Començarem amb una de les autores best-sellers del gènere com és l’Anne Rice per acabar amb un dels mestres que, encara avui en dia, és un dels més ressenyats, i que es tracta d’H.P. Lovecraft. Lectura rere lectura anireu trobant el gust a aquesta literatura. BONA LECTURA!

Primera recomanació: Rice, Anne. Entrevista con el vampiro N Ric La primera d’una saga de cròniques vampíriques, la novel·la barreja magistralment terror, sang, immortalitat, soledat... Continuarem amb: King, Stephen. Misery N Kin Un relat obsessiu que us mantindrà en tensió durant tota la lectura. Pocs llibres han causat tanta angoixa.


Tercera recomanació: Levin, Ira. La Semilla del diablo N Lev Considerat un dels mestres de les novel·les de misteri, va escriure tan sols 7 novel·les. Bona part d’elles van ser portades al cinema. Aquesta concretament pel director Roman Polanski.

Podem llegir també: Poe, Edgar Allan. Cuentos de imaginación y misterio N Poe Aquí llegirem una selecció dels millors relats de Poe. Mestre indiscutible de les pors, tracta magistralment el tema de la mort, i potencia l’amor, el misteri i la bogeria portats al seu punt més àlgid. Lectures imprescindibles.

Arribats a aquest punt no ens queda més que recomanar-vos: Lovecraft, H.P. El Alguimista y otros relatos N Lov L’autor referent de la literatura de terror per a molts és H.P. Lovecraft. Creador d’un imaginari propi, mestre en les descripcions d’ambients terrorífics i criatures sobrenaturals. La lectura d’aquest llibre no us deixarà indiferents, sinó àvids per llegir més novel·les d’en Lovecraft.

Itinerari de terror  
Itinerari de terror  

Itinerari de novel·les de terror

Advertisement