Page 1

 Un pack Fent País d’”Escapades en

Família”  Un val de 30 € per a la compra de llibres i/o material escolar.  Entrada doble pel Teatre El Patronat i el Cinema Alhambra.

Perquè llegir ens diverteix molt i ens fa sentir millor... Perquè llegir ens ajuda a aprendre coses noves...

HORARI DE LA BIBLIO Matins: dijous i dissabte de 9.30 a 13.30h. Tardes: de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.30h. Centre, 49. 08530 LA GARRIGA (BCN) Telèfon: 93 871 88 87 A/e: b.garriga@diba.

Del 18 de setembre a l’11 de desembre de 2017

Adreçat a nens i nenes de 6 a 13 anys


Per cada llibre llegit hauràs d’omplir una fitxa que hi ha dins el teu passaport explicant què t’ha semblat el llibre. Disfrutes aprenent coses noves i descobrint les històries dels contes i els còmics de la biblioteca?

Doncs et convidem a gaudir de la màgia dels llibres amb un viatge a través de la lectura... T’hi apuntes? El Passaport de lectura Gènius et proposa un recorregut per la lectura i la imaginació en un viatge de sis etapes, en cadascuna de les quals podràs triar un llibre de la sala infantil.

Si vols participar en aquesta aventura lectora, només has de portar el carnet de la biblioteca i t’has d’inscriure adreçant-te al personal. Pots triar el llibre que tu vulguis, però hauràs de tenir en compte que ha de ser de la teva categoria, o superior:

BLAVA: de 6 a 7 anys VERMELLA: de 8 a 10 anys VERDA: d’11 a 13 anys Si prefereixes que et recomanem llibres, pots demanar consell a les bibliotecàries. També pots agafar la guia de recomanacions que hem preparat especialment per la ocasió. Un cop t’hagis inscrit i hagis llegit el primer llibre, la biblioteca et donarà el passaport de lectura, on hauràs de posar les teves dades... i, si vols, una foto teva ben xula!

Un cop hagis llegit el llibre i omplert la fitxa del teu passaport, hauràs de venir a la biblioteca amb les dues coses (llibre llegit i passaport) i explicar-nos el que has llegit. Un cop fet això, et segellarem la fitxa i et donarem una enganxina que certifica l’etapa de lectura que has complert. L’horari per explicar les lectures és de dilluns a divendres de 17:30 a 19h. El personal escoltarà els relats dels participants segons rigorós ordre d’arribada.

Tots els lectors i lectores que participeu en aquest concurs entrareu en el sorteig de bosses de la biblioteca i entrades pel cinema Alhambra i el teatre El Patronat de La Garriga. A més, els que completeu les sis etapes del passaport rebreu un diploma de “SUPERLECTOR CAMPIÓ” i entrareu en el sorteig d’un PACK DE REGALS per categoria.

Serà la de la Biblioteca! Hi haurà lliurament de diplomes, premis i un espectacle! NO US LA PERDEU! Serà divendres 15 de desembre a les 18h.

Bases Concurs Superlectors 2017  
Bases Concurs Superlectors 2017  
Advertisement