Page 1

NOVEL—LA JUVENIL

NOVETATS ABRIL 17

Autor Ortiz, Jordi Títol Vorejant els límits Vorejant els límits és un conjunt de narracions que exploren els desafiaments tècnics, socials i ètics a què s’enfronten els individus d’una societat que avança de manera imparable, de vegades de manera inadvertida, sorprenent els professionals de la profecia. El lector haurà de decidir si els nombrosos interrogants que plantegen els relats del llibre tenen resposta o, directament, cauen en la categoria de l’absurd. Fins on pot arribar el control dels individus? Quines conseqüències tindrà el disseny genètic dels fills? Mediten els ordinadors sobre qui els va crear? Què hi ha més enllà de la vida que coneixem?

Autor Sastre, Aina Títol Quan arriba el moment La Lili és joves, se sent genial. Cada matí es lleva amb una sensació molt tendra a l’estómac i amb ganes de canviar i de fer el món millor; també l’hi ajuda el fet d’estar enamorada... Però no tot és alegria: la seva família es desfà i, a més a més, ella està tenint uns malsons massa reals i terrorífics. La Lili lluitarà pels seus ideals, per la seva família i per les seves relacions, però no està tan segura de sortir amb el cor intacte un cop ha descobert en els seus orígens una història de bruixes. Una novel—la amb un rerefons de fantasia. 14è Premi Barcanova. Modalitat juvenil.


Autor Lagioia, Nicola Títol La Ferocitat Una nit calorosa, els fars d’una furgoneta ensopeguen amb una jove que camina per la carretera, nua i coberta de sang. És Clara, filla del poderós constructor i especulador Vittorio Salvemini. Al cap d’unes hores, la troben morta, i oficialment es considerarà un suïcidi. Però ho és realment? Estava Clara vinculada amb els negocis del pare? I la relació amb els germans −especialment amb Michele, enigmàtic i rebel− pot haver-hi exercit un paper determinant? Autor Fité, Anna Títol Xala, va! : càsting d'estrelles Dues amigues volen participar en la selecció de cantants d'un grup. Això posarà a prova la seva amistat. La Cinta i la Jana són dues amigues molt fans de Xala, va! Quan el grup fa un càsting per seleccionar les noves cantants, totes dues s'hi presenten, però fan un pacte: o entren les dues o no n'entra cap. El seu amic Joël, apassionat de la música clàssica, no veu amb bons ulls aquesta iniciativa, però elles ho tenen molt clar. Tot i això, el camí no serà fàcil: més de dues-centes aspirants competiran per ser les quatre escollides, les quatre noves estrelles musicals deXala, va! Autor Parente, Iria G. Títol Alianzas Una guerra. Tres reinos. Siete personajes. Y una decisión que determinará el destino de todo el mundo. En un mundo en guerra entre féericos y humanos, Seaben, el príncipe de las hadas, debe casarse con Fay, la princesa de los elfos, para asegurar una alianza política que decante la balanza a su favor. Eirene, la prima de Fay, la acompaña en su viaje al reino féerico para darle su apoyo, sin saber que el encuentro


con un misterioso trovador será el inicio de una serie de acontecimientos que cambiarán su vida para siempre. Autor Martín, Andreu Títol Tres deseos : cómo conocí al genio Què faries tu si et trobessis al Geni de l'ampolla i et concedís tres desitjos? Per culpa de la crisi econòmica, els pares de l'Enric, un jove de setze anys, abandonen Barcelona i es traslladen a una masia d'un petit poble català. Com el noi té una miopia magna i és al—lèrgic a les lents de contacte, fa servir unes horribles ulleres i això li estigmatitza en el seu nou institut, on per ser el nou i el curt de vista es converteix en el centre de les burles. La seva vida canvia radicalment quan en l'excavació d'un pou d'aigua a la seva nova casa troben una ampolla en la qual ... estava tancat un geni. No obstant això, el Geni no es conforma amb concedir tres desitjos, que també, sinó que entra dins del seu cos i aquí comença una trama d'humor i venjança a parts iguals.

Autor Costas, Ledicia Títol Verne y la vida secreta de las mujeres

planta La família de Violeta amaga un secret mil—lenari que ha aconseguit mantenir ocult fins ara. Jules Verne, el cèlebre escriptor, ha desembarcat al port de Vigo amb una maleta i un munt de preguntes. Ell vol conèixer tot sobre les dones planta ... i elles necessiten l'ajuda dels seus invents per sobreviure. Misteri, aventura i màgia ancestral en un trepidant viatge contrarellotge fins a un bosc submarí.


Autor Rowling, J. K. Títol Animales fantásticos y dónde encontrarlos JK Rowling et convida a descobrir una nova era del món dels mags ... L'explorador i magizoologo Newt Scamander arriba a Nova York amb la intenció de romandre uns pocs dies. Però quan perd la seva maleta i alguns dels seus animals fantàstics s'escapen d'ella, una sèrie d'esdeveniments extraordinaris es deslliguen, posant en suspens la gran ciutat. Animals fantàstics i on trobar-los, la gran pelicula protagonitzada pel guardonat Eddie Redmayne, que interpreta Newt Scamander, representa el debut de J.K. Rowling com a guionista. Ambientada mes de cinquanta anys abans de l'inici de la saga d'Harry, i amb un elenc de personatges excepcional, aquesta història sobre l'amistat, la màgia i el caos és una narració esplèndida i plena d'aventures.

Jn llisatatbo  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you