Page 1

Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras Itinerari de lectura per a nens de 9 a 11 anys

Si

t’agraden les aventures la Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras ha preparat un recorregut de lectures per als més atrevits. En aquesta mini guia trobareu un itinerari sobre personatgesinvestigadors que protagonitzen 7 sagues per a nens de 9 a 11 anys, com la Penya dels Tigres, el Club dels Cinc, Geronimo Stilton, Bambulo.. Començarem amb el ratolí Geronimo Stilton molt conegut per a tots per acabar amb el menys conegut gos Bambulo, divertit i singular, amb el que podrem conèixer de la ma dels seus avantpassats molts fets històrics. Us proposem conèixer-los a tots i col·leccionar els punts de llibre que us donarem quan agafeu un dels llibres de l'itinerari de lectura proposat. Ah! Un cop te l’hagis llegit pots donar-nos la teva opinió i si t’ha agradat deixar el teu vot al nostre mural.

Que comenci l’aventura! Stilton, Geronimo. Geronimo Stilton. I*** Sti A la ciutat de Ratonia viu el ratolí Geronimo Stilton. Periodista de professió, viurà nombroses aventures, viatjarà i afrontarà nous reptes per omplir de noticies les pàgines del diari “L’Eco del Rosegador”.

Brezina, Thomas. Un Cas per a tu i la Penya dels Tigres. I*** Bre La Virgi, el Pau i en Lluc son uns adolescents que al seu amagatall super secret, a sota l'estàtua d'un tigre daurat del restaurant del mateix nom, controlen millor que la policia els casos que investiguen., Amb els artefactes que fabrica el Lluc, la ment enginyosa de la Virgi i la superforça de'n Pau se'n surten fàcilment!


Sortland, Bjørn. Els Investigadors de l'art. I*** Sor Aventures protagonitzades pel David, un nen de 10 anys, i la seva germana. A través de diferents viatges a Venècia, Luxor, Angkor i Nova York hauran de resoldre una sèrie d'enigmes i misteris. Friedrich, Joachim. Quatre amics i mig. I*** Fri A en Xarly i als seus amics els encanta resoldre misteris.. Aquesta colla dispar de 4 joves detectius i en Preciós (el gos de la colla) no s'aturarà davant de res alhora de resoldre els diferents casos misteriosos que passen a la ciutat on viuen.

Blyton, Enid. El Club dels Cinc. I*** Bly Els protagonistes són tres germans, l’Anna, en Dick i en Juli, i la seva cosina Jordi. Els quatre passen plegats les vacances a la badia de Kirrin, on viu la Jordi, i junts s’embarquen en aventures en les quals pràcticament sempre acaben fent de detectius, buscant tresors, resolent misteris o desemmascarant criminals. El cinquè membre del grup és el gos de la Jordi, en Tim, un intel·ligent company d’aventures que en més d’una ocasió els traurà les castanyes del foc.

Lienas, Gemma. L'Emi i en Max. I*** Lie L'Emi i en Max viuen les seves aventures a tot arreu del planeta. No hi ha ningú millor que ells per explicar-te com sortir-te'n d'un allau al Pol Nord, d'una tempesta del desert, o de l'atac de les serps més grans del món. L'Emi és una crack de l'ordinador i li agrada molt la xocolata. Té una gran facilitat per a l'estudi i les llengües, i li agraden tots els esports. En Max és el més i gran de la seva classe. La seva vitalitat i entusiasme a vegades el posen en situacions compromeses. Té un gran sentit de l'humor.

Atxaga, Bernardo. Bambulo. I*** Atx En Bambulo és un gos que viu feliç a casa dels seus amos, a Bilbao, envoltat per la Maria i els seus tres fills, l’Ariadna, en Jon i la petita Ainhoa, que se l’estima tant que és com una paparra, i li fa mil i una barrabassades. Un bon dia en Bambulo acompanya la família a la biblioteca on la Maria treballa fent la neteja. Allí, per casualitat, descobreixen un passadís subterrani on viu en Pantxi, àlies Cabeça d’all, un cuiner jubilat que farà descobrir a en Bambulo el seu passat gloriós. En efecte, en Pantxi ensenya a en Bambulo una sèrie de llibres on apareixen els seus avantpassats...

Itinterari lector infantil  

Lectures recomanades per a nens i nenes de 9 a 11 anys. Itinerari sobre personatges-investigadors que protagonitzen 7 sagues d'aventures.