Page 1

ENGLISH AT THE LIBRARY Tens coneixements d'anglès? T'agradaria practicar-lo amb altres persones? Doncs no t'ho pensis més i vine a les sessions d’”English at the Library”: converses en anglès a la Biblioteca Núria Albó

Calendari gener-març 2013 10th January WAR AND PEACE th 24 January BEAUTY AND FASHION th 7 February EDUCATION AND LEARNING 21th February TECHNOLOGY AND GADGETS 7th March PRIVACY FOR FAMOUS PEOPLE 21th March EASTER Què cal fer per participar-hi?

organitzades per la Biblioteca i la prestigiosa acadèmia d’idiomes Cambridge School.

Què és “English at the Library”? “English at the Library” és una trobada quinzenal on es pot practicar l’anglès xerrant al voltant d’un tema proposat prèviament. Les trobades són moderades per un professor nadiu de l’acadèmia Cambridge School.

A qui va dirigida aquesta activitat? Aquesta activitat està orientada a persones que tinguin coneixements d’anglès i vulguin adquirir més fluïdesa a l’hora de conversar en aquest idioma.

Quan i on es fa? Les trobades tenen lloc a la sala de reunions de la segona planta de la Biblioteca un dijous cada quinze dies de 19.30 a 20.30h.

Les places són gratuïtes i limitades. L’únic requisit és acreditar un nivell intermedi d’anglès (l’equivalent al títol PET, previ al First Certificate). Si tens un títol oficial d’anglès, només cal que el presentis a la Biblioteca, i si no en tens, cal fer una breu prova de nivell gratuïta a la seu del Cambridge School de la Garriga (carrer dels Banys, 8-10, Les Galeries). Aquest tràmit només és necessari per a apuntar-se a una primera sessió. Cal que reservis la plaça de la sessió que t’interessa amb antel—lació. Les places es poden reservar a partir de 21 dies abans de la sessió. En cas que finalment no puguis assistir a la sessió, és important que avisis a la Biblioteca el més aviat possible per tal que una altra persona pugui aprofitar la plaça.

Per a qualsevol dubte sobre aquesta activitat adreça’t a la biblioteca.


HORARI Matins: dijous i dissabtes de 9.30 a 13.30h. Tardes: de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.30h.

SESSIONS

Centre, 49. 08530 LA GARRIGA (BCN) Telèfon: 93 871 88 87 b.garriga@diba.cat www.bibliotecalagarriga.blogspot.com

GENER- MARÇ

Segueix-nos al facebook: http://www.facebook.com/bibliotecadelagarriga

2013

ENGLISH AT THE

LIBRARY Organitza:

Patrocina: Amb el patrocini de

English at the Library  

Díptic informatiu sobre les trobades que es fan a la biblioteca per practicar anglès. Calendari de Gener a Març 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you