Page 1

GUANYADORS P.T L'objectiu és: fer més punts que el company. Persones que hi poden jugar: 2 persones. Material: un tauler, xapes o taps de 2 colors diferents i paper i boli. Com es juga? Tots els jugadors comencen el joc amb 10 punts i tenen 5 xapes o taps cadascun. El jugador més jove comença. Tira una xapa o un tap al tauler. Anota els punts al seu paper. Després li toca a l’altre jugador. El joc acaba quan s’acabin de llençar els 5 taps. Puntuació: Si el tap cau al forat vermell sumes 3 punts. Si cau al lila restes 2 punts. I si cau al blau tornes a tirar.

LUCIA


EL LABERINT L'objectiu és: Fer tot el camí amb menys temps que el teu contrincant. Persones que hi poden jugar: 2 persones. Material: tauler, 2 pilotes petites i un cronòmetre o un rellotge de sorra. Com es juga? Es repartiran les dues boletes de plastilina. Començarà el jugador que guanyi a parells i senars. El primer jugador posa la pilota a l'entrada i quan comenci a comptar el temps ha de moure el tauler i ha de portar la pilota fins la sortida sense tocar la pilota amb les mans. Si surt del camí torna a començar. Si cau a terra pot tornar a jugar però només es tenen dos intents. Guanya el jugador que tardi menys a fer tot el camí.

MARC.


Ninos atrapats L'objectiu és: Arribar al final del joc superant les proves. Persones que hi poden jugar: 3 persones. Material: Ninos, tauler i daus. Com es juga? Primer es col.loquen a la línia de sortida tots els jugadors. El primer jugador tira el dau i avança. Si li toca la casella verda té prova. Si li toca la casella lila torna a tirar i si li toca la casella vermella està mort i torna a començar.

Marina.


APARAULATS L'objectiu és: confegir més paraules que el contrincant. Persones que hi poden jugar: 2 persones. Material: 2 taulers, 2 abecedaris i 2 estrelles. Com es juga? Es repartiran 7 lletres a cada jugador. Començarà el jugador que guanyi a pedra, paper i tisores. El primer jugador haurà d'agafar una lletra i ficar-la en un forat del seu tauler, haurà de formar una paraula i agafar del piló les lletres que ha utilitzat. Així sempre tindrà 7 lletres a la mà. Ara li toca al segon jugador. Guanyarà qui faci més paraules o ompli tot el tauler.

Núria


EL JOC DE LA SORT L'objectiu Ês: Que tots els nens i nenes poden guanyar en aquest joc. Persones que hi poden jugar: Hi poden jugar quatre persones. Material: Quatre pilotes molt petites i un tauler. Com es juga? Un dels quatre nens ha d'agafar la pilota i llençar-la cap a dalt i ha de caure en un dels forats de colors que hi ha al tauler. Si la bola no cau a un dels forats de colors ha de fer una prova.

RANIA


Punteria L'objectiu és: posar més taps que l’altre contrincant. Persones que hi poden jugar: 2 persones. Material: tauler/taps/paper/llapis. Com es

Com es juga? Qui comença tira el tap al tauler i suma o resta els punts que li haguin tocat. Si tires a una casella s sense color no sumes ni restes cap punt. I cada un t tirarà 5 vegades. Guanya qui té més punts.

Salma

Jocs 2  

Normes dels jocs de taula creats pels alumnes de CM

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you