Page 1

NO VE T AT S I N FA N T I L S

A br il d e 201 4


CONTES PER A NENS I NENES FINS A 6 ANYS Gomet blau I* Agr Ágreda, José Luis Carla aprèn les hores. I* Ald Aldea i Lorente, Víctor Els Caçadors de bunyols. I* Bla Blanch, Xavier El País de l'Hivern. I* Bre Brenman, Ilan Els Animals també es tiren pets.

I* Gas Gasol, Anna Tió o Santa Claus? I* Hil Hills, Tad El Roc escriu una història. I* Mar Marlet La Increïble història del nen menjaparaules : un llibre per aprendre a expressar les emocions. I* Mat Matsuoka, Kyoko Un Hipopòtam a la banyera! I* Pat En Patufot. I* Que Queralt, Elisenda La Màquina de pessigolles.

I* Cab La Cabreta i els set llops. I* Car Carle, Eric L'Erugueta goluda. I* Fer Ferro, Elena La Vella Quaresma. I* Fer Ferro, Elena Gegants i capgrossos. I* Gar García i Cornellà, Dolors Els Nens del Born. I* Gas Gasol, Anna El Bosc de tardor .

CONTES PER A NENS I NENES DE 7 A 10 ANYS Gomet vermell I** And Andersen, Hans Christian La Princesa i el pèsol. I** Bar Barrenetxea, Iban El Único y verdadero rey del bosque. I** Bru Bruno, Pep ¡Maldito diente! I** Gom Gómez Mata, Marta Un Món de mares fantàstiques.


I** Hof Hoffmann, Ernst Theodor Amadeus El Trencanous. I** Jan Janosch Anem a buscar un tresor : la història de com el petit Ós i el petit Tigre busquen la felicitat més gran del món. I** Lac Lacombe, Benjamin Swinging Christmas. I** Lop López Madrid, Josep Maria La Laura i en Joan persegueixen les cel·lules malignes.

I*** Pat Patterson, James Els Pitjors anys de la meva vida : traieu-me d'aquí. I*** Pat Patterson, James Els Pitjors anys de la meva vida : el meu germà és un mentider de campionat. I*** Rus Russell, Rachel Renée Una Trencacors de pega. I*** Sni Snicket, Lemony Qui pot ser a aquestes hores?

Còmics

I** Mas Mas, Hermínia El Dinosaure i la sequoia.

IC Gro Groening, Matt ¡Muntz-o ruido y pocas nueces!

I** Mol Molist, Pep La Moli, la Doli i la teeela de color vermeeell.

IC Tor Toriyama, Akira Bola de drac. [vols 11-20]

I** Tur Turin, Adela La Història dels bonobos amb ulleres.

IC Val Valero, Teresa ¡La Vida es juego!

CONTES PER A NENS I NENES D’11 A 13 ANYS Go m e t v e r d I*** Arb Arboleda, Diego Prohibido leer a Lewis Carroll.

IC War Ward, Pendleton Hora de aventuras.

Coneixements I51 Sci Scieszka, Jon Mate maldición. Barcelona: Océano Travesía, 2013.


I56.81 Oli Olivé, Roc Dinosaurios : 150 animales prehistóricos, de pequeños a grandes . Barcelona: Lectio, 2013. I784 Ber Bernat, Elisa Margarideta. Granollers : Alpina, 2013.

CD 733CAN Canellas, Marta L'Elefantet curiós.

DVDs IDVD Cro Los Croods.

I793.9 Avi Avions de paper. Barcelona : Estrella Polar, 2013.

IDVD Mon Monstruos University. IDVD Tor La Tortuga i la llebre.

CDs CD 710MAM Mamá Cabra Deveribés.

IDVD Zoo Zoobabu.

HORARI

Matins: dijous i dissabtes de 9.30 a 13.30h. Tardes: de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.30h. Centre, 49. 08530 LA GARRIGA (BCN) Telèfon: 93 871 88 87 A/e: b.garriga@diba.cat www.bibliotecalagarriga.blogspot.com www.facebook.com/bibliotecadelagarriga

Infantil abril 2014  

Biblioteca Municipal Núria Albó Novetats de Sant Jordi (Infantil)

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you