Page 1

SESSIONS ABRIL-JUNY 2012

ENGLISH AT THE LIBRARY Amb el patrocini de


ENGLISH AT THE LIBRARY Tens coneixements d'anglès? T'agradaria practicar-lo amb altres persones? Doncs no t'ho pensis més i vine a les sessions d’”English at the Library”: converses en anglès a la Biblioteca Núria Albó organitzades per la Biblioteca i la prestigiosa acadèmia d’idiomes Cambridge School.

Què és “English at the Library”? “English at the Library” és una trobada quinzenal on es pot practicar l’anglès xerrant al voltant d’un tema proposat prèviament. Les trobades són moderades per un professor nadiu de l’acadèmia Cambridge School. A qui va dirigida aquesta activitat? Aquesta activitat està orientada a persones que tinguin coneixements d’anglès i vulguin adquirir més fluïdesa a l’hora de conversar en aquest idioma. Quan i on es fa? Les trobades tenen lloc a la sala de reunions de la segona planta de la Biblioteca un dijous cada quinze dies de 19.15 a 20.15h.


Calendari abril-juny 2012 12th April 26th April 10th May 24th May 7th June 21st June

SPORT BOOKS AND READING Sessió especial de Sant Jordi CHILDREN SHOPPING TELEVISION DISCUSSION OF READER – ‘DEATH ON THE NILE’Què cal fer per participar-hi? Les places són gratuïtes i limitades. L’únic requisit és acreditar un nivell intermedi d’anglès (l’equivalent al títol PET, previ al First Certificate). Si tens un títol oficial d’anglès, només cal que el presentis a la Biblioteca, i si no en tens, cal fer una breu prova de nivell gratuïta a la seu del Cambridge School de la Garriga (carrer dels Banys, 8-10, Les Galeries). Aquest tràmit només és necessari per a apuntar-se a una primera sessió. Cal que reservis la plaça de la sessió que t’interessa amb antel—lació. Les places es poden reservar a partir de 21 dies abans de la sessió. En cas que finalment no puguis assistir a la sessió, és important que avisis a la Biblioteca el més aviat possible per tal que una altra persona pugui aprofitar la plaça.


Peraqualsevol dubtesobre aquestaactivitat adreça’t alabiblioteca.

HORARI Matins: dijous i dissabtes de 9.30 a 13.30h. Tardes: de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.30h. Centre, 49. 08530 LA GARRIGA (BCN) Telèfon: 93 871 88 87 b.garriga@diba.cat www.bibliotecalagarriga.blogspot.com Segueix-nos al facebook: http://www.facebook.com/bibliotecadelagarriga

Organitza:

Patrocina:

English at the Library - abril/juny 2012  
English at the Library - abril/juny 2012  

Calendari de sessions de converses en anglès a la Biblioteca de l'abril al juny de 2012.

Advertisement