Page 1

Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras

Itinerari literari de terror

La Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras us vol endinsar en el món de la novel·la de terror. En aquesta mini guia trobareu 5 joies de la literatura d’aquest gènere. Començarem amb una de les autores best-sellers del gènere com és l’Anne Rice per acabar amb un dels mestres que, encara avui en dia, és un dels més ressenyats, i que es tracta d’H.P. Lovecraft. Lectura rere lectura anireu trobant el gust a aquesta literatura. BONA LECTURA!

Primera recomanació: Rice, Anne. Entrevista con el vampiro N Ric La primera d’una saga de cròniques vampíriques, la novel·la barreja magistralment terror, sang, immortalitat, soledat... Continuarem amb: King, Stephen. Misery N Kin Un relat obsessiu que us mantindrà en tensió durant tota la lectura. Pocs llibres han causat tanta angoixa.


Tercera recomanació: Levin, Ira. La Semilla del diablo N Lev Considerat un dels mestres de les novel·les de misteri, va escriure tan sols 7 novel·les. Bona part d’elles van ser portades al cinema. Aquesta concretament pel director Roman Polanski.

Podem llegir també: Poe, Edgar Allan. Cuentos de imaginación y misterio N Poe Aquí llegirem una selecció dels millors relats de Poe. Mestre indiscutible de les pors, tracta magistralment el tema de la mort, i potencia l’amor, el misteri i la bogeria portats al seu punt més àlgid. Lectures imprescindibles.

Arribats a aquest punt no ens queda més que recomanar-vos: Lovecraft, H.P. El Alguimista y otros relatos N Lov L’autor referent de la literatura de terror per a molts és H.P. Lovecraft. Creador d’un imaginari propi, mestre en les descripcions d’ambients terrorífics i criatures sobrenaturals. La lectura d’aquest llibre no us deixarà indiferents, sinó àvids per llegir més novel·les d’en Lovecraft.


Itinerari de terror  

Itinerari de novel·les de terror

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you