Page 1

ENGLISH AT THE LIBRARY Tens coneixements d'anglès?

Calendari octubre-desembre de 2017 5 d’octubre

Sigmund Freud and the rise of psychology

2 de novembre

Marie Curie and the advance of medical science

14 de desembre

Mark Zuckerberg and the rise of social media

T'agradaria practicar-lo amb altres persones? Doncs no t'ho pensis més i vine a les sessions d’”English at the Library”: converses en anglès a la Biblioteca Núria Albó organitzades per la Biblioteca i la prestigiosa acadèmia d’idiomes Cambridge School.

Què és “English at the Library”?

Què cal fer per participar-hi?

“English at the Library” és una trobada mensual on es pot practicar l’anglès. Les converses giren al voltant de temes d’interès general. Les trobades són moderades per un professor nadiu de l’acadèmia Cambridge School.

Les places són gratuïtes i limitades. L’únic requisit és acreditar un nivell intermedi d’anglès (l’equivalent al títol PET, previ al First Certificate).

A qui va dirigida aquesta activitat? Aquesta activitat està orientada a persones que tinguin coneixements d’anglès i vulguin adquirir més fluïdesa a l’hora de conversar en aquest idioma.

Quan i on es fa? Les trobades tenen lloc a la sala de reunions de la segona planta de la Biblioteca un dijous al mes de 19.30 a 21h.

Si tens un títol oficial d’anglès, només cal que el presentis a la Biblioteca, i si no en tens, cal fer una breu prova de nivell gratuïta a la seu del Cambridge School de la Garriga (carrer dels Banys, 8-10, Les Galeries). Aquest tràmit només és necessari per a apuntar-se a una primera sessió. Cal que reservis la plaça de la sessió que t’interessa amb antel·lació. Les places es poden reservar a partir de 21 dies abans de la sessió. En cas que finalment no puguis assistir a la sessió, és important que avisis a la Biblioteca el més aviat possible per tal que una altra persona pugui aprofitar la plaça.

Per a qualsevol dubte sobre aquesta activitat adreça’t a la biblioteca.


HORARI Matins: dijous i dissabtes de 9.30 a 13.30h. Tardes: de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.30h. Centre, 49. 08530 LA GARRIGA (BCN) Telèfon: 93 871 88 87 b.garriga@diba.cat www.bibliotecalagarriga.blogspot.com Segueix-nos al facebook.

I a la

OCTUBRE-DESEMBRE 2017

ENGLISH AT THE

LIBRARY

http://bibliotecavirtual.diba.cat

Practica anglès a la biblioteca. Sessions gratuïtes! A càrrec de

Programació English at the Library Oct-Des 2017  
Programació English at the Library Oct-Des 2017  
Advertisement