Page 2

Disfrutes aprenent coses noves i descobrint les històries dels contes i els còmics de la biblioteca?

Per cada llibre llegit hauràs d’omplir una fitxa que hi ha dins el teu passaport explicant què t’ha semblat el llibre.

Doncs et convidem a gaudir de la màgia dels llibres amb un viatge a través de la lectura... T’hi apuntes?

Un cop hagis llegit el llibre i omplert la fitxa del teu passaport, hauràs de venir a la biblioteca amb les dues coses (llibre llegit i passaport) i explicar-nos el que has llegit.

El Passaport de lectura Gènius et proposa un recorregut per la lectura i la imaginació en un viatge de sis etapes, en cadascuna de les quals podràs triar un llibre de la sala infantil.

Un cop fet això, et segellarem la fitxa i et donarem una enganxina que certifica l’etapa de lectura que has complert.

Si vols participar en aquesta aventura lectora, només has de portar el carnet de la biblioteca i t’has d’inscriure adreçant-te al personal de la sala infantil. Un cop inscrit/a la biblioteca et donarà el passaport de lectura, on hauràs de posar les teves dades... i, si vols, una foto teva ben xula! Pots triar el llibre que tu vulguis de la biblioteca, però hauràs de tenir en compte que ha de ser de la teva categoria, o superior:

BLAVA: de 6 a 7 anys VERMELLA: de 8 a 10 anys VERDA: d’11 a 13 anys Si prefereixes que et recomanem llibres, pots demanar consell a les bibliotecàries. També pots consultar la guia de recomanacions que hem preparat especialment per a la ocasió i que trobaràs a la sala infantil.

L’horari per explicar les lectures és de dilluns a divendres de 17:30 a 19h. El personal escoltarà els relats dels participants segons rigorós ordre d’arribada. Per tal de poder atendre el màxim de participants, el personal escoltarà un conte per participant al dia.

Tots els lectors i lectores que participeu en aquest concurs entrareu en el sorteig de bosses de la biblioteca i entrades pel cinema Alhambra i el teatre El Patronat de La Garriga. A més, els que completeu les sis etapes del passaport rebreu un diploma de “SUPERLECTOR CAMPIÓ” i entrareu en el sorteig d’un PACK DE REGALS per categoria.

Serà la de la Biblioteca! Hi haurà lliurament de diplomes, premis i un espectacle! NO US LA PERDEU!

Serà divendres 14 de desembre a les 18h.

Profile for Biblioteca Núria Albó

Bases Concurs Superlectors 2018  

Bases Concurs Superlectors 2018  

Advertisement